مدیرکل مدیریت مصرف و امور مشترکان توانیر با تاکید بر اینکه صدور قبوض کاغذی برای ۳۶ میلیون مشترک برق کشور از مهرماه امسال متوقف خواهد شد، گفت: در حال حاضر شماره تلفن همراه بیش از ۸۰ درصد مشترکان برق به‌منظور ارسال قبوض پیامکی و دیجیتال جمع‌آوری شده است. هادی مدقق با اشاره به این‌که چهار […]

مدیرکل مدیریت مصرف و امور مشترکان توانیر با تاکید بر اینکه صدور قبوض کاغذی برای ۳۶ میلیون مشترک برق کشور از مهرماه امسال متوقف خواهد شد، گفت: در حال حاضر شماره تلفن همراه بیش از ۸۰ درصد مشترکان برق به‌منظور ارسال قبوض پیامکی و دیجیتال جمع‌آوری شده است.
هادی مدقق با اشاره به این‌که چهار روش به‌منظور دریافت شماره تلفن همراه مشترکان برای ارسال قبوض پیامکی در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: در روش نخست، ماموران قرائت کنتور پس از مراجعه به منازل شماره تلفن همراه مشترک را دریافت و در سامانه ثبت خواهند کرد.
وی ادامه داد: در روش دوم نیز سرشماره‌ای اعلام شده است که مشترکان با ارسال شماره شناسه اشتراک خود، اطلاعاتشان در سامانه ثبت خواهد شد و پس از این قبوض خود را به شکل پیامک دریافت خواهند کرد.
مدقق افزود: در روش سوم نیز مشترکان می‌توانند با مراجعه به سایت ۳۹ شرکت توزیع در سراسر کشور نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدام کنند. همچنین اپلیکیشنی در سایت‌های یاد شده قرار گرفته که مشترکان می‌توانند با استفاده از آن علاوه بر دریافت قبوض الکترونیکی، تمامی خدمات پس از فروش را از طریق این اپلیکیشن دریافت کنند.

توضیحات محیط‌زیست یزد در مورد نصب سر حیوانات

مسئولان محیط زیست استان یزد می‌گویند: تصاویر منتشره‌ از سر نصب شده دو حیوان در اداره محیط زیست اردکان مربوط به لاشه‌ی حیوانات تلف شده بوده و نبود یک موزه تخصصی، این اداره را بر آن داشته تا سرها را در دفتر مدیر نصب کنند.
این روزها تصاویر سر تاکسیدرمی شده‌ دو حیوان در اداره محیط زیست شهرستان اردکان در شبکه‌های اجتماعی موجب واکنش‌ها و انتقادات مختلفی از سوی مردم و کارشناسان نسبت به این موضوع شده است.
در نهایت این گلایه‌ها تا آنجا بالا گرفت که «مهدیه‌السادات حدادیان» مدیر روابط عمومی اداره کل محیط زیست استان یزد ضمن تائید نصب سر این دو گونه ارزشمند جانوری در اداره‌ محیط زیست اردکان، اظهار کرد: این گونه‌ موارد تاکسیدرمی شده مربوط به کشف شکار غیرمجاز یا تلف شدن جانوران است.
وی با اشاره به اهمیت کار تاکسیدرمی حیوانات، نبود موزه در اردکان را علت نصب سر این حیوانات در داخل اداره اعلام و تاکید کرد: جانواران تاکسیدرمی شده در مرکز استان در موزه تخصصی واقع در این اداره کل نگهداری می‌شوند ولی این امکان در شهرستان اردکان فراهم نیست.حدادیان با تاکید بر این که محیط زیست توجه بسیار ویژه‌ای نسبت به حفاظت از گونه‌های جانوری دارد، خاطرنشان کرد: نگهداری سر یا بدن این حیوانات نیز با توجه به این که آنها تلف شده‌اند، برای این است که بتوانیم در راستای معرفی این گونه‌های مهم و همچنین حفاظت آن برای آیندگان اقدامی انجام دهیم.
دکتر «هادی فاضلی شورکی» کارشناس بیماری‌های حیات وحش اداره کل حفاطت محیط زیست استان یزد هم راجع به این موضوع گفت: سر قوچ وحشی مربوط به تلفات جاده‌ای ناشی از خودروهای حمل مواد معدنی و سر پازن(کل وحشی) مربوط به حمله گرگ بوده که لاشه آنها به اداره محیط زیست اردکان منتقل و تاکسیدرمی شده است.وی افزود: تاکسیدرمی جنبه آموزشی دارد و معمولاً تعدادی تاکسیدرمی در ادارات مختلف محیط زیست جهت بازدید عموم و دانش‌آموزان و آشنایی با حیات‌وحش و محیط زیست وجود دارد که در مواقعی به نمایش گذاشته می‌شود و همچنین مواردی را در موزه اداره کل محیط زیست استان نیز شاهد هستیم و موردی غیر عادی نیست.

آغاز احداث «مدارس سبز» در ۳ استان

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از کلنگ زنی مدارس سبز در تهران، سیستان و بلوچستان و قزوین در آینده نزدیک خبر داد و گفت: مجموعه شاخص‌های مدرسه سبز طی یک ماه آینده نهایی می‌شود.
داریوش ورناصری با بیان اینکه از سال ۹۷ چند رویکرد اساسی را در برنامه‌های سازمان گنجاندیم که از جمله آنها می‌توان به مدرسه سبز اشاره کرد گفت: کارگروه‌های متعددی در استان‌ها شکل گرفت و تعدادی به صورت پایلوت اقداماتی را آغاز کردند.
وی افزود: سه موضوع اجرای مدارس سبز، آموزش و پژوهش در دستورکار قرار گرفته و در هر سه محور هفت استان از جمله تهران، زنجان، قزوین، سیستان و بلوچستان، خوزستان، فارس و آذربایجان غربی فعالیت هایی را کلید زده‌اند.
وی تاکید کرد: آموزش در اولویت است تا در نهایت بتوانیم مدارس سبز را در همه استان‌ها عملیاتی کنیم. همین روزها مدرسه سبز در تهران و همین‌طور در سیستان و بلوچستان و قزوین کلنگ زنی می‌شود.