مدیرکل بهزیستی استان تهران با بیان اینکه جمعیت سالمندی در استان تهران دو برابر استانهای دیگر است، گفت: ۱۳ هزار و ۹۰۰ سالمند در استان تهران پشت نوبت دریافت خدمات هستند. داریوش بیاتنژاد با بیان اینکه موضوع سالمندی به شرایط بازنشستگی و وضعیت عمومی جسمی و روانی فرد مرتبط است، تصریح کرد: سن سالمندی در […]
مدیرکل بهزیستی استان تهران با بیان اینکه جمعیت سالمندی در استان تهران دو برابر استانهای دیگر است، گفت: ۱۳ هزار و ۹۰۰ سالمند در استان تهران پشت نوبت دریافت خدمات هستند.
داریوش بیاتنژاد با بیان اینکه موضوع سالمندی به شرایط بازنشستگی و وضعیت عمومی جسمی و روانی فرد مرتبط است، تصریح کرد: سن سالمندی در برخی از کشورها از حدود ۶۰ سالگی شروع میشود و دارای دستهبندیهای مختلفی است.
مدیرکل بهزیستی استان تهران با بیان اینکه بر اساس آخرین سرشماری در سال ۱۳۹۵ در کشور ۷.۵ میلیون نفر سالمند وجود داشت، ادامه داد: این رقم معادل حدود ۹.۲ درصد جمعیت کشور است این در حالی است که این رقم در استان تهران نزدیک به ۱۹ درصد است. به عبارتی دیگر جمعیت سالمندی در استان تهران دو برابر جمعیت سالمندی استانهای دیگر است.
وی با اشاره به اینکه این رقم تا سال ۲۰۵۰ تا ۳۰ درصد افزایش مییابد، ادامه داد: نیازهای سالمندان ابعاد مختلف درمانی، بهداشتی، تفریحی، اجتماعی و … را شامل میشود و باید همه این ابعاد را مورد توجه قرار داد.
به گفته بیاتنژاد، در استان تهران در حوزه سالمندی ۹۶ مرکز شبانهروزی ایجاد شده است که به بیش از ۶۰۰۰ سالمند در این مراکز سرویس داده میشود.
به گفته مدیرکل بهزیستی استان تهران، ۹۷۴ سالمند مجهولالهویه در استان تهران در مراکز شبانهروزی نگهداری میشوند.
وی با اشاره به اینکه ۳۴ میلیون تومان حق ویزیت در منزل برای سالمندان پرداخت میشود، اظهار کرد: چهار مرکز خدمات در منزل نیز برای ۱۷۸ نفر مشغول فعالیت است. همچنین سازمان بهزیستی ماهانه بیش از یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان برای یارانه سالمندان حاضر در مراکز هزینه پرداخت میکند. بیاتنژاد در پایان این را هم گفت: بیش از ۱۳ هزار و ۹۰۰ سالمند در استان تهران پشت نوبت دریافت خدمات هستند.
اسلحه پلاستیکی مامور قلابی را لو داد
رئیس پلیس مترو پایتخت گفت: یک فرد که گویا دچار اختلالات روانی است سعی داشت تا با تهدید اسلحه در مترو بر روی صندلی بنشیند.
مأموران انتظامی مستقر در ایستگاه مترو چهارراه ولیعصر (عج) متوجه درگیری بین دو شهروندی شدند که از قطار پیاده شده بودند.
مأموران بلافاصله برای خاتمه دادن به درگیری وارد ماجرا شده که متوجه شدند یکی از طرفین درگیری با اسلحه پلاستیکی و غصب عناوین، قصد ترساندن شهروندان را داشته و خود را مأمور معرفی میکرده است.در ادامه تحقیقات مشخص شد، متهم بر سر نشستن روی صندلی با شاکی درگیر شده و با نشان دادن اسلحه پلاستیکی خود را مأمور معرفی کرد. پس از انتقال متهم به مقر پلیس حسب ظواهر به نظر رسید وی دچار اختلالات روانی است.سرهنگ علی راقی رئیس پلیس مترو پایتخت با اعلام این خبر، گفت: گزارشی اولیه برای سیر مراحل قانونی تهیه و در نهایت متهم برای انجام اقدامات قانونی تحویل کلانتری ۱۲۹ جامی شد.ویاز شهروندان خواست در صورت مشاهده افراد مشکوکی که خود را پلیس معرفی میکنند حتماً موارد را با ۱۱۰ و ۱۹۷ اعلام نمایند.
معتادان متجاهر از قطار بهزیستی پیاده میشوند
معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور گفت: ساماندهی معتادان متجاهر امسال از بهزیستی جدا شده و در اختیار دستگاههای دیگر قرار میگیرد.
مجید رضازاده افزود: سازمان بهزیستی از امسال دیگر مجوز این مراکز را صادر نمیکند و سازمانهای متولی دیگر مانند سازمان زندانها و نیروی انتظامی صادر میکند و بعد از این هم کار ساماندهی آنان به دستگاههای دیگر منتقل میشود.وی خاطرنشان کرد: بعد از این سازمان بهزیستی قرار است در حوزه ماده ۱۵ یعنی درمان اختیاری و کاهش آسیب معتادان و پیشگیری از اعتیاد اقدامات خود را انجام دهد. موضوع ماده ۱۶ امسال درحال انتقال به دستگاههای دیگر است.وی در توضیح انتقال ساماندهی معتادان متجاهر از بهزیستی به دستگاههای دیگر گفت: بهزیستی امکانات، رویکرد و ساز و کار لازم را برای ساماندهی معتادان متجاهر و برای به اجبار نگه داشتن مصرف کنندگان مواد ندارد.بر اساس آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر، دو میلیون و ۸۰۸ هزار مصرف کننده مواد مخدر در کشور وجود دارد.همچنین سال گذشته بیش از ۵۰ هزار معتاد متجاهر در مراکز ماده ۱۶ و تبصره ۲ ذیل آنها از سوی بهزیستی پذیرش شدند.