به گزارش جمله، یکی از زنان قدرتمندی که سالها است در حوزه حملونقل فعالین میکند مهری صفری است. حالا او به عنوان مدیر فرودگاه آبادان انتخاب شده است. صفری در مراسم معارفه خود بهظهور رساندن توانمندی مدیریتی بانوان را یکی از مهمترین اهداف این بخش میداند و ادامه میدهد: مفتخرم که اعلام کنم به برکت […]
به گزارش جمله، یکی از زنان قدرتمندی که سالها است در حوزه حملونقل فعالین میکند مهری صفری است. حالا او به عنوان مدیر فرودگاه آبادان انتخاب شده است. صفری در مراسم معارفه خود بهظهور رساندن توانمندی مدیریتی بانوان را یکی از مهمترین اهداف این بخش میداند و ادامه میدهد: مفتخرم که اعلام کنم به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهنمودها و تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور محترم در ارتقا و استفاده از توان مدیریتی بانوان با حمایت مقام عالی وزارت اولین مدیر فرودگاه زن در صنعت هوایی کشور به عنوان مدیر فرودگاه آبادان منصوب شد. شناسایی و ارتقای توانمندیها و پيگيری مطالبات و مسايل بانوان شاغل در وزارت راه و شهرسازی و کمک به رشد و پیشرفت کاری آنها از اهم اهداف و اقدامات ماست .
مهری صفری به نقش مهم و برجسته وزارت راه و شهرسازی در برنامههای توسعه کشور و اهمیت و جایگاه بانوان در مأموریتهای این مجموعه بزرگ گفت: بسیاری از زنان وزارتخانه دارای تجارب و سوابق کاری ارزشمندی هستند و ضرورت دارد که برای ارتقای آنها به مراتب مدیریتی و استفاده از توان بالقوه بانوان در اقدامات اجرایی تلاش کنیم و شکافهای جنسیتی را رفته رفته و با رعایت اعتدال و بدون افراط و تفریط از بین ببریم تا ضمن رعایت عدالت جنسیتی، جایگاه زنان در سطوح مدیریتی بیشتر دیده شود و سهم ۳۰ درصدی تعیین شده در دستور رئیس دولت تدبیر و امید محقق شود.
وی با ابراز خرسندی از اینکه برای اولین بار در ایران یک زن به عنوان مدیر فرودگاه در فرودگاه آبادان منصوب شده است، گفت: خوشبختانه وزیر راه و شهرسازی نگاه ویژهای به بحث مدیران زن دارد و این نگاه در سازمانهای تابعه از جمله شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در حال جا افتادن است و با انتصاب مدیر زن برای فرودگاه که از حساسترین و اجراییترین مشاغل محسوب میشود اعتماد به بانوان و توانمند مدیریتی آن ها در مجموعه وزارت راه و شهرسازی به خوبی نمایان است.
مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور بانوان و خانواده ضمن قدردانی از سیاوش امیرمکری، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، به دلیل سیاست بهرهگیری از بانوان توانمند در پستهای مدیریتی و انتصاب یک مدیر زن برای فرودگاه آبادان گفت: خانم سهرابی از زنان توانمند صنعت هوانوردی است که قابلیتهای زیادی برای انجام وظایف اجرایی دارد. وی با تصدی سمتهایی چون رئیس اداره و معاون فرودگاه مراتب را پله پله بالا آمده است و با ایجاد اعتماد در میان مدیران ارشد مجموعه خود اکنون علاوه بر مشاور مدیرعامل در امور بانوان و خانواده به مقام مدیر فرودگاه نیز منصوب شده است که امیدوارم در این سمت نیز خوش بدرخشد.
وی با تاکید بر اینکه وزارت راه و شهرسازی به شکلی تلاش میکند که علاوه بر تحقق وعدههای رییسجمهور برای انتصاب گسترده بانوان در عرصههای مدیریتی، عرصه رقابت سالم بانوان را در حوزههای دشوار حمل و نقلی و همچنین مسکن و شهرسازی فراهم کند، گفت: در این زمینه ارتقا و تقويت نقش زنان شاغل در وزارت راه و شهرسازي در راستاي ايجاد فرصتهاي برابر براي كاركنان زن و مرد از طريق رفع چالشها و موانع رشد از يك سو و تقويت توانمنديها از سوي ديگر؛ ترويج رويكرد جامع در حل مسائل زنان شاغل در وزارت راه و شهرسازي و كمك به تأمين رفاه براي زنان شاغل در وزارت راه و شهرسازی و از همه مهمتر تحکیم و تقویت بنیان مقدس خانواده از جمله اهدافی هستند که بر اساس رويكردهاي متوازن، مبتني بر تعالي انسان و كاهش نابرابري جنسيتي در فضاي همكاري در این وزارتخانه مورد پیگیری قرار میدهیم.
صفری ادامه داد: ما به این منظور با تشکیل چند کمیته برنامههای زیادی چون تشکیل حلقههای هماندیشی با حضور صاحبنظران و متخصصان به منظور بررسی مسائل زنان و خانواده در حوزه راه و شهرسازی، تمهید زمینههای مطالعاتی و برنامهریزی جهت ارتقای وضعیت فرهنگی، اجتماعی در حوزه امور بانوان و خانواده و ایجاد شبکه اطلاعاتی و ارتباطی به منظور دستیابی به سیاستهای توانافزایی مرتبط با امور بانوان و خانواده را در دستور کار قرار دادهایم.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه ظرفیتسازی و شناسایی بانوان توانمند وزارت راه و شهرسازی برای استفاده و بکارگیری آنان در سطوح گوناگون مدیریتی ادامه داد: پیشنهاد قوانین و لوایح حمایتی متناسب با وضعیت زنان و خانواده و تلاش به منظور ظرفیتسازی و همافزایی، جریانسازی و تصمیمگیری در حوزه زنان و خانواده و تلاش در جهت جذب حمایتهای قانونی به منظور توسعه و ساماندهی فعالیتهای زنان از جمله دیگر برنامههایی است که به آنها پرداختهایم.
راهاندازی ايستگاه رادار کوشک بزم يک گام
برای تکميل پوشش راداری فضای کشور است
مشاور ارشد مديرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در امور هوانوردی با اشاره به بهرهبرداری رسمی ايستگاه رادار کوشک بزم آن را يکی از گامهای این شرکت در جهت برنامه وزارت راه و شهرسازی برای تکميل پوشش فضای کشور، عنوان کرد.
سیداحمد مومنیرخ در مورد راهاندازی این ایستگاه راداری گفت: ۲۲ سال پیش رادار ریتیون فرودگاه بینالمللی مهرآباد مورد بهرهبرداری قرار گرفت اما با توجه به نصب و راه اندازی این رادار در سطح زمین فرودگاه، وجود ارتفاعات شمال تهران و موانع پروازی ایجاد شده در فرودگاه و اطراف شهر تهران موجب شد که پوشش راداری منطقه تقرب پرواز مهرآباد و ارائه خدمات ایمن هوانوردی، فعالیت همکاران مراقبت پرواز با محدودیتهایی روبرو سازد.
وی ادامه داد: وجود این محدودیتها در پوشش راداری مناطق اطراف، افزایش تعداد فرودگاهها در استان کرج و مراحل ساخت فرودگاه در استان قم و همچنین مشکلات ناشی از تامین قطعات و بالا رفتن عمر رادار ریتیون موجب شد که پس از نشستهای اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی و اداره کل کنترل ترافیک هوایی و بررسیهای کارشناسانه فنی، منطقهای در ارتفاعات جنوب تهران برای ایجاد یک ایستگاه راداری جدید انتخاب شود که به این ترتیب پروژه ایستگاه کوشک بزم کلید خورد؛ ایستگاهی که میتوانست با نصب راداری پیشرفته، به طور کامل ترمینال هوایی مهرآباد (TMA) و حجم بالای ترافیک هوایی ورودی و خروجی آن را پوشش دهد.