رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر از تایید توانایی جسمی ۷۷ هزار زائر (۹۵ درصد) از میان مجموع ۸۴ هزار زائر متقاضی برای اعزام به حج ۹۸ خبر داد. محمد تقی حلیساز با اعلام انجام معاینات جسمی ۹۵ درصد زائران متقاضی اعزام به حج، گفت: معاینات ۶ هزار متقاضی باقیمانده نیز در دست […]
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر از تایید توانایی جسمی ۷۷ هزار زائر (۹۵ درصد) از میان مجموع ۸۴ هزار زائر متقاضی برای اعزام به حج ۹۸ خبر داد.
محمد تقی حلیساز با اعلام انجام معاینات جسمی ۹۵ درصد زائران متقاضی اعزام به حج، گفت: معاینات ۶ هزار متقاضی باقیمانده نیز در دست انجام است.
وی گفت: آزمایش غربالگری زائران نشان داده است که ۲۰ درصد مبتلا به فشار خون، ۱۲ درصد قند خون و ۵/۴ درصد مبتلا به بیماریهای قلبی هستند، زائرانی که معاینات پزشکی آنها انجام شده است می توانند برای واکسیناسیون به پزشک خود مراجعه کنند. رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلالاحمر با اعلام اعزام نخستین گروه پزشکی هلال احمر به عربستان در ۱۳ تیر، گفت: برنامهریزی لازم برای حفظ و تامین سلامت زائران در حج ۹۸ انجام شده و با توجه به تجربیات سال های قبل و خرید ۸۵ درصد از داروهای مورد نیاز حج، مشکلی برای تأمین داروهای زائران وجود ندارد.
محدویتهای اجرای طرح توزیع یک وعده غذایی گرم به کودکان
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور به محدودیت های اجرای طرح توزیع یک وعده غذای گرم به کودکان مناطق محروم اشاره کرد و گفت: سعی می کنیم طرح را ادامه دهیم.
حبیب الله مسعودی فرید در ارتباط با برنامه ریزی سازمان بهزیستی کشور برای ادامه اجرای طرح توزیع یک وعده غذایی گرم در سال جاری اظهار کرد: در این زمینه محدویتهای مالی برای ادامه طرح وجود دارد. وی تصریح کرد: علی رغم اینکه در این بخش با مشکلات اعتباری روبرو هستیم اما سعی خواهیم کرد تا طرح را ادامه دهیم. مسعودی فرید ادامه داد: هم اکنون ۲۲۰ هزار کودک در مناطق مختلف کشور از طرح یک وعده غذایی گرم استفاده میکنند که امسال نیز تلاش میشود این تعداد از این طرح استفاده کنند. معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: با توجه به شرایط فعلی، به نظر نمیرسد تعداد دریافت کنندگان از طرح یک وعده غذایی گرم اضافه شود.
وی افزود: برای هر غذایی که به کودکان در مناطق حاشیهای داده میشود مبلغ ۴ هزار تومان هزینه میشود.
«ایمنی بیمار» در بیمارستانها، ستارهدار میشود
مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت جزییات ویرایش چهارم اعتباربخشی بیمارستانها و مراکز درمانی را اعلام و اظهار کرد: اعتباربخشی بیمارستانها در نیمه دوم سال جاری آغاز و تا پایان سال به اتمام میرسد.
دکتر علیرضا عسگری، با اشاره به ابلاغ ویرایش چهارم اعتباربخشی، گفت: در نسخه جدید اعتباربخشی بیمارستانها و مراکز درمانی بر دو بحث ارائه نتایج و مدیریت دانش در استفاده بهینه از منابع و ایجاد رقابت کیفی بین مراکز درمانی و بیمارستانها با در نظر گرفتن و تبیین رتبه یک به عنوان برتر، تمرکز شده است. وی با تاکید بر اینکه در نسخه جدید اعتباربخشی بیمارستانها استقرار سنجههای ایمنی به عنوان پیشنیاز اعتباربخشی اعلام شدهاند، افزود: به عنوان مثال یکی از الزامات کسب «درجه یک» برای یک بیمارستان این است که ۶۱ درصد از بسته ارائه شده درباره ایمنی بیمار را اجرا کرده باشند. مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت ادامه داد: در عین حال در نسخه جدید اعتباربخشی بحث ایمنی بیماران ستارهدار شده و وزنی تا دو برابر بیشتر برای این سنجهها در نظر گرفتهایم. عسگری ادامه داد: ویرایش چهارم اعتباربخشی بهطور کلی دارای ٥١٤ سنجه بوده و شامل ٢١٤ سنجه سطح یک، ٢١٤ سنجه سطح دو و ٨٦ سنجه سطح سه، در ١٩ محور و در قالب ١١٠ استاندارد تعریف شده است.
وی با بیان اینکه ارزیابان وزارت بهداشت با استفاده از سوابق ارزیابیهای ادواری در نیمه دوم سال جاری اعتباربخشی را آغاز و تا پایان سال به اتمام میرسانند، گفت: در این دوره نزدیک به ٩٦٠ بیمارستان اعم از خصوصی، دولتی و یا عمومی غیر دولتی اعتباربخشی خواهند شد. رتبهبندی بیمارستانها هم شامل درجههای عالی، یک برتر، یک، دو، سه و چهار است.
وی درباره بیمارستانهایی که میتوانند بر اساس اعتباربخشی و رتبهای که دارند در حوزه گردشگری سلامت نیز فعالیت کنند، گفت: باید توجه کرد که همه بیمارستانها مورد اعتباربخشی قرار میگیرند، اما بیمارستانهایی که در حوزه گردشگری سلامت فعالیت دارند، باید با برخی سنجههای دیگر هم بررسی شوند تا مجوز ارائه خدمات مرتبط با گردشگری سلامت را داشته باشند. در حال حاضر ۱۶۶ بیمارستان در کشور این خدمات را ارائه میدهند.