عملیات کاشت، داشت و برداشت برنج در شمال کشور که از سالهای دور به شیوههای دشوار سنتی انجام میشد، از سال ۱۳۹۷ تاکنون با حمایت و مشارکت بانک کشاورزی و پرداخت بالغ بر ۲ هزار و ۵۳۸ میلیارد ریال تسهیلات خرید ماشین آلات و ادوات تخصصی کاشت، داشت و برداشت برنج، به صورت مکانیزه […]
عملیات کاشت، داشت و برداشت برنج در شمال کشور که از سالهای دور به شیوههای دشوار سنتی انجام میشد، از سال ۱۳۹۷ تاکنون با حمایت و مشارکت بانک کشاورزی و پرداخت بالغ بر ۲ هزار و ۵۳۸ میلیارد ریال تسهیلات خرید ماشین آلات و ادوات تخصصی کاشت، داشت و برداشت برنج، به صورت مکانیزه و با تکیه بر فناوری روز صورت میگیرد.
به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک از ابتدای سال ۱۳۹۶ تا ابتدای تیرماه ۱۳۹۸ با پرداخت ۲ هزار و ۵۳۸ میلیارد ریال تسهیلات برای مکانیزه کردن عملیات کاشت و برداشت برنج در استانهای گیلان و مازندران، دستاورد بزرگی را در رونق تولید این محصول و افزایش کیفیت و کمیت شالیکاری برای کشاورزی و اقتصاد کشور کسب کرده است.
بر اساس این گزارش، بانک کشاورزی طی سالهای ۱۳۹۶،۱۳۹۷ و سه ماهه ابتدای سال ۱۳۹۸ با پرداخت ۱ هزار و ۳۹۴ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون به شالیکاران استان مازندران و ۱ هزار و ۱۴۴ میلیارد ریال تسهیلات خرید ماشین آلات و ادوات تخصصی کاشت و برداشت برنج به کشاورزان گیلانی، تعداد ۷ هزار و ۸۷۹ دستگاه انواع ماشین آلات و ادوات پیشرفته و تخصصی نظیر نشاکاربرنج، دروگر، کمباین مخصوص، بیلر، تراکتور مخصوص، تیلر و… را به ناوگان
ماشین آلات کشاورزی ویژه برنج کاری در کشور افزوده و تاثیر به سزایی در افزایش سرعت عمل، کاهش ضایعات محصول برنج، کاهش هزینهها، بهبود کیفیت و کمیت محصول و بهبود شرایط کار شالیکاران داشته است.
بانک کشاورزی تنها در سه ماهه ابتدای سال ۱۳۹۸، بالغ بر ۳۱۹ میلیارد ریال تسهیلات برای خرید ۷۳۶ فقره انواع ادوات و ماشین آلات تخصصی کاشت، داشت و برداشت برنج به شالیکاران شمال کشور پرداخت کرده است.
عبور بانک صادرات ایران در پایان خرداد ٩٨ از نقطه سر به سر
بانک صادرات ایران در سه ماهه اول سال ٩٨ با کسب سود خالص ١٤٢ میلیارد ریالی از نقطه سر به سر عبور کرد که این مطلب نشان از بهبود شرایط فعلی و بازگشت به ریل سودآوری دارد.
گزارشهای حسابرسی نشده سه ماهه ابتدای سال ٩٨ که در سامانه کدال منتشر شده، نشان میدهد که سود خالص بانک در این مدت به ١٤٢ میلیارد ریال رسیده است. این رقم در مقایسه با زیان ٩ هزار و ٤٧٨ میلیارد ریالی سه ماه مشابه سال ٩٧، افزایش قابل توجهی ثبت کرده و امیدها برای تثبیت این روند و سودآوری کامل بانک صادرات ایران طی سال ٩٨ به مراتب بیشتر شده است.
بر اساس گزارش سود و زیان سه ماهه مورد اشاره، زیان ٥٤ ریالی انباشته هر سهم در سه ماه اول سال ٩٧ به یک ریال سود در سه ماه اخیر تبدیل شده که تداوم این روند، امیدهای تازهای از تحقق گام سوم بانک برای ورود قطعی به منطقه سودآوری را زنده کرده است.
سه ماه نخست سال ٩٨ سهم بانک صادرات ایران از درآمدهای مشاع نسبت به مدت مشابه سال قبل با ٩٩٩ درصد افزایش روبرو شده است. جمع درآمدهای مشاع در این مدت ١٠ درصد و جمع درآمدهای غیرمشاع ٧٥ درصد نسبت به سه ماهه اول سال ٩٧ افزایش ثبت کرده است. مجموع درآمدهای بانک نیز در مدت یاد شده با ١١٩ درصد افزایش از ٢٠ هزار میلیارد ریال فراتر رفته است.
بانک صادرات ایران از اسفند ماه سال ٩٦ با طراحی سه برنامه، بسترسازی دقیقی برای عبور از نقطه سر به سر سود و زیان بانک فراهم کرد که طبق وعده حجتاله صیدی، مدیرعامل این بانک، ورود به منطقه سود در سال ٩٨ نتیجه قابل انتظار این برنامهها به شمار میرود.
بازار ارز جذابیتی برای سرمایهگذاری ندارد
یک کارشناس بازار سرمایه وضعیت سرمایه گذاری در بازار ارز و بورس را مورد مقایسه قرار داد و گفت: بازار ارز نسبت به بازار سهام از ریسک بالایی برخوردار است؛ بنابراین اگر قیمت ارز روند صعودی را در پیش بگیرد باز هم در بین فعالان بازار از جذابیت چندانی برای سرمایه گذاری برخوردار نیست.
بهزاد گلکار به برگزاری مجامع شرکتها اشاره کرد و افزود: امسال برگزاری مجامع شرکتهای بزرگ و همچنین گزارشهایی که از سوی شرکتها ارائه شد بسیار مثبت بود.
وی اظهار داشت: برگزاری مجامع شرکتها در سال جاری متفاوت با سالهای گذشته بود و به نظر میرسد که با توجه به گزارشهای مثبت شرکتها روند رشد بازار تا پایان تابستان ادامه دار و شاخص بورس رشد معقولی را تجربه کند.
گلکار با بیان اینکه تا چند وقت گذشته نقدینگی بیشتر به سمت سهام شرکتهای کوچک ورود کرده بود، گفت: اکنون دوباره اقبال بازار به سمت سهمهای بزرگ مانند فولادیها و سنگ آهنیها که از سرمایه بالایی نسبت به سایر شرکتها برخوردار هستند بازگشته است.
این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه بازار حساسیت خود را نسبت به نوسان موجود در بازار دلار از دست داده است، گفت: سرمایههای موجود در اختیار مردم اکنون وارد بازار شده و حتی افرادی که به تازگی دارای سرمایه شدهاند به صورت مستقیم یا غیرمستقیم سرمایههای خود را وارد بازار سرمایه کردهاند.
وی با تاکید بر اینکه افرادی که در بازار سرمایه به عنوان سهامدار بلندمدت بودهاند با ضرر و زیان هنگفتی مواجه نشدند، گفت: بازار سرمایه، خلق ثرت با پولهای کوچک است و نباید به آن به عنوان بازدهی و سود گرفتن زودگذر و کوتاه مدت نگاه کرد.
گلکار معتقد است که بازار سرمایه در هفتهای که گذشت حساسیت چندانی را نسبت به کاهش قیمت ارز از خود نشان نداد و دوباره به مسیر افزایشی خود بازگشت.
به گفته وی، تحریمها باعث شد تا تولیدات داخلی در موقعیت کنونی از میزان فروش بهتری برخوردار باشند.
این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: اکنون نماد بسیاری از سهمها به دلیل برگزاری مجامع بسته است، حال باید منتظر ماند و دید که بازار بعد از پایان مجامع و بازگشایی نمادها به کدام سو میرود اما طبق پیش بینیهای صورت گرفته روند معاملات بورس در کوتاهمدت افزایشی است.
وی افزود: همیشه در ایران جنس سرمایهگذاری در بورس به جز معدود زمانهای خاص به صورت میانمدت و بلندمدت بوده است و نباید با دید کوتاهمدت برای سرمایهگذاری وارد بازار سرمایه شد.
گلکار خاطرنشان کرد: اگر شاهد بدترین اتفاقها هم برای کشور باشیم به طورحتم اثر آن به صورت طولانیمدت در بازار وجود نخواهد داشت و در کوتاهمدت وضعیت حاکم در اقتصاد کشور به حالت عادی خود باز خواهد گشت.