به دنبال طرح مباحثی مبنی بر اصلاح و بازنگری تعرفه‌های پزشکی سال ۱۳۹۸، دبیر و رییس دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت، گفت: ابتدا باید از وضعیت هزینه‌ها، درآمدها و عملکرد واحدهای درمانی در سه ماهی که از سال سپری شده، بازخورد بگیریم و سپس درباره اصلاح تعرفه‌ها تصمیم‌گیری کنیم. دکتر سید سجاد رضوی، در این […]

به دنبال طرح مباحثی مبنی بر اصلاح و بازنگری تعرفه‌های پزشکی سال ۱۳۹۸، دبیر و رییس دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت، گفت: ابتدا باید از وضعیت هزینه‌ها، درآمدها و عملکرد واحدهای درمانی در سه ماهی که از سال سپری شده، بازخورد بگیریم و سپس درباره اصلاح تعرفه‌ها تصمیم‌گیری کنیم.
دکتر سید سجاد رضوی، در این باره افزود: فعلا اصلاحی در این زمینه اتفاق نیفتاده است، اما چنین بحثی مطرح شده و به زودی جلساتی برای بررسی این موضوع تشکیل می‌شود.
وی افزود: به هر حال با توجه به محدودیت‌ منابعی که وجود دارد، به دنبال این هستیم که از وضعیت تعرفه‌های پزشکی در سه ماهی که از سال ۱۳۹۸ گذشته است، بازخورد بگیریم و هزینه‌ها، درآمدها و عملکرد واحدهای درمانی خصوصی و دولتی را بررسی کنیم و در صورت لزوم در تیر ماه در تعرفه‌ها بازنگری می‌کنیم.
سجاد رضوی با بیان اینکه در حال حاضر و قبل از انجام این بررسی‌ها مشخص نیست که تعرفه‌های چه رشته‌هایی مورد بازنگری قرار گیرد، اظهار کرد: همه این مسائل منوط به نتایج بازخوردی است که انجام می‌دهیم. در این زمینه حتما از نظرات نظام پزشکی نیز استفاده می‌کنیم و بعد از اظهارنظرهای همه طرف‌ها در شورای‌عالی بیمه، وضعیت اصلاح و بازنگری در تعرفه‌های پزشکی را بررسی و در این باره تصمیم‌گیری می‌کنیم.

اتباع خارجی دارای شغل قانونی مشمول بیمه تامین اجتماعی می‌شوند

مدیر کل اتباع سازمان تامین اجتماعی بیان کرد: تمامی اتباع خارجی در هرجای کشور که مشغول به کار هستند در راستای قوانین و مقررات بین المللی و همچنین مسائل حقوق بشری باید تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گیرند.
دکتر احمدرضا خراعی با بیان اینکه اداره کل اتباع سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۳۹۴ و با هدف ارایه خدمات بیمه‌ای به اتباع ایجاد شده است، افزود: ۳/۵میلیون نفر اتباع خارجی در کشور حضور دارند که ۹۴ هزار نفر از آنان در کل کشور بیمه شده سازمان تامین اجتماعی هستند که از این تعداد ۹۰ درصد تبعه افغانستانی هستند.
وی با بیا ن اینکه مناطق آزاد اقتصادی بدلیل شرایط ویژه دارای معافیتهایی است، گفت: طبق مصوبه سال ۷۳ این مناطق مکلفند نسبت به تاسیس صندوق هایی جهت خدمات بیمه‌ای به شاغلین خارجی این مناطق اقدام کنند که بر اساس تبصره ای که در سال ۷۴ اضافه شد سازمان تامین اجتماعی نیز می تواند در مناطق ویژه خدمات ارائه دهد. خزاعی در ادامه بازدید از منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان به همراه حسینی مدیر کل تامین اجتماعی استان کرمان و هیات همراه از شرکت بین المللی تاپ اکو خاورمیانه بازدید کرد و در جلسه مشترک در محل این شرکت افزود: سازمان تامین اجتماعی لنگرگاه امنیت کشور است و طبق ماده ۵ قانون تامین اجتماعی اتباع خارجی که در داخل کشور اشتغال قانونی دارند مشمول تامین اجتماعی هستند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی،لازم به ذکر است درشرکت بین المللی تاپ اکو خاورمیانه ۸۰ نفر نیروی متخصص از کشور چین حضور دارند که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.

زنان سعودی حق رانندگی را در شروط ضمن عقد قرار می‌دهند

زنان عربستانی می‌توانند حق رانندگی را جزء شروط ضمن عقد ازدواج قرار دهند.
با گذشت یک سال از اعطای حق رانندگی به زنان در این کشور، هنوز تعداد زنان سعودی که رانندگی می‌کنند در مقایسه با مردان بسیار اندک است.
همچنین مراکز آموزش رانندگی به زنان نیز بسیار محدود است. به عنوان مثال در شهر جده با جمعیت ۸/۲ میلیون نفر، تنها چهار مرکز آموزش رانندگی به زنان وجود دارد و در نتیجه زنان باید زمان زیادی را در لیست انتظار بگذرانند.
به مناسبت یک سالگی دستیابی زنان به حق رانندگی در عربستان سعودی خبرگزاری فرانسه در گزارشی به این موضوع و حق و حقوق ازدواج در این کشور پرداخته است. در عربستان سعودی زنان می‌توانند تعهداتی را حین ازدواج با توافق دو طرف وارد مفاد عقدنامه ازدواج کنند. زنان سعودی در عقدنامه‌های خود به طور معمول حق داشتن خانه، استخدام خدمتکار، حق تحصیل یا کار کردن را جزء شروط ضمن عقد ذکر می‌کنند. ولی از زمان اعطای حق رانندگی به زنان در عربستان، زنان جوان در هنگام ازدواج حق رانندگی را نیز در شروط ضمن عقد درج می‌کنند. به گزارش یورونیوز، عربستان تا سال ۲۰۱۸ میلادی تنها کشور جهان بوده که زنان در آن از حق رانندگی محروم بودند.