مهمترین برنامه بانک صادرات ایران برای سال ٩٨ خروج از زیان و ورود به منطقه سود است که با توجه به اصلاح ساختار مالی سال گذشته، در تلاش هستیم تا سهم بازار و نرخ موثر تسهیلات افزایش و در مقابل بهای تمام شده پول را کاهش دهیم. در سال جاری فعالیتهای ارزی بانک صادرات ایران […]
مهمترین برنامه بانک صادرات ایران برای سال ٩٨ خروج از زیان و ورود به منطقه سود است که با توجه به اصلاح ساختار مالی سال گذشته، در تلاش هستیم تا سهم بازار و نرخ موثر تسهیلات افزایش و در مقابل بهای تمام شده پول را کاهش دهیم. در سال جاری فعالیتهای ارزی بانک صادرات ایران افزایش خواهد یافت و برنامه عرضه گروه مالی سپهر صادرات در بورس با جدیت دنبال میشود.
مدیر عامل بانک صادرات ایران با بیان این مطلب، اهداف ارائه طرح «طراوت» را برای حمایت از بخشهای مختلف تولید تشریح کرد و افزود: بانکها در کنار شرکتهای بازار سرمایه، برای رفع تنگنای مالی و تخصیص بهینه وجوه نقد و اعتبار و سرمایه بین بخشهای فعال اقتصادی، میتوانند با ایجاد تسهیلات ترکیبی در بخشهای مختلف عرضه و تقاضا، نقش مهمی بازی کنند و بانک صادرات ایران نیز با طرح «طراوت» بخش تولید و توزیع را هدف قرار داده است.
حجتاله صیدی درباره شیوه حمایت طرح طراوت از تولید کنندگان توضیح داد: بانک صادرات همیشه چند خط اعتباری خاص برای بخش تولید در دستور کار خود دارد، که امسال آنها را ارتقا داده است، مثل طرح تسهیلات مرابحه، تسهیلات مضاربه، خرید دین، وامهای مربوط به سهام در گردش، که در سال جاری نیز آنها را ادامه خواهیم داد با همان شیوه البته با ارقام بالاتر.
مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: بحرانی را در حوزه بانکی احساس نمیکنم، اما در برخی بنگاه ها عدم تعادلهایی وجود دارد از این رو دچار تنگنای تامین مالی هستند اما در بعضی دیگر کار درحال انجام است و از شرایط خوبی برخوردار هستند تا جایی که محصولاتشان را تا یک سال بعد هم پیشفروش کردهاند از این رو با بحران رو به رو نیستیم. البته برای رفع تنگناهای مالی برخی شرکتها و برای تخصیص بهینه وجوه نقد، اعتبار و سرمایه به این بخشها، بازار سرمایه در کنار بانکها میتوانند نقش مناسبی را ایفا کنند.
حجتاله صیدی خاطر نشان کرد: علاوه بر طرح «طراوت»، در سال ٩٨ چند طرح دیگر نیز معرفی میشوند. تسهیلات در قالب طرحهایی برای سایر بخشها مثل طرح ۶٧ که سال گذشته ارائه شد، امسال با امکانات بیشتر ارائه خواهد شد که هم برای بازار سرمایه و هم برای کارمندان و کارگران است که به محض نهایی شدن اعلام خواهند شد.
مدیر عامل بانک مهر اقتصاد عنوان کرد:
شفافیت مالی سند افتخار
بانک مهر اقتصاد
مدیر عامل بانک مهر اقتصاد در همایش سراسری معاونین و روسای ادارات امور شعب استان ها که با حضور اعضای هیات مدیره بانک و مسئول نمایندگی ولی فقیه در بنیاد تعاون بسیج برگزار شد، شفافیت مالی را سند افتخار این بانک عنوان کرد.
سید ضیاء ایمانی در این همایش ضمن تشکر از تلاشهای همه همکاران در سال گذشته، گفت: امیدوارم این تلاشها مورد توجه حضرت حق و همه مشتریان و ذینفعان بانک قرار گرفته باشد و بتوانیم با استمرار و ادامه برنامههای خود شرایطی بهتر از قبل برای خدمتگذاری به مشتریان در سال جدید فراهم سازیم.
ایمانی شفافیت کار بانک مهر اقتصاد را سند افتخار آن دانست و تصریح کرد: ما به عنوان کارمند و مدیر در نظام جمهوری اسلامی مامور به ادای تکلیف هستیم لذا در هر شرایطی و فعالیت تحت هر نامی باید در حوزه نظارت، شفافیت و کارآیی بهترین باشیم.
ایمانی با اشاره به مشکلات شبکه بانکی در سال گذشته، تصریح کرد: افزایش قیمتها و موضوع ارز و سکه، فضای کار بانکی را به سمت و سویی برد که بانکها مجبور شدند برای ادامه فعالیت، قیمت تمام شده پول را به شیوههای مختلف افزایش دهند لذا رقابتی بین آنها پیش آمد که نرخ سود سپردهها، رکود اقتصادی و عدم وجود نقدینگی در شبکه بانکی باعث شد بانکها یک مسابقه و رقابت برای جذب منابع داشته باشند.
وی با اشاره به سیاستها و برنامه راهبردی بانک مرکزی برای هدایت منابع شبکه بانکی در راستای تحقق شعار رونق تولید، افزود: بانک مهر اقتصاد نیز برنامه های بانک مرکزی را در دستور کار خود قرار داده تا با اتخاذ سیاستهای همسو با بانک مرکزی و رعایت قوانین و مقررات ابلاغی بتواند در چارچوب استانداردهای مورد تاکید به مسیر حرکت خود ادامه دهد.
مدیر عامل بانک در تشریح برنامههای سال ۹۷ تصریح کرد: یکی از سیاستهای اصلی ما در سال گذشته بحث کنترل و نظارت بر نرخ سود سپردهها بود چرا که سپرده پذیری و اعطای تسهیلات تنها ابزار بانک برای سودآوری و ارتقاء بهرهوری بود لذا همه تلاشمان را گذاشتیم تا نرخ سود سپردهها طوری کنترل شود تا با زیان خاصی مواجه نشویم ولی از اواخر تیرماه با توجه به التهاب بازار ارز و سکه و خروج منابع مجبور شدیم با حفظ سبد نقدینگی بانک و افزایش قیمت محصولات موضوع نقدینگی را مدیریت کنیم .