معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی قیمت کتب درسی در مقاطع تحصیلی مختلف را برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ اعلام کرد. علی باقرزاده در این باره افزود: قیمت کتب درسی دوره ابتدایی از ۱۶ هزار و ۱۰۰ تومان تا ۲۷ هزار تومان متغیر است. قیمت کتاب‌های دوره اول ابتدایی ۱۶ هزار و […]

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی قیمت کتب درسی در مقاطع تحصیلی مختلف را برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ اعلام کرد.
علی باقرزاده در این باره افزود: قیمت کتب درسی دوره ابتدایی از ۱۶ هزار و ۱۰۰ تومان تا ۲۷ هزار تومان متغیر است. قیمت کتاب‌های دوره اول ابتدایی ۱۶ هزار و ۱۰۰ تومان، پایه دوم ابتدایی ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان، پایه سوم ابتدایی ۲۲ هزار و۱۰۰ تومان، پایه چهارم ابتدایی ۲۲ هزار و ۶۰۰ تومان، پایه پنجم ابتدایی ۲۲ هزار و ۶۰۰ تومان و پایه ششم ابتدایی ۲۶ هزار و ۹۰۰ تومان است.
وی افزود: حدود قیمتی کتب متوسطه اول نیز ۴۵ هزار تومان است. قیمت کتب درسی پایه هفتم ۴۵ هزار تومان، پایه هشتم ۳۷ هزار و ۴۰۰ تومان و پایه نهم ۳۹ هزار و ۶۰۰ تومان است.
معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان اینکه میانگین قیمت کتب درسی متوسطه دوم به انضمام کتب فنی و کاردانش حدود ۵۰ هزار تومان است ادامه داد: به عبارتی قیمت کتب پایه دهم حدود ۴۷ هزار تومان است. کتب رشته تجربی ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان، رشته ریاضی ۴۹ هزار و ۱۰۰ تومان و رشته انسانی ۴۴ هزار و ۸۰۰ تومان است.
باقرزاده ادامه داد: میانگین قیمت کتب پایه یازدهم و دوازدهم نیز حدود ۵۰ هزار تومان است و کتب دوره فنی کاردانش نیز برای هر رشته با توجه به تعداد کتب متفاوت است.
به گفته وی، درصد رشد قیمتی کتب درسی بسیار کم است به طوریکه در دوره ابتدایی ۹ درصد، متوسطه اول ۸ درصد و در متوسطه دوم با توجه به تعداد و تنوع کتب کاردانش و فنی و حرفه‌ای حدود ۱۹ درصد است.

صدور شناسه سازمان‌های مردم نهاد جوانان
برای ۸ استان

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان از صدور شناسه برای سازمان‌های مردم نهاد هشت استان خبر داد.
سجاد سالک با بیان اینکه بر اساس تفاهمنامه وزارت ورزش و جوانان با وزارت کشور در خصوص صدور شناسه سازمان‌های مردم نهاد حوزه جوانان تاکنون بین ۷۰ تا ۸۰ تشکل مردم نهاد موفق به دریافت شناسه شده‌اند، اظهارکرد: صدور اولین شناسه سازمان‌های مردم نهاد ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری اتفاق افتاد اما با این وجود روند صدور شناسه سمن‌های حوزه جوانان به کندی در حال انجام است و انتظار داریم این روند هرچه سریع‌تر ادامه پیدا کند.
وی با بیان اینکه تاکنون خراسان رضوی بیشترین تعداد صدور شناسه را به خود اختصاص داده است، گفت: این درحالیست که در برخی استان‌ها از جمله کرمان روند صدور شناسه با مشکلاتی رو به رو شده است به‌طوری که شناسه مذکور حتی برای یک سازمان مردم‌نهاد نیز صادر نشده و پرونده‌ای به هیئت نظارت نیز نرفته است.
به گفته سالک بعد از آغاز فرایند اخذ شناسه سمن‌ها، این تشکل‌ها می‌توانند به «اداره ثبت شرکت‌های غیرتجاری» مراجعه کنند و بعد از ثبت رسمی، شناسه خودشان را دریافت کنند. همزمان با ثبت این شناسه، تشکل‌ها هویت حقوقی پیدا می‌کنند و امکان تفاهم و همکاری آن‌ها با سایر دستگاه‌ها تسهیل می‌شود.

راه‌اندازی بیش از ۵۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید

رئیس اداره بودجه و اعتبارات معاونت درمان وزارت بهداشت از راه‌اندازی ۴۰ بیمارستان جدید در کشور طی سال جاری خبر داد و گفت: طبق برآوردی که با هیات‌امنای ارزی در معالجه انجام شده، بیش از ۷۰ درصد اقلام و تجهیزات پزشکی که قرار است در این بیمارستان‌ها به کار برده شود، تجهیزات تولید داخلی هستند.
دکتر رضا رضایی از بهره‌برداری و راه‌اندازی ۴۰ بیمارستان جدید در کشور در سال جاری خبر داد و اظهارکرد: این بیمارستان‌ها در اقصی‌ نقاط کشور و به‌ویژه در مناطق محروم قرار دارند و از جمله آن‌ها می‌توان به بیمارستان جایگزینِ بیمارستان بهشهر، بیمارستان ۹۶ تختخوابی پاوه، بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی زنان در ارومیه، مرکز سوختگی کرمانشاه اشاره کرد.
وی با بیان اینکه این تعداد بیمارستان شامل ۵۵۰۰ تخت بیمارستانی هستند که امسال راه‌اندازی خواهند شد،گفت: نکته بسیار مهمی که وزارت بهداشت در راه‌اندازی این بیمارستان‌ها دنبال می‌کند، این است که با هیات‌امنای ارزی برآورد کرده‌ایم تا بیش از ۷۰ درصد اقلام و تجهیزات پزشکی که قرار است در بیمارستان‌های جدید به کار برده شود، تجهیزات تولید داخلی باشند که مورد تایید وزارت بهداشت هستند.
رضایی تاکید کرد که این اقدام در راستای حمایت از تولید داخلی در کشور بسیار موثر است. در حال حاضر در کشور تجهیزات پزشکی مانند تخت بیمارستانی، انواع مانیتور، تشک مواج، تخت احیاء، چراغ اتاق عمل، دستگاه‌های رادیولوژی دیجیتال، ماشین بیهوشی، یونیت‌های دندانپزشکی و… تولید می‌شود البته در گذشته هم از تولیدات داخلی در بیمارستان‌هایمان استفاده می‌کردیم اما در بیمارستان‌های جدید هم این اقدام را به شکل گسترده‌تر انجام می‌دهیم.