سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از فعال بودن پنج هزار کارت پیله وری در سطح مناطق مرزی استان خبر داد. محمد دهقان با بیان اینکه آذربایجان غربی با هم مرزی ۸۹۱ کیلومتر با سه کشور خارجی و دارا بودن ۱۱ بازارچه و گمرک فعال مرزی از استانهای مهم در زمینه تجارت […]

 

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از فعال بودن پنج هزار کارت پیله وری در سطح مناطق مرزی استان خبر داد.

محمد دهقان با بیان اینکه آذربایجان غربی با هم مرزی ۸۹۱ کیلومتر با سه کشور خارجی و دارا بودن ۱۱ بازارچه و گمرک فعال مرزی از استانهای مهم در زمینه تجارت به شمار می رود افزود: هم اکنون نزدیک پنج هزار کارت پیله وری برای داد و ستد مرزنشینان در استان صادر شده است.

وی با بیان اینکه اجازه واردات تا سقف ۷۵ هزار برای کارت های پیله وری از بازارچه محل صدور صادر شده است افزود: هم اکنون برای دارندگان این کارت که اکثریت مرز نشینان هستند موقعیت اشتغال ایجاد شده است.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی تاکید کرد: کارت پیله وری طبق قانون تنها جهت اشتغال و درآمدزایی مرزنشینانی که از لحاظ معیشتی در دهک های پایین قرار دارند است و دارندگان این کارت حق توکیل ندارند و باید خود شخص راساً اقدام به مبادلات مرزی اقدام کنند.

دهقان خاطرنشان کرد: با توجه به موقعیت اقتصادی کشور و تحریم ها مرزنشینان و استانهای مرزی با فعال سازی بازارچه های بیشتر و تقویت بازارچه های موجود می توانند در تامین کالاهای مورد نیاز کشور نقش بسزایی ایفاء کنند.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی در خصوص مسایل و مشکلات موجود واحدهای تولیدی و صنعتی استان اظهارداشت: عمده مشکلات موجود در واحدهای صنعتی و معدنی استان کمبود سرمایه در گردش و بدهی های معوق بانکی است که برنامه ریزی برای رفع آنها با تشکیل کارگروه رفع موانع تولید صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه تا کنون ۱۸۷ واحد صنعتی و معدنی از طریق کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و اشتغال فراگیر به چرخه تولید باز گشته اند اضافه کرد: هم اکنون در استان تعداد دو هزار و ۳۱۷ واحد دارای پروانه بهر برداری موجود فعال است و تعداد یک هزار و ۴۱۵ واحد فعال و نیمه فعال در استان وجود دارد.

دهقان با بیان اینکه از کل واحد های تولیدی صنعتی استان آذربایجان غربی ۹۰۲ واحد راکد هستند گفت: امسال با برنامه ریزی کارگروه رفع موانع تولید تلاش می شود نزدیک ۵۵ واحد راکد و نیمه فعال در استان به فعالیت بازگردند.

 

بازگشت ۳۵ هکتار از اراضی ملی کاشان 

به بیت المال 

رئیس دادگستری کاشان ضمن اشاره به رسیدگی به ۱۰۰ هزار پرونده در کاشان در سال ۹۷ گفت: در سال گذشته ۳۵ هکتار از اراضی ملی به بیت المال بازگشت.

سیروس افضلی با بیان اینکه تعداد پرونده های مورد بررسی سال گذشته در دادگستری کاشان به ۱۰۰ هزار پرونده رسید، اظهار داشت: این تعداد پرونده در شعبات مختلف دادیاری، خانوادگی، حقوقی، بازپرسی، شورای حل اختلاف و غیره مختومه شده است.

وی ادامه داد: درصد رسیدگی به پرونده های قضایی در کاشان از میزان استانداردهای داخلی نیز بسیار بالاتر است چراکه دادگاه های کیفری باید ماهانه ۱۲۰ پرونده و دادگاه های حقوقی ۹۰ پرونده را رسیدگی کنند اما پرونده های رسیدگی شده درکاشان در طول ماه بیش از دو برابر این آمار است.

رئیس دادگستری کاشان با بیان اینکه اوضاع نابسمان اقتصادی افزایش جرایم را در پی دارد، ابراز داشت: این حجم از آمار با توجه به اینکه کاشان را به عنوان شهر دارالمومنین می شناسند زیبنده این دیار نیست و بر همین اساس لازم است تا شهروندان با سعه صدر در برابر اتفاقات عکس العمل نشان داده و در برابر وعده و وعیدهای داده شده خوش قول باشند.

افضلی با بیان اینکه در سال گذشته ۳۵ هکتار از اراضی ملی به بیت المال برگردانده شد، اظهار داشت: در رویکرد تحولی دستگاه قضا اقدامات خوبی در شرف اجراست و با انتصاب رئیس جدید قوه قضاییه بارقه امیدی را در دل مردم نشاند به نحوی که دادگاه تجدید نظر و شعبه سازمان قضایی نیروی های مسلح در کاشان به زودی برپا می شود.