موضوع اقتصاد در سال‏های اخیر به یکی از اولویت‏های مهم کشور بدل شده تا جایی که هرسال با شعاری در راستای موضوعات و مشکلات اقتصادی آغاز می‏شود که در سال جاری به رونق تولید اختصاص یافته است. به این معنا که مشکل اصلی کشور همچنان اقتصاد است که بخشی از آن به مدیریت نادرست […]

 

موضوع اقتصاد در سال‏های اخیر به یکی از اولویت‏های مهم کشور بدل شده تا جایی که هرسال با شعاری در راستای موضوعات و مشکلات اقتصادی آغاز می‏شود که در سال جاری به رونق تولید اختصاص یافته است. به این معنا که مشکل اصلی کشور همچنان اقتصاد است که بخشی از آن به مدیریت نادرست در برنامه ریزی و پیاده کردن راه حل ها برمی‏گردد. برای بهبود این وضعیتبیشتر بوده می تواند با مدیریت واحد وزات خانه ها و شرکت های دانش بنیان و اعتمادبه جوانان مبتکر جهت حل مشکلات تولیدی ،مالی و معیشتی مردم نقش مهمی داشته باشد. گاها تا به امروز حمایت های دولت از کارخانجات و شرکت های  بوده که در حال تولید محصولات و کالاها بوده اند، اما برای توسعه تولیدات ملی تا کنون بطور کلان عزم جدیبرای ساخت کالاهای وارداتی (خارجی)صورت نگرفته است در حالیکه می توان به جای خرید قطعات و دستگاه های خارجی که تا کنون توانمندی های خود را برای ساخت آنان تجربه نکرده ایم ،این فرصت در کشور بوجود آید تا با اطمینان به جوانان مبتکر وخلاق ،کالاهای وارداتی در کشور ساخته وجهت فروش به بازار داخلی و حتی بین المللیعرضه شود.در صورتیکهدولت با استفاده از علم و تکنولوژی و ابزارهای جدید اطلاع رسانی درسامانه ایکالاهای خارجی و یا قطعات و مواد مشترک بین(ایران وسایر کشور ها) را با جزئیات کامل از قبیل : مبلغ خریداری شده، کشور سازنده،مواد استفاده شده وغیره را برای مبتکران ایرانی اطلاع رسانی نماید . تا اگر اشخاص ، شرکت های دانش بنیان و دانشگاه ها توانایی ساخت آن قطعه، کالا یا حتی بخشی از دستگاه را با همان کیفیت و قیمت را داشتند آمادگی خود را در همان سامانه ملی اعلام نموده و سپس مسئولان پس از بررسی ادعای سازنده، قراردادی بین داوطلب ساخت و خریداران(کارخانجات) با رعایت حفظ منافع ملی و طرفین تنظیم نمایند، بااین شیوه وزارت خانه مربوطه پس از اخذ تضامین و مبالغ  پیش خرید درخواست کننده ،بعد از تایید کیفیت و تحویل محصول مزد سازنده را پرداخت نماید. در این روش دولت با حفظ جایگاه حاکمیتی خودهم ناظر بر روند اجرای ساخت بوده و هم در صورت لزوم از سازنده کالای ایرانی حمایت می نماید، و سازندگانباپشتوانه دولت و امید به آینده که محصولات ساخته شده خریدار خواهد داشت با روحیه و انگیزه مضاعف به کار خود ادامه داده و با مشارکت دولت و مردم ضمن ایجاد اشتغال، انشاء الله شاهد رونق تولید در کشورخواهیم بود.

محاسن طرح : ۱ افزایش ایجاد اشتغال در کشور  ۲- کاهش قاجاق کالا و واردات ۳- جلوگیری از خارج شدن پول و ارز از کشور۴-خدمات پس از فروش، راه اندازی و تعمیرات توسط کارکنان ایرانی ۵ ایجاد انگیزه برای جوانان مبتکر در ساخت کالای ایرانی۶-رونق تولید

 

اهدای نخل طلای افتخاری به آلن دلون

نخل طلای افتخاری هفتاد و دومین جشنواره فیلم کن، روز یکشنبه ۱۹ مه  به آلن دلون، بازیگر بزرگ فرانسوی و یکی از ستاره‌های سینمای جهان در دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی، برای یک عمر فعالیت هنری‌اش اهدا شد. او پس از دریافت این نخل طلا از دستان دخترش، در حالی که اشک می‌ریخت، گفت: مدت‌ها بود این‌ چنین گریه نکرده بودم.

مراسم اهدای نخل طلای افتخاری در کاخ جشنواره برگزار شد. همزمان با حضور آلن دلون بر فرش قرمز جشنواره، موسیقی فیلم «دسته سیسیلی‌ها» پخش شد؛ فیلمی فرانسوی در ژانر جنایی، محصول سال ۱۹۶۹ که آلن دلون از بازیگران اصلی آن بود. در این مراسم آلن دلون پس از دریافت نخل طلای افتخاری، در میان تشویق حضار گفت: امشب برای من بیش از آنکه پایان فعالیت حرفه‌ای باشد، به نظرم پایان زندگی است. مراسم امشب تا حدودی یک بزرگداشت پس از مرگ است، البته در زمان زنده بودن من. آلن دلون پس از آن افزود: وقتی من کار بازیگری را آغاز کردم، به من می‌گفتند آنچه در این کار از همه سخت‌تر است دوام آوردن در آن است و من ۶۲ سال دوام آوردم. در مراسم تقدیر از آلن دلون که با حضور فرانک ریستر وزیر فرهنگ فرانسه، پیر لسکور رئیس جشنواره فیلم کن و همچنین تیری فرمو مدیر این جشنواره انجام شد و به ابتکار برگزارکنندگان، همه حاضران در این مراسم کارت شناسایی‌ای به گردن داشتند که روی آن، واژه «ستاره» نوشته شده بود. این کارت یادآور کارت شناسایی‌ مشابهی بود که آلن دلون در جشنواره کن سال ۲۰۰۷ به گردن انداخته بود و روی آن نوشته شده بود: «من یک ستاره هستم.»