مرکز نوآوری بانک ایران زمین با حضور مدیران بانک ایران زمین و جمعی از فعالان نظام بانکی و پرداخت و اصحاب رسانه رونمایی شد. عبدالمجید پورسعید، مدیرعامل بانک ایرانزمین سخنران مراسم افتتاحیه مرکز نوآوری ایرانزمین با اشاره به اینکه از دوسال پیش برای تبدیل بانک ایرانزمین به بانک دیجیتال برنامهریزی کرده بودیم، گفت: خوشحالیم که […]
مرکز نوآوری بانک ایران زمین با حضور مدیران بانک ایران زمین و جمعی از فعالان نظام بانکی و پرداخت و اصحاب رسانه رونمایی شد.
عبدالمجید پورسعید، مدیرعامل بانک ایرانزمین سخنران مراسم افتتاحیه مرکز نوآوری ایرانزمین با اشاره به اینکه از دوسال پیش برای تبدیل بانک ایرانزمین به بانک دیجیتال برنامهریزی کرده بودیم، گفت: خوشحالیم که اکنون با ایجاد فضای نوآورانه توانستهایم، بستری را برای ارائه خدمات به استارتآپها و کسانی که ابتکار دارند، فراهم کنیم.
فرهاد اینالویی، معاون فناوری اطلاعات بانک ایرانزمین نیز در این مراسم از تفاوت این مرکز با دیگر مراکز نوآوری گفت. به گفته او، اگر درباره استارتآپهای فینتکی صحبت میکنیم باید در کنار آن بانکداری دیجیتال و باز نیز وجود داشته باشد. ما پلتفرم باز را در این مرکز ارائه دادهایم و بهزودی در حوزه پراخت و بیمه نیز خدمات خود را در پلتفرم باز ارائه میدهیم.
اینالویی درباره فروش استارتاپی گفت: فروش مشکل اساسی همه استارتاپها است و ما خدمات دیجیتال مارکتینگ را با همکاری دو شرکت به استارتاپها ارائه میدهیم.
او ادامه داد: از دیگر خدماتی که در این مرکز ارائه میشود، به حوزه مالی مربوط است. در حال حاضر استارتآپها در حوزه مالی مشکلات بسیاری دارند. ما در این مرکز با سیستم مشاوره مالی سعی کردهایم خدمات مناسبی را برای استارتآپها ارائه دهیم. ارائه خدمات فنی برای استارتآپها از دیگر خدماتی است که به گفته اینالویی در این مرکز ارائه میشود.
سیدمحمد حسینی ناظر، مدیرعامل مرکز نوآوری ایرانزمین سخنران دیگر این مراسم گفت: این مرکز بهعنوان جدیدترین عضو زیستبوم کشور با همکاری بانک ایرانزمین خردادماه امسال راهاندازی و بهرهبرداری شد.
او هدف از راهاندازی این مرکز را حمایت از تمامی زیستبوم نوآورانه کشور دانست و گفت: زیستبوم نوآورانه بدون همزیستی ارکان اصلی آن یعنی مراکز علمی و صندوقهای سرمایهگذاری و غیره قدرت زیست حیات ندارد. ما در این مرکز تلاش میکنیم همه این ارکان را با هم جمع کنیم.
او ادامه داد: امیدواریم افراد توانمند بتوانند در این فضا با اطمینان فعالیت خود را انجام دهند و از ظرفیتهای آن در کسبوکار خود استفاده کنند.
بانک قرضالحسنه مهر ایران اعلام کرد؛
حمایت از اشتغالزایی و تامین آينده با طرح «مهر آتيه
بانک قرض الحسنه مهر ایران با هدف ایجاد اشتغال و ارزش آفرینی در راستاي تامين آتيه افراد، اقدام به ارائه طرح «مهر آتيه نوين» نموده است.
در این طرح متقاضیان مي توانند با واريز مستمر به صورت ماهانه يا سالانه، نسبت به افزايش امتياز ميانگين خود در ميان مدت و بلندمدت اقدام نمايند.
مخاطبان طرح:
والدین دارای فرزند که در نظر دارند برای آینده فرزندان خود اقدام به پس انداز هدفمند نمايند، افرادي که در حال حاضر مشغول به تحصيل بوده و قصد دارند در سال هاي آينده جهت راه اندازي کسب و کار براي خود بودجه اي پس انداز كنند و يا كارمندان سازمان ها و شركت هايي كه قصد برنامه ريزي و تامين آتي هزينه ها و مخارج آتيه خود و خانواده خويش را به موجب يك پس انداز با انگيزه دارند مي توانند از مزاياي اين طرح استفاده كنند.
شرایط طرح:
متقاضیان استفاده از این طرح تسهیلاتی ابتدا مي بايست نسبت به افتتاح حساب پس انداز ويژه در طرح مهر آتيه نوين اقدام کنند، سپس مبالغ مستمر «ماهانه/سالانه» خود را به صورت مبلغ ثابت در طول کل دوره يا با افزايش سالانه، برحسب انتخاب واريز نمايند. در این طرح، حداکثر مدت اکتساب میانگین قابل انتخاب از سوی مشتري ۱۰ سال است و امکان برخورداري از تسهيلات با مدت بازپرداخت حداکثر ۶۰ ماهه براي مشتري وجود دارد. متقاضيان برخورداري از اين طرح تسهيلاتي بانك قرض الحسنه مهرايران مي توانند در پايان سال هاي سوم، ششم و دهم از مزاياي طرح «مهر آتيه نوين» بهره مند شوند و به ازاي مانده هر سال، تسهيلات قرض الحسنه با كارمزد ۴ درصد دريافت كنند.
مزایای طرح:
استفاده از مبلغ تسهیلات بیشتر در ازای واریزهاي ماهانه و سالانه در مقايسه با تسهيلات پرداختي از سوي شرکت هاي بيمه موجود در بازار بابت بيمه هاي عمر و سرمايه گذاري و همچنين امکان پس انداز فرد در حساب و استفاده در صورت لزوم از مزاياي طرح «مهر آتيه نوين» به شمار مي رود. شایان ذکر است، متقاضیان دارنده حساب قرض الحسنه پس انداز نزد بانک قرض الحسنه مهر ایران، می توانند با مراجعه به هريک از ۵۲۶ شعبه بانک در سراسر كشور و تكميل فرم هاي طرح و افتتاح سپرده، در طرح مهر آتيه نوين، شركت كرده و از مزاياي آن بهره مند شوند.