بانک مرکزی اعطای مبلغ ۵۰ هزار ميليارد ريال تسهيلات قرضالحسنه (با کارمزد چهار درصد) برای جبران خسارتهای ناشی از سيل فروردين ماه سال جاری در تمام استانهای آسيبديده را به بانکهای عامل ابلاغ کرد. همچنين برای جبران خسارات وارده به واحدهاي مسکونی و تجاری شهری و روستايی در استانهای سيلزده کشور، تسهيلات بانکی بابت بازسازی […]
بانک مرکزی اعطای مبلغ ۵۰ هزار ميليارد ريال تسهيلات قرضالحسنه (با کارمزد چهار درصد) برای جبران خسارتهای ناشی از سيل فروردين ماه سال جاری در تمام استانهای آسيبديده را به بانکهای عامل ابلاغ کرد.
همچنين برای جبران خسارات وارده به واحدهاي مسکونی و تجاری شهری و روستايی در استانهای سيلزده کشور، تسهيلات بانکی بابت بازسازی و تعمير اماکن مسکونی، تأمين لوازم معيشتی با معرفی بنياد مسکن انقلاب اسلامی از طريق بانکهای عامل به آسيب ديدگان ناشی از سيل پرداخت می شود.
بانک مرکزی ضمن ابراز همدلی با هموطنان گرامی، اعلام می کند افراد خسارت ديده ناشی از سيل میتوانند از طريق معرفی از سوی دستگاههای يادشده (بخش کشاورزی از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان و بابت واحدهای مسکونی و تجاری شهری و روستايی از سوی بنياد مسکن انقلاب اسلامی) به بانکهای عامل مراجعه و نسبت به دريافت تسهيلات اقدام کنند.
پستبانکایران ظرفیتهای ویژهای برای کمک به اشتغالزائی دارد
دکتر غلامحسین صباغی عضو هیأتمدیره پستبانکایران گفت: حضور گسترده باجههای بانکی درروستاها و ماموریت جدید بعنوان بانک توسعهای و تخصصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهمترین فرصت و ظرفیت این بانک برای کمک به اشتغالزائی و ارتقاء جایگاه خود در اقتصاد کشور است.
صباغی با بیان این مهم تصریح کرد: اراده و همت بالائی در مجموعه کارکنان و کارگزاران باجههای بانک وجود دارد و همه تلاش می کنیم با بهرهگیری از فرصتهای موجود و تعامل سازنده شعب با فعالان حوزه ICT و مناطق محروم بتوانیم علاوه بر انجام صحیح مأموریت واگذار شده، آینده شکوفاتری را برای این بانک رقم بزنیم. وی خاطرنشان کرد: برای تحقق اهداف و سیاستهای بانک لازم است که همه مدیران و کارکنان به برنامههای ابلاغ شده متعهد بوده و درراستای اجرای آن و بهبود شاخصهای تعیین شده گام بردارند.
کسب و کارتان را با سککوک رونق دهید!
بانک ملی ایران با راهاندازی سامانه سککوک (سامانه کشوری کسب و کار به کسب و کار) فرصتی را فراهم کرده است تا کسب و کارها بتوانند بدون واسطه و بر اساس مدل تجارت به تجارت (B2B) فعالیت کنند.
این بانک با هدف ارتقا و تسهیل تعاملات تجاری داخلی و بینالمللی، سامانه کشوری کسب و کار به کسب و کار موسوم به «سککوک» را راهاندازی کرده که توسعه فضای کسب و کار، گسترش تعاملات بین واحدهای عضو و توسعه و ترویج تجارت و معاملات بین اعضا از سیاست های اصلی آن است.
از سویی صدور و گردش برات الکترونیکی در معاملات مستقل یا در زنجیره تامین جنبه نوآورانه آن محسوب می شود. برهمین اساس از برات الکترونیک در این پلتفرم استفاده شده تا بتوان ابزارهای پرداخت کسب و کار به کسب و کار را برمبنای قوانین جاری کشور پیکربندی کرد.
تصویب پیشنهاد بانک کشاورزی برای امهال مطالبات غیرجاری
شورای فقهی بانک مرکزی، دستورالعمل پیشنهادی شورای عالی بانکداری اسلامی بانک کشاورزی برای امهال مطالبات غیرجاری در موسسات اعتباری را با اعمال اصلاحاتی تصویب و در قالب دستورالعملی جدید برای ابلاغ به شبکه بانکی، به مدیریت کل مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی ارسال کرد. این شیوه نامه پس از تصویب هیات مدیره بانک کشاورزی، با امضای روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل این بانک برای رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ارسال و پس از ارجاع موضوع به شورای فقهی بانک مرکزی، در نهایت با الهام از بخشنامه بانک کشاورزی، در اسفندماه ۱۳۹۷ تصویب شد . شایان ذکر است این دستورالعمل برای ابلاغ به شبکه بانکی به اداره مطالعات و مقررات بانکی در مدیریت کل مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی ارسال شده است.