فرماندار شهرستان اسکو گفت: شهرستان اسکو رتبه دوم کمکهای نقدی به سیل زدگان کشور در میان شهرستانهای استان را به خود اختصاص داده است. بابک رضی منش در آئین تجلیل از امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستان اسکو که به مناسبت هفته هلال احمر برگزار شد، با ابراز خرسندی از توفیق حضور […]
فرماندار شهرستان اسکو گفت: شهرستان اسکو رتبه دوم کمکهای نقدی به سیل زدگان کشور در میان شهرستانهای استان را به خود اختصاص داده است.
بابک رضی منش در آئین تجلیل از امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستان اسکو که به مناسبت هفته هلال احمر برگزار شد، با ابراز خرسندی از توفیق حضور در بین فداکاران و تلاشگران راه نجات انسانها و آنهایی که برای تسکین آلام مردم خود را آماده کردهاند و تلاش میکنند، اظهار داشت: هلال احمر جز معدود مجموعههایی است که مرز و حزب نمیشناسد و حتی مذهب، دین و ملیت را مد نظر قرار نمیدهد، بلکه فقط در پی نجات جان انسانها است.
وی یکی از شاخصهای مهم توسعه یافتگی در یک منطقه، کشور یا جامعه محلی را میزان مشارکت مدنی آن منطقه و کشور دانست و افزود: مشارکت بهترین گزینه و الگو برای کسب موفقیت و افزایش کارآیی بلندمدت در نهادهای انسانی است و در این بین هلال احمر به دلیل ایفای نقش در جلب مشارکت جوانان، از نهادهای تأثیرگذار در بحث مدیریت بحران و امداد و نجات است.
فرماندار شهرستان اسکو در ادامه خاطر نشان کرد: آموزش جوانان مبنای علمی توسعه و نیل به اهداف است و میتوان با آموزش جوانان و ساماندهی، مدیریت و برنامه ریزی مناسب، در حداقل زمان ممکن بهترین کیفیت از خدمات را در مواقع بحران ارائه کرد.
وی با تاکید بر نقش آموزش در مراحل مختلف مدیریت بحران عنوان کرد: آنچه امروز در دنیا به عنوان اصلی بسیار مهم در مدیریت بحران به رسمیت شناخته شده است، شناخت بحران و نوع مقابله با آن است و مبنای آن نیز در دستور کار قرار دادن مباحث آموزشی است. ما نیز باید از مدیریت سخت افزاری عبور کنیم و به مدیریت نرم افزاری و شناخت محور روی آوریم.
فرماندار شهرستان اسکو طرح خادم و طرح دادرس را اقدامی ارزشمند و حرکتی نوین ارزیابی کرد و گفت: این طرحها از جمله طرحهای موفق آموزشی هستند، هرچند هنوز فاصله زیادی با حد مطلوب وجود دارد و باید آموزش خانوادهها و دانش آموزان از سنین پایین در دستور کار قرار گیرد.
رضی منش یادآور شد: تنها در این صورت است که کودکان و نوجوانان به شهروندانی جامعه پذیر تبدیل میشوند و نقش خود را در مواقع بحران با مشارکت و ایثار ایفا میکنند.
وی مهربانی با طبیعت را از مهمترین راهکارهای کاهش بلایای طبیعی دانست و گفت: حفاظت از محیط زیست و مهربانی با طبیعت باید در ذهن کودکان و نوجوان نهادینه شود که آن نیز به نوبه خود سهمی بسزا در کاهش بلایای طبیعی خواهد داشت.
رضی منش در پایان گفت: شهرستان اسکو رتبه دوم کمکهای نقدی به سیل زدگان کشور در میان شهرستانهای استان را به خود اختصاص داده است.
افزایش نظارت بر عرضه کالاهای یارانهای در هشترود
فرماندار هشترود بر ضرورت افزایش نظارت بر عرضه کالاهای یارانهای در هشترود تاکید کرد.
امین امینیان در جلسه شورای آرد و نان این شهرستان گفت: نبود نظارت کافی در عرضه کالاهای یارانهای موجب بروز فساد خواهد شد.
امینیان با اشاره به ضرورت ساماندهی آرد در نانواییهای که با یارانه دولتی کار میکنند اظهار داشت: اقدامات قابل قبولی در اداره صنعت و معدن در این خصوص صورت گرفته است اما لازم است تصمیمات اتخاذ شده دارای پشتوانه عقلی و منطقی باشد تا قابلیت اجرا داشته باشد.
وی گفت: در همین راستا نیازمند دادههای آماری جامع از جمله شناسایی تعداد نانواییهای لواش پز با یارانه دولتی در روستاها، سهمیه هریک از این نانواییها، میزان مصرف و تعداد جمعیت روستاها در فصول مختلف سال هستیم تا در ساماندهی مجدد سهمیهها با مشکل روبرو نشویم که طبیعتاً بروز هرگونه مشکل در تخصیص سهمیهها باعث بروز تبعات بعدی شده و نارضایتی عمومی را در پی خواهد داشت.
وی همچنین در مورد نانواییهای شهری هم گفت: این نانواییها بسته به محدودههای مختلف شهر و میزان جمعیت محلهها شناسایی شوند تا در تخصیص سهمیه اجحافی صورت نپذیرد.
فرماندار هشترود با بیان اینکه باید به دنبال تقویت نظارت عمومی از طریق شفافسازی عملکردها باشیم گفت: زمانی که روحیه مشارکتپذیری در مردم تقویت میشود آنها نسبت به سرنوشت خود و جامعه احساس مسئولیت کرده و همین مسئله موجب تقویت نظارت عمومی توسط مردم خواهد شد.
وی افزود: نظارت عمومی در عمل زمانی تحقق پیدا میکند که شفافیت در عملکردها باشد برای نمونه اداره صنعت و معدن نانواییها را ملزم به نصب تابلو مشخصات بر سر در مغازههایشان کنند تا اگر تخلفی صورت میگیرد مردم متخلفین را به نهادهای مربوطه معرفی کنند.