رييس هيأت مديره و مديرعامل بانك صنعت معدن تأكيد كرد: تكيه براصول حاکمیت شرکتی، مديريت دانش و انطباق با پيشرفت‌ها و تجربه‌هاي نوين همواره در مديريت بانك صنعت و معدن و شركت هاي زيرمجموعه مورد توجه قرار دارد. دكتر حسين مهري بيان داشت: اميد است اين شركت بتواند با بهينه سازي فعاليتها، ارتقا بهره‌وري و […]

رييس هيأت مديره و مديرعامل بانك صنعت معدن تأكيد كرد: تكيه براصول حاکمیت شرکتی، مديريت دانش و انطباق با پيشرفت‌ها و تجربه‌هاي نوين همواره در مديريت بانك صنعت و معدن و شركت هاي زيرمجموعه مورد توجه قرار دارد.
دكتر حسين مهري بيان داشت: اميد است اين شركت بتواند با بهينه سازي فعاليتها، ارتقا بهره‌وري و حضور مؤثر در بازار سرمايه نمونه‌اي از يك شركت موفق و بزرگ و الگويي براي ديگر شركت‌هاي فعال در اين عرصه باشد.
وي خروج از بنگاه‌داري را از الزامات انجام ماموريت توسعه‌اي بانك صنعت و معدن برشمرد وگفت: اين بانك در واگذاري شركت‌هاي زيرمجموعه خود پيشگام بوده و به عنوان يکی از اولين بانک‌ها در راستای اجرايی شدن سياست‌های دولت، اقدامات لازم جهت فروش شرکت‌های زيرمجموعه را به انجام رسانده و اين روند همچنان ادامه دارد.
مديرعامل بانك صنعت و معدن تصريح كرد: آثار خدمات بانك صنعت و معدن در تمام نقاط كشورمان مشهود بوده و با تامين مالي طرح‌هاي صنعتي نقش مؤثري در ايجاد اشتغال در كشور داشته است.
دكتر مهري اقدامات انجام شده در مدت تصدي مهندس سعيد فايقي را شامل رشد ارزش سهام شركت و واگذاري ۳ شركت زيرمجموعه دانست و گفت اين دستاوردها نشان از ويژگيهاي ممتاز و نحوه مديريت ارزش مدار و اخلاقي مهندس سعيد فايقي دارد. وي همچنين ملاك انتصاب مديرعامل و اعضاي هيات مديره در شركتهاي گروه بانك صنعت و معدن را اصول و قواعد مبتني بر حاكميت شركتي دانست كه تلاش دارد منافع همه ذينفعان را به صورت يكپارچه در نظر داشته باشد.

 

حمایت حداکثری از رونق تولید، وظیفه اصلی بانک کشاورزی است

رییس هیات مدیره و مدیر عامل بانک کشاورزی بر اولویت‌های پرداخت تسهیلات باهدف حمایت حداکثری از رونق تولید در بخش کشاورزی تاکید کرد.
روح اله خدارحمی رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل بانک کشاورزی در جمع کارکنان مدیریت و روسای شعب این بانک در استان چهار محال وبختیاری،بر اولویت های پرداخت تسهیلات باهدف حمایت حداکثری از رونق تولید در بخش کشاورزی تأکید کرد.
وی با اشاره به رضایت مسئولان استانی از عملکرد بانک کشاورزی در استان چهارمحال و بختیاری بر تداوم این اقدامات تأکید و خاطر نشان کرد: با اولویت قرار دادن پرداخت تسهیلات به کشت گلخانه ای، مکانیزاسیون کشاورزی، پرورش ماهی در دریا ،شناسایی و جذب زنجیره های بخش کشاورزی و همچنین پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری ، گامی بلند در حمایت حداکثری از رونق تولید برخواهیم داشت. خدارحمی کاهش هزینه‌ها، جذب منابع ارزان قیمت،نظم بیشتر در کار، پیگیری وصول مطالبات خارج از بخش، تعیین تکلیف طرح‌های راکد‌، فروش املاک مازاد، سرعت عمل در رسیدگی به امهال بدهی کشاورر ان و دامداران خسارت دیده‌، تعیین تکلیف و فروش املاک تملیکی، توازن در عملکرد منابع و مصارف بانک، تعامل هرچه بیشتر با دستگاه‌های اجرایی مرتبط با بانک،تسریع در ارائه خدمات به مشتر یان‌، فعال کردن دستگاه‌های پایانه فروش(pos )‌، رعایت دقیق ضوابط و مقررات بانک را از دیگر مواردی دانست که برای دستیابی به اهداف تدوین شده باید مورد توجه کارکنان قرار گیرد.

همکاری بانک تجارت و فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه کلید خورد

بانک تجارت و شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه به منظور اعطای تسهیلات ۲۴۰ میلیون ریالی خرید کالای داخلی در قالب طرح پیوند ایرانی تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
مراسم امضای تفاهمنامه همکاری بانک-تجارت و شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه به میزبانی این بانک و با حضور شریفیان معاون مدیرعامل بانک تجارت، محمدی مدیرعامل این شرکت و طبری مدیرعامل شرکت ایران کیش برگزار شد.
شریفیان گفت: بانک تجارت با توجه به ماموریت ذاتی خود، حمایت از بخش‌های تولیدی کشور را در برنامه دارد و همکاری با شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه به منظور اعطای تسهیلات خرید کالای داخلی دقیقا با همین هدف انجام می‌شود.معاون مدیرعامل بانک تجارت با بیان اینکه همکاری دو طرف در قالب طرح پیوندایرانی ارتباط مستقیمی با ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خواهد داشت افزود: در این طرح با هدف حمایت از خانواده‌ها و رونق تولید کالای ایرانی تعداد ۱۰ هزار فقره تسهیلات خرید کالای ساخت ایران به مبلغ ۲۴۰ میلیون ریال با سود ۱۸ درصد و اقساط ۳۶ ماهه اعطا می‌شود.شریفیان با اشاره به اینکه تمامی شعب بانک تجارت به عنوان عامل پرداخت این تسهیلات فعال خواهند بود گفت: زمان آغاز اجرای طرح پیوند ایرانی از دوازدهم مردادماه همزمان با سالروز ازدواج مبارک حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) تعیین و مقرر شد حداکثر ظرف ۳۰ روز پس از ثبت درخواست متقاضی، تسهیلات پرداخت شود.