رأی حیطه وظایف صادره از سوی کمیته اخلاق تعریف شده است. آقای صالحی وقتی شما کمیته اخلاق را محق به رسیدگی به این پرونده دانستید تصور می شد رای صادره از سوی این کمیته را هم تایید کنید اما اینطور نشد و رای صادره از سوی کمیته استیناف نقض شد! این دو موضوع ربطی به […]
رأی حیطه وظایف صادره از سوی کمیته اخلاق تعریف شده است.
آقای صالحی وقتی شما کمیته اخلاق را محق به رسیدگی به این پرونده دانستید تصور می شد رای صادره از سوی این کمیته را هم تایید کنید اما اینطور نشد و رای صادره از سوی کمیته استیناف نقض شد!
این دو موضوع ربطی به هم ندارد. دوستان در سازمان لیگ بر این باور بودند رسیدگی به این پرونده در حیطه وظایف کمیته اخلاق نیست و چون اتفاقات مربوط به دیدار فینال جام حذفی در زمین رخ داده کمیته انضباطی باید به این پرونده رسیدگی کند که ما اعلام کردیم کمیته اخلاق صلاحیت رسیدگی به این پرونده را داشته است. در اشاره به این موضوع منظور ما رای صادره نبوده است و ما در گام دوم رای صادره از سوی کمیته اخلاق را بررسی کردیم. کمیته اخلاق در این باره معتقد بود چون تاخیر در برگزاری بازی پایانی جام حذفی به اعتبار و حیثیت فوتبال نزد افکار عمومی ضربه وارد کرد این پرونده را در دست گرفت و در مورد آن رای صادر کرد که به اعتقاد ما کاملا درست بود و این در حیطه وظایف صادره از سوی کمیته اخلاق تعریف شده است.
پیش از اینکه در مورد دلیل نقض رای از شما سوال کنیم برای خیلی ها جای سوال است چرا همه تبرئه شدند الا مدیر عامل باشگاه داماش گیلان. در حالی که او در دفاع از تماشاگران تیمش مانع از ورود داماش به زمین بازی شد.
خب در رای صادره از سوی کمیته اخلاق خفیف ترین رای برای مدیر عامل باشگاه داماش صادر شد و این نشان می دهد کمیته اخلاق کمترین تقصیر را متوجه او دانسته است. اما ما حق ورود به این قسمت از پرونده را نداشتیم به این خاطر که مدیر عامل باشگاه داماش به رای صادره از سوی کمیته اخلاق اعتراض نکرد و در چنین وضعیتی ما موظف به دخالت نیستیم.
خب می رسیم به سوال اصلی؛ چرا و به چه دلیل حیدر بهاروند و سعید فتاحی را در این ماجرا مقصر ندانستید و رای به تبرئه آنها دادید؟
سازمان لیگ برتر و هم چنین کمیته مسابقات تعریف خاصی دارد. وظایف این دو هم تعریف شده است. سازمان لیگ برتر باید برای برگزاری این دیدار برنامه ریزی می کرده که این کار را جز به جز انجام داده. طبق روال هر سال قرار بود این بازی در خرمشهر برگزار شود که زمین چمن این استادیوم به دلیل میزبانی از بازی های الوند شرایط خوبی نداشت و در نهایت اعضای هیات رییسه مصوب می کنند که بازی در استان خوزستان به حرمت شهدای خرمشهر برگزار شود. همه چیز در شورای تامین امنیت استان مورد بررسی قرار می گیرد. مصوب می شود برای حفظ امنیت یک سوم ورزشگاه خالی باشد و حتی جایگاه تماشاگران داماش هم مشخص شده بود. زیر جایگاه وی آی پی. همه این ها مکتوب شده است و هر آنچه که سازمان لیگ برتر و کمیته مسابقات قرار بود برای برگزاری این بازی انجام دهند طبق روال انجام شده بود. قرار شده بود برای این بازی ۲۲هزار بلیط فروخته شود و حتی جایگاه تماشاگران تیم داماش هم با نرده مشخص شده بود اما تماشاگر بیش از ظرفیت به استادیوم راه داده می شوند و تماشاگران از نرده بالا می روند و جایگاه تماشاگران داماش را اشغال می کنند. به واقع در تعریف سازمان لیگ و هم چنین کمیته مسابقات نیامده که آنها باید امنیت استادیوم را تامین کنند. آیا رییس کمیته مسابقات می بایست کت را ازتن خود در می آورد و جلوی نرده ها می ایستاد و مانع از حضور تماشاگران در جایگاه تماشاگران داماش می شد؟ او و رییس سازمان لیگ باید در اتاق مخصوص می نشستند و مسابقه را مدیریت می کردند. با این حال در میدان حاضر شدند تا به اوضاع کمک کنند. اما نشد. بار دیگر این واقعیت را تکرار می کنم نظم بازی ها و تامین امنیت استادیوم بر عهده رییس سازمان لیگ و رییس کمیته مسابقات نیست و این دو طبق روال گذشته هر آنچه که لازم بود برای برگزاری هر چه بهتر بازی ها انجام داده بودند.