مدیرعامل بوستانها و فضای سبز شهر تهران اعلام کرد طی ارسال ابلاغیه به مناطق بیست و دوگانه، کنترل مکانیکی و حذف گیاهان بومی خودرو در عرصه جنگلکاری ها و بوستان های بزرگ شهری ممنوع شده است. علی محمد مختاری در واکنش به هشدار اعضای شورای شهر مبنی کاشت گیاهان غیر بومی و افزایش سفید بالک […]
مدیرعامل بوستانها و فضای سبز شهر تهران اعلام کرد طی ارسال ابلاغیه به مناطق بیست و دوگانه، کنترل مکانیکی و حذف گیاهان بومی خودرو در عرصه جنگلکاری ها و بوستان های بزرگ شهری ممنوع شده است.
علی محمد مختاری در واکنش به هشدار اعضای شورای شهر مبنی کاشت گیاهان غیر بومی و افزایش سفید بالک ها در پایتخت اظهار کرد: حشرات بزرگترین رده موجودات زنده را در روی کره زمین تشکیل می دهند به نحوی که جمعیت آنها به ازای هر فرد ۲۰۰ میلیون تخمین زده شده است.
وی ادامه داد: از همین رو افزایش جمعیت و طغیان آنها به دلایل مختلف از جمله تغییرات اقلیمی، قدرت تکثیر فراوان، پیدا کردن میزبان مناسب، کاهش یافتن حشرات مفید و… و. امری طبیعی محسوب می شود.
به گفته مختاری از نمونه های بارز آن می توان به طغیان و مهاجرت ملخ ها در نواحی جنوبی کشور یا هجوم پروانه ها به حاشیه جنوب شرق تهران در سال جاری اشاره کرد.
رشد چشم گیر آمار دانشجویان شاهد و ایثارگر ممتاز
مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد: درصد ممتازان دانشجویی در چهار دوره منتهی به سال ۱۳۹۷ رشد چشمگیری داشته، به گونهای که میزان رشد ۶۲/۱۶ (شصت و دو و شانزده صدم) رسیده است.
محمدعلی فقیه با اشاره به رشد چشمگیر آمار دانشجویان شاهد و ایثارگر ممتاز طی ۴ سال گذشته و تقدیر از آنها گفت: در حال حاضر ۱۰۹ هزار و ۵۶۵ نفر دانشجوی شاهد و ایثارگر در کلیه مقاطع در دانشگاههای سراسر کشور در حال تحصیل هستند که در ارزیابیهای بهعملآمده، درصد ممتازین دانشجویی در چهار دوره منتهی به سال ۱۳۹۷ رشد چشمگیری داشته، بهگونهای که میزان رشد ۶۲/۱۶ (شصت و دو شانزده صدم) درصدی ممتازین در سال ۹۴ به ۷۹/۲۲ (هفتاد و نه و بیست و دو صدم) درصد در سال ۹۷ رسیده است.
ادامه داد: سامانه یکپارچه رصد تحصیلی (سیرت) ابزار توانمندی در جهت دسترسی آسان به سوابق تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر است و در حال حاضر با تعاملات خوب با ادارات کل شاهد و ایثارگر وزارت خانههای علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی، امکان ارزیابی و رصد تحصیلی این عزیزان فراهمشده است.
مدیرکل آموزش بنیاد در پایان خاطرنشان کرد: در راستای اجرای وظایف نظارتی و بر مبنای تکالیف مصرح در اساسنامه طرح شاهد، همواره نظارت و رصد وضعیت تحصیلی دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر در زمینههای آموزشی با هدف بالا بردن سطح علمی و بهرهگیری از تمام امکانات و منابع موجود در دانشگاهها، مراکز و مؤسسات آموزش عالی در دستور کار قرار داشته است.
تفاهم بهزیستی با شهرداری برای مناسب سازی معابر پایتخت
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور از تفاهم با شهرداری تهران در خصوص مناسب سازی معابر شهری خبر داد.
محمد نفریه با اشاره به اینکه تفاهم نامهای بین سازمان بهزیستی کشور و شهرداری تهران به عنوان پرجمعیتترین شهر ایران در حال تهیه شدن است، گفت: بخش اصلی این تفاهم نامه در مورد مناسب سازی معابر برای افراد کم توان است. این تفاهم نامه با اقدامات مربوط به مناسب سازی شروع شده است و مباحث دیگری را هم در ادامه در خود جای داده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از اصول ابتدایی توانبخشی، حضور افراد معلول در جامعه است، اظهار کرد: اگر نتوانیم تمام معابر، حمل و نقل عمومی، بانکها و فضاهای شهری از جمله پارکها را مناسب سازی کنیم، از حضور معلولان در محیط جلوگیری میشود. در حال حاضر نه تنها برخی از معابر برای معلولان مناسب سازی نشده است، بلکه برای افراد عادی مثل سالمندان، زنان باردار، کالسکه کودکان و…. نیز مناسب سازی انجام نشده است. با این وجود شعار ما به جای ساختن شهر دوستدار معلولان، شهری است که همه شهروندان بتوانند از آن استفاده کنند.
معاون امور توان بخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه یکی از اقدامات جدیدی که از ۳ سال قبل انجام شده این است که در شاخصهای ارزیابی تمام دستگاههای دولتی، مناسب سازی نیز در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: به این ترتیب هر سال در جشنواره شهید رجایی به میزان مناسب سازی دستگاهها امتیاز داده میشود. از وقتی که این روند آغاز شده و توجه دستگاههای دولتی جلب شده است، بسیاری از سیستمها به این سمت حرکت کردهاند.
نفریه با اشاره به اینکه شهرداریها به عنوان یکی از شرکای اصلی سازمان بهزیستی کشور نیز باید در این زمینه اقدام کنند، گفت: دبیرخانه مناسب سازی در سازمان بهزیستی قرار دارد و ریاست آن بر عهده وزارت کشور است چراکه وزارت کشور یک دستگاه بالادستی است و شهرداری هم زیر مجموعه آن قرار دارد.