رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه انتخابات شورایاری‌ها توسط وزارت کشور قانونی خوانده شده، از برگزاری این انتخابات در چهارم مردادماه خبر داد. محسن هاشمی رفسنجانی گفت: سال ۹۸ باید سالی قرار گیرد که تلاش شورا و شهرداری برای شهروندان تهرانی نمود ویژه‌ای داشته باشد و حرکت‌های محیط زیست که امسال انجام […]

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه انتخابات شورایاری‌ها توسط وزارت کشور قانونی خوانده شده، از برگزاری این انتخابات در چهارم مردادماه خبر داد.
محسن هاشمی رفسنجانی گفت: سال ۹۸ باید سالی قرار گیرد که تلاش شورا و شهرداری برای شهروندان تهرانی نمود ویژه‌ای داشته باشد و حرکت‌های محیط زیست که امسال انجام می‌شود باید همگی در جهت حفظ محیط زیست شهر تهران برای شهروندان تهرانی نمود داشته باشد. قطعا افتتاح پارک پدر و یا فضای عمومی میدان هفت تیر حرکت‌های بسیار ویژه و موثری هستند.وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع انتخابات شورایاری‌ها اشاره کرد و افزود: از روز شنبه هفته تبلیغات شورایاری‌ها آغاز شده و این انتخابات توسط وزارت کشور قانونی خوانده شده و به این ترتیب چهار مرداد ماه این انتخابات برگزار خواهد شد.وی افزود: شوراهای شهر و روستا و انجمن‌های محلی در کنار شورای نگهبان، مجلس و … که در قانون از آنها یاد شده، با یکدیگر ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران را تشکیل می‌دهند و هر کجا که هر یک از این موارد تشکیل نشود و یا ناقص باشد، قطعا در تکمیل این روند با مشکلات مواجه خواهیم شد.
وی تاکید کرد: در انتخابات شورایاری‌ها ۱۷۰۴ صندوق در محلات شهر تهران به صورت الکترونیک به برگزاری این انتخابات کمک خواهند کرد. رد صلاحیت‌های حداقلی آن هم تنها به دلیل کمبود مدارک بوده و باید تا اینجا و برای این عملکرد از تشکیلات اجرایی این انتخابات تشکر کنیم.

پرداخت ۷۸ میلیارد تومان از بدهی‌های مترو

شهردار منطقه ۲ تهران با تاکید بر کمک این منطقه برای توسعه مترو به ویژه در خط ۷ از پرداخت ۷۸ میلیارد تومان از بدهی‌های مترو به بانک صنعت توسط این منطقه خبر داد.
کشت‌پور گفت: امروز در اندازه‌گیری شاخص‌های محیط زیستی در کلانشهرها که شهردار تهران از آن به عنوان توسعه قلمروی عمومی یاد می‌کند، خوشبختانه در منطقه ۲ در حوزه توسعه فضای سبز اتفاقات بسیار خوبی افتاده است.
وی افزود: در پروژه‌های امروز پارک حشرات و خزندگان غول پیکر – پروژه‌ای مشارکتی واقع در میدان بهرود با هدف ایجاد فضای فراغتی و آشنایی بازدیدکنندگان با مهم‌ترین گونه‌های حشرات و عجایب آنها- در زمینی به مساحت ۸۶۰۰ مترمربع طراحی و احداث شده است که امروز با حضور شهردار تهران به بهره‌برداری رسید. شهردار منطقه ۲ در بخش دیگری از صحبت‌های خود به افتتاح مرکز تخصصی بازیابی پسماند خشک (MRF) اشاره کرد و افزود: این مرکز دارای خط پرداز و تفکیک پسماند خشک به صورت مکانیزه است که با قابلیت ۵۰ تن پسماند ورودی به صورت نیمه مکانیزه طی فرایند تخصصی پسماند خشک را جداسازی و بسته‌بندی می‌کنند. این مرکز در زمینی به مساحت ۲۵۰۰ متر و زیربنای ۲۲۰۰ متر احداث شده است.

املاک اوقافی و قولنامه‌ای مانعی در بازسازی بافت‌های فرسوده پایتخت

معاون استاندار تهران با اشاره به قرار گیری املاک اوقافی در محدوده بافت های فرسوده و مشکل نداشتن سند رسمی این املاک گفت: وجود این املاک به مانعی برای اجرای طرح های بازافرینی شهرها شده است.
محمد تقی‌زاده گفت: ابلاغی بر اساس مبانی قانونی به شهرستان‌های استان تهران شده است تا اقدامات لازم در جهت اجرای طرح های بازافرینی انجام شود و این هماهنگی وجود دارد که در خصوص بازآفرینی بافت‌های فرسوده، اقدامات جدی اغاز شود اما در این روند با مشکلاتی مواجه هستیم که باید مرتفع شود.وی افزود: بخشی از موانع جدی ما برای نوسازی بافت‌های فرسوده، موانع حقوقی و قانونی است و باید امور را به صورت توامان در این حوزه و با هماهنگی بین‌بخشی پیش ببریم. وی ادامه داد: در حال حاضر در تهران عمده املاک اوقافی در منطقه ۱۲ قرار گرفته است که در hdk محدوده بافت فرسوده بسیار زیاد است و در روند نوسازی به واسطه حضور این املاک مشکلاتی ایجاد شده است. تعیین تکلیف اسناد قولنامه ای با ثبت اسناد است که باید برای اجرای قانون از همه ظرفیت ها بهره گرفته شود. لازم است کارگروهی متشکل از شهرداری، اداره کل اوقاف، ثبت اسناد و سازمان مستغلات شهرداری تهران تشکیل شود و املاک اوقافی فرسوده در تهران تعیین تکلیف شوند.وی تاکید کرد: البته در سایر شهرستان های استان تهران همانند پردیس نیز این مشکل وجود دارد به شکلی که برای اجرای بازافرینی شهری به واسطه نداشتن سند رسمی املاک با مشکل مواجه هستیم. با توجه به کاستی‌های منابع در پایتخت، منازل قولنامه‌ای و اوقافی باید در اولویت اقدام قرار بگیرند.