حناچی صبح دیروز در بازدید صبحگاهی خود پس از افتتاح مرکز بازیافت تخصصی ام آر آف، به بوستان حشرات یا همان پارک حشرات غول پیکر رفت و این پارک ۸ هزار و ۵۰۰ متری را افتتاح کرد. گفتنی است؛ مرکز تخصصی بازیافت MRF برای ١۵٠ نفر اشتغالزایی کرده است و ٢٢ نفر نیز در بخش […]
حناچی صبح دیروز در بازدید صبحگاهی خود پس از افتتاح مرکز بازیافت تخصصی ام آر آف، به بوستان حشرات یا همان پارک حشرات غول پیکر رفت و این پارک ۸ هزار و ۵۰۰ متری را افتتاح کرد. گفتنی است؛ مرکز تخصصی بازیافت MRF برای ١۵٠ نفر اشتغالزایی کرده است و ٢٢ نفر نیز در بخش تفکیک زباله این مرکز فعالیت میکنند.
به گفته مسئولان سازنده، پارک حشرات پنجمین تم پارک شهر(پارک موضوعی) تهران است که در مدت ۸ ماه و با هزینه ۶ میلیارد تومانی به بهره برداری رسیده است. بنا به گفته مسئولان در این پارک کودکان با نحوه زندگی انواع حشرات و همچنین کاربرد آنها در زندگی انسان آشنا می شوند. پس از بهره برداری از این پارک، شهردار بوستان عبقری یا همان بوستان پدر که پیش از این به نام خانه عبقری شناخته می شده را نیز افتتاح کرد. به گفته مسئولان شهرداری منطقه ۲ این پارک ۱۲ هزار متر وسعت دارد و پس از تملک در مدت کوتاهی برای استفاده عموم شهروندان تبدیل به بوستان شده است.
پیروز حناچی بیشتر این پروژه ها را از جنس محیط زیست می داند و معتقد است که تلاش میکنیم پروژههایی که بیشتر از جنس محیطزیست هستند را تعقیب کنیم. هر چند این پروژهها کمتر مگاپروژه به حساب میآیند، شکل محلی آنها میتواند بسیار برای مردم کاربرد داشته باشد. ما به مگاپروژههایی که در اسناد بالادستی مطرح شده اند نیز میپردازیم، اما در نگاه کلان پروژههای محلی اهمیت فراوانی دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مقام معظم رهبری در تاریخ سیزدهم اسفند ١٣٩٣ به تمام دستگاههای مرتبط گفتند که جلوی تخریب باغات و زمینهای کشاورزی را بگیرید؛ ایشان در آن سخنرانی از اصطلاح «جنم داشتن» استفاده کردند؛ امروز خوشحالیم گزارش دهیم که جلوی تخریب باغات را گرفتیم و مصوبه برجباغها را به نتیجه رساندیم.
به گفته شهردار تهران، در دوره گذشته حدود ١۴٠ هکتار از باغهای تهران زیر بار رفت و آن ایده که ٣٠ درصد بنا ساخته شود و ٧٠ درصد باغ، در عمل به نتیجه نرسید. برای تغییر شرایط همه باید کمک کنند تا این مسیر ادامه پیدا کند چراکه این امر به تنهایی در بضاعت شهرداری تهران و شورایشهر نیست. وی با تقدیر از رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی برای ساماندهی باغ وثوقالدوله ادامه داد: همه دستگاههایی که لکههای بزرگ سبز در سطح شهر دارند مشمول فراگیری این موضوع میشوند؛ شورا و شهرداری نیز تلاش میکنند به عنوان دستگاههای محوری در این زمینه فعال باشند.
پروژه هایی برای خدمت رسانی به مردم
شهردار تهران در ادامه به پروژههای منطقه ٢ پرداخت و عنوان کرد: اولین پروژه امروز از جنس بازیافت مواد مصرفی بود که به جای حمل زباله به آرادکوه، امکان بازیافت زباله و پسماند با همکاری مردم و آموزش شهروندی در منطقه فراهم میشود. پروژه دیگر پارک حشرات غولپیکر بود که ایده بسیار خوبی محسوب می شود. پروژه کارامد دیگر اپلیکیشن هایی بود که شرکتهای دانشبنیان برای خدمترسانی به شهروندان ساختهاند.
حناچی تأکید کرد: باید با بردارهای همجهت و جلوگیری از موازیکاری حداکثر استفاده را از زیرساختهای تلفنهای هوشمند داشته باشیم. سرویس خوب دیگری که امروز افتتاح کردیم دستگاهی بود که مواد زاید مثل شیشه نوشابه و قوطیهای فلزی را جمعآوری و بازیافت میکند و مشوقهایی نیز در ازای ارائه پسماند به شهروندان می دهد. در دنیا شهروندان را با پرداخت پول تشویق به این گونه رفتارها میکنند، ما اما از روشهای دیگر استفاده میکنیم.
شهردار تهران با اشاره به اینکه نگاه ما در موضوع پسماند نزدیک شدن به نگاه جهانی است، گفت: در بسیاری از کشورها سیاست ۳R یا (Reduce، Reuse و recycle ) را بر موضوع پسماند خود حاکم کردهاند که ما نیز این مسیر را تعقیب خواهیم کرد.
شهردار تهران در پایان به موضوع انتخابات شورایاریها پرداخت و تصریح کرد: تبلیغات شورایاریها در ٣۵٠ محله تهران آغاز می شود. این انتخابات برای اولین بار بهصورت الکترونیکی خواهد بود و امیدوارم افراد کیفی و موثر بهعنوان شورایار انتخاب شوند.