به گزارش جمله به نقل از ایسنا، نمایش «حضار قیام کنند» به نویسندگی مهتاب پویا منش و طراحی و کارگردانی «امیرحسین مدنی»، در محل تماشاخانه استاد جمشید مشایخی، در ساعت ۲۱ و به مدت ۶۵ دقیقه به روی صحنه میرود. محسن مسعودی، ابوالفضل خسروجردی، پگاه نقوی، محمد طاهری، مهتاب پویامنش و پویا فیاضی بازیگران نمایش […]
به گزارش جمله به نقل از ایسنا، نمایش «حضار قیام کنند» به نویسندگی مهتاب پویا منش و طراحی و کارگردانی «امیرحسین مدنی»، در محل تماشاخانه استاد جمشید مشایخی، در ساعت ۲۱ و به مدت ۶۵ دقیقه به روی صحنه میرود. محسن مسعودی، ابوالفضل خسروجردی، پگاه نقوی، محمد طاهری، مهتاب پویامنش و پویا فیاضی بازیگران نمایش هستند. در خلاصه این نمایش آمده: «دادگاهی برای رسیدگی به اتهاماتی نامشخص تشکیل شده است. دادگاه با احضار شاهدین سعی میکند از ماهیت جنایتی که رخ داده مطلع شود اما روند برگزاری دادگاه به تدریج به دلیل اتفاقات پیشبینی نشدهای که رخ میدهد، تغییر کرده و از روال همیشگی خود خارج میشود…». علاقهمندان میتوانند برای تهیه بلیت به سایت تیکت مراجعه نمایند. قابل ذکر است که سه شب اول اجرا شامل تخفیف است و همچنین دانشجویان میتوانند با تخفیف ویژه به تماشای نمایش بنشینند.
«فیروز گوران» در گذشت
فیروز گوران، چهره پیشکسوت مطبوعات ایران که از کارگری چاپخانه شروع کرد و به سردبیری روزنامه آیندگان رسید، صبح ۳۰ خرداد ماه درگذشت. رضا قویفکر، روزنامهنگار پیشکسوت و دبیر انجمن پیشکسوتان مطبوعات در گفتوگو با ایسنا این خبر را تایید کرده است. او همچنین یادداشتی درباره زندهیاد فیروز گوران نوشته که به شرح زیر است: «فیروز گوران در فروردین سال ۱۳۲۰و در روستایی در مازندران چشم به جهان گشود. در ۱۷ سالگی به تهران هجرت کرد. مدتی دستفروشی کرد و بعد کارگر چاپخانه شد و همین کار او را با دنیای جذاب و افسونگر مطبوعات آشنا کرد. گوران سپس در روزنامههای اطلاعات و کیهان کار کرد و فعالیت حرفهای خود را در روزنامه «آیندگان» ادامه داد تا به آنجا که به سردبیری روزنامه «آیندگان» رسید. پس از انقلاب مدتی در مجلات صنعت حمل و نقل و جامعه سالم فعالیت کرد، اما پس از چندی از کار بیکار شد. این روزنامهنگار پیشکسوت و کهنه کار با تمام تجربههای گران سنگش، سالها نتوانست در جایی بنویسد. او که در کوی نویسندکان زندگی میکرد، همواره سرحال و سرزنده لباس مرتب میپوشید و در تمام جلسات و میهمانیهای مطبوعاتیهای قدیمی حضور مییافت. گوران را در تمام مراسم یادبود روزنامهنگاران قدیمی و پیشکسوت دیده بودم؛ تا اینکه چشمانش خورشید سیامین روز خرداد ماه ۹۸ را ندید».
برگزیده جایزه «دزموند الیوت» ۲۰۱۹ مشخص شد
«کلر آدام» جایزه معتبر «دزموند الیوت» را که هرساله به نویسندگان نوقلم اهدا میشود را برای نگارش رمان «کودک طلایی» دریافت کرد. به گزارش جمله به نقل از بوکس اند پابلیشینگ، «کلر آدام» در رمان «کودک طلایی» داستان روابط پیچیده یک پدر با دو فرزند دوقلوی خودش را روایت میکند. «آدام» با کنار زدن «مایکل دونکور» و «آنا مک مین» جایزه ۱۰ هزار پوندی «دزموند الیوت» را از آن خود کرد. جایزه ۱۰ هزار پوندی «دزموند الیوت» ویژه نویسندگان نوقلم انگلیسی است و سالانه به بهترین اثر داستانی که به زبان انگلیسی نوشته شده و در انگلستان به چاپ رسیده باشد، تعلق میگیرد. «دزموند الیوت» ناشر و کارگزار ادبی بود که در یک یتیمخانه ایرلندی بزرگ شد. او سال ۱۹۴۷ در سن ۱۶ سالگی با دو پوندی که در جیب داشت، راهی انگلیس شد تا در انتشارات «مکمیلان» شروع به کار کند. «الیوت» در سال ۱۹۶۰ موفق شد تا انتشارات «آرلینگتون» را تأسیس کند. او سال ۲۰۰۳ در سن ۷۳ سالگی درگذشت. «الیوت» پیش از مرگ گفته بود دوست دارد، بنیادی را راهاندازی کند تا از راه مالی به نویسندگان نوقلم کمک کند و به این ترتیب جایزه «دزموند الیوت» از سال ۲۰۰۷ تاکنون برگزار میشود. سال گذشته جایزه ادبی «دزموند الیوت» به رمان «ما که جوان هستیم» نوشته «پرتی تانژا» رسید. رمان «ما که جوان هستیم» روایتی نو از داستان «شاه لیر» در هندوستان معاصر است. از دیگر نویسندگان برنده این جایزه میتوان به «کلر فولر»، «ایمیر مکبراید»، «گریس مکلین» و «آنجالی ژوزف» اشاره کرد.
مرگ عجیب یکی از چهرههای موسیقی فرانسه
«فیلیپ زدار» یکی از چهرههای صنعت موسیقی فرانسه بر اثر سقوط تصادفی از پنجره یک ساختمان مرتفع جان باخت.
به گزارش جمله به نقل از هالیوود ریپورتر، فیلیپ زدار یکی از اعضای خانه موسیقی فرانسه بر اثر سقوط از یک پنجره در پنجاه سالگی درگذشت. تنها خبری که درباره این اتفاق منتشر شده از سوی مدیر برنامههای وی است که به گفتن این اکتفا کرده که وی با سقوط از پنجره یکی از طبقات بالای ساختمانی مرتفع در پاریس جان باخته است. زدار که از دهه ۱۹۸۰ در صنعت موسیقی فعال بود در سال ۱۹۹۶ با همکاری هوبر بلانش-فرانکارد خانه موسیقی خود را با عنوان «کاسیوس» راهاندازی کردند.
فیلیپ زدار که در جنوب فرانسه بزرگ شده بود و از ابتدا شیفته موسیقی جَز بود، با همکاری جنبش «فرنچ تاچ» آلبوم تحسین شده «پانسول» را سال ۱۹۹۶ منتشر کرد که اکنون به عنوان یکی از نمونههای شاخص موسیقی فرانسه شناخته میشود. وی از طریق «کاسیوس» در سال ۱۹۹۹ اولین آلبومش را با عنوان «ویرجین» منتشر کرد که در کشورهای دیگر هم با اقبال رو به رو شد. آلبوم دیگری که این خانه موسیقی تولید کرد در سال ۲۰۰۲ با عنوان «صدای خشونت» با حضور استیو ادواردز ساخته شد و جایگاه نخست بیلبورد را کسب کرد. زدار با چهرههای مشهوری چون فونیکس، کانیه، کت پاور و … کار کرده بود و جدیدترین آلبومی که این خانه موسیقی تهیه کرد، قرار بود جمعه (۲۱ ژوئن) منتشر شود. گروههای مختلف موسیقی از کانادا تا استرالیا نسبت به فقدان زدار واکنش نشان دادند و از وی به دلیل موسیقی بسیار شگفت و تاثیرگذارش یاد کردند.