بانک تجارت و صندوق ضمانت صادرات ایران به منظور توسعه تامین مالی و ارایه خدمات صادراتی بانک با پوشش صندوق تفاهم نامه همکاری امضاء کردند. این تفاهم‌نامه با هدف افزایش سهم صادرات از مجموع تسهیلات اعطایی بانک و توسعه تامین مالی صادراتی از طریق اعتبار فروشنده توسط بانک با پوشش صندوق، در مراسمی به امضای […]

بانک تجارت و صندوق ضمانت صادرات ایران به منظور توسعه تامین مالی و ارایه خدمات صادراتی بانک با پوشش صندوق تفاهم نامه همکاری امضاء کردند. این تفاهم‌نامه با هدف افزایش سهم صادرات از مجموع تسهیلات اعطایی بانک و توسعه تامین مالی صادراتی از طریق اعتبار فروشنده توسط بانک با پوشش صندوق، در مراسمی به امضای رضا دولت آبادی مدیرعامل این بانک و افروز بهرامی مدیر‌عامل و رئیس هیات مدیره صندوق ضمانت صادرات ایران رسید. دولت آبادی، با ابراز خرسندی از امضای تفاهم‌نامه با صندوق ضمانت صادرات ایران، گفت : بانک تجارت طی این سال‌ها با ارائه سبد خدماتی و تسهیلاتی متنوع توانسته به عنوان یک بانک پیشتاز در این امور تفاهم‌نامه‌های مختلفی را با شرکت‌ها به امضا رسانده و همواره روابط بسیار مناسبی در ارایه خدمات مختلف بانکی با این مجموعه‌ها داشته است. وی افزود: امروز هم در راستای تحقق اهداف شعار “‌رونق تولید” و حمایت از صنایع تولیدی و صادرکنندگان بانک مصمم است تا این همکاری گسترش یافته و دوطرف به یک مشارکت برد- برد دست یابند. بهرامی مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران با اشاره به اینکه بانک تجارت اولین بانکی است که با این صندوق تفاهم نامه امضاء می‌کند، گفت: بانک تجارت همواره به عنوان بانکی پیشرو در تمام عرصه‌های بانکداری، حاکمیت شرکتی و بازار سرمایه بوده و بسیار خرسندیم که این تفاهم‌نامه در راستای تسهیل تامین منابع مالی برای صادرکنندگان امضا می‌شود. وی افزود: امیدواریم انعقاد این تفاهم‌نامه در سالی که سال رونق تولید نامگذاری شده، منجر به افزایش نقدینگی واحدهای تولیدی برای توسعه صادرات و ورود بنگاه‌ها به بازارهای بین‌المللی شود و در عین حال با انجام ابزارهای جدید تامین مالی و خرید دین اسناد صادراتی دریچه‌های جدیدی برای تامین مالی بنگاه‌های صادراتی گشوده شود. از اهداف انعقاد این تفاهم‌نامه، می‌توان به افزایش سهم صادرات از مجموع تسهیلات اعطایی بانک با پوشش صندوق، معرفی خدمات و محصولات صندوق توسط بانک، جهت سوق دادن و معرفی مشتریان صادراتی خود به صندوق و معرفی مشتریان صادراتی از سوی صندوق به بانک و همکاری‌های لازم با صندوق در راستای تسریع مراحل اعتبار سنجی مشتریان اشاره کرد. همچنین ادامه و توسعه تامین مالی صادراتی از طریق اعتبار فروشنده توسط بانک با پوشش صندوق، همکاری بانک و صندوق در زمینه امور بازار سرمایه و سهام و توسعه سپرده‌گذاری منابع صندوق در بانک، از دیگر بندهای این تفاهم‌نامه است.

«فرهنگ عمومی» دغدغه تازه بانک ملی ایران در حوزه مسئولیت اجتماعی

بانک ملی ایران که از دیرباز در میان عموم مردم کشور به عنوان یک نهاد اقتصادی جایگاهی ویژه داشته، این روزها ضمن تقویت این جایگاه، وجهه فرهنگی خود را نیز بیش از پیش به نمایش گذاشته است.
این بانک اساسا با هدف خلع ید بیگانگان از اقتصاد کشور تاسیس شد و توانست به سرعت با جذب سپرده‌های مردمی و جاری کردن آن در فعالیت‌های اقتصادی، آبادانی بخش‌های زیادی از کشور را در حوزه‌های تولید، اشتغال و توسعه زیرساخت ها رقم بزند.
با این حال، بخش فرهنگ عمومی که در کشور ما کمتر مورد توجه بوده، این روزها به شدت مورد توجه بانک ملی ایران قرار گرفته است.
یکی از مهم ترین وجوه این توجه را می‌توان در فعالیت موزه بانک ملی ایران مشاهده کرد. این موزه به عنوان اثری ماندگار در دوره فعالیت بانک، توانسته حجم قابل توجهی از آثار فرهنگی و هنری را زیر یک سقف جمع‌آوری کرده و هر روز جمعی از فرهنگ دوستان را نزد خود گرد آورد.
موزه بانک ملی ایران علاوه بر این که جایگاه مناسبی در میان علاقه‌مندان داخلی پیدا کرده، محلی برای رفت و آمد هنردوستان و تاریخ شناسان خارجی نیز شده است، به طوری که نمایشگاه‌های متعدد با همکاری طرف‌های غیر ایرانی در آن برگزار شده و خواهد شد.
در حوزه کودکان نیز بانک ملی ایران با توسعه فعالیت‌های مربوط به کانون جوانه‌ها، توانسته مخاطبان بسیار خوبی را به سوی خود جذب کند. این کانون با انتشار کتاب‌های اقتصادی ویژه کودکان و نوجوانان، تا حدی دین خود را به عرصه فرهنگ به ویژه حوزه کتاب ادا کرده و این روند را ادامه خواهد داد.
در حوزه مسئولیت اجتماعی نیز بانک ملی ایران فضاهای تازه ای را تجربه می کند. پویش‌های اینستاگرامی مرتبط با کاهش تصادفات جاده‌ای، کاهش مصرف کاغذ و کاهش مصرف آب، بازتاب بسیار مطلوبی در میان مشتریان و یا مخاطبان بانک به همراه داشته است.
فرهنگ‌سازی یک امر تدریجی است و بانک ملی ایران با درک درست این موضوع، بر روی وجوه مختلف آن سرمایه‌گذاری کرده است. ادامه این روند که به زودی بخش‌های دیگری از آن نمایان خواهد شد، می‌تواند وجهه فرهنگی را نیز در کنار وجهه اقتصادی بانک ملی ایران بیشتر به بروز و ظهور برساند.