معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امامخمینی (ره) گفت: مردم نوعدوست کشورمان سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال کمکهای نقدی و غیرنقدی خود را از ابتدای امسال تاکنون برای سیلزدگان ارسال کردهاند. علیرضا عسگریان اظهار داشت: کمک های مردم در قالب جشن های نیکوکاری و در بازه زمانی پنج ماه نخست امسال بوده که […]
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امامخمینی (ره) گفت: مردم نوعدوست کشورمان سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال کمکهای نقدی و غیرنقدی خود را از ابتدای امسال تاکنون برای سیلزدگان ارسال کردهاند.
علیرضا عسگریان اظهار داشت: کمک های مردم در قالب جشن های نیکوکاری و در بازه زمانی پنج ماه نخست امسال بوده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۶۲ درصد افزایش دارد.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: در ماه مبارک رمضان امسال هم ۲۳۰ هزار بسته غذایی هر کدام به ارزش دو میلیون ریال بین خانوارهای زیر پوشش این نهاد توزیع شد. عسگریان گفت: بر این اساس، پیش بینی می شود در جشن عاطفههای امسال نیز میزان کمک های مردم از رشد ۵۰ درصدی برخوردار شود.
وی خاطرنشان کرد:همچنین در سال جاری بیش از ۶۰۰ مرکز نیکوکاری در کشور ایجاد شده که ۱۵۰ مورد آن در حوزههای علمیه و پژوهشگاههای خواهران سراسر کشور مستقر شده است.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) در ادامه از افزایش ۳۰ درصدی مشارکت مردم در کمک به کودکان یتیم و محسنین در پنج ماه نخست امسال خبر داد و گفت: هم اکنون ۶۴۰ هزار حامی حمایت از کودکان نیازمند تحت حمایت این نهاد را برعهده دارند. وی افزود: هماکنون ۳۰۰ هزار نفر از فرزندان محسنین و ایتام زیر پوشش این نهاد هستند که ۱۴۸ هزار نفر آنان خاصه یتیم هستند. وی متوسط دریافتی هر یتیم را در ماه دو میلیون ریال ذکر کرد و افزود: این رقم در سال جاری به رغم مشکلات اقتصادی مردم به دو میلیون و ۵۰۰ هزار ریال افزایش یافته که رشد ۲۵ درصدی داشته است. عسگریان اظهار داشت: همچنین در گذشته میزان دریافتی فرزندان محسنین در ماه نیز یک میلیون و ۱۳۰ هزار ریال بوده ولی هم اکنون این رقم نیز با همکاری نیکوکاران به یک میلیون و ۴۰۰ هزار ریال افزایش یافته است که در این حوزه نیز رشد ۲۵ درصدی را شاهد هستیم.
واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی بدون اطلاع شورای شهر
نایب رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر از انعقاد تفاهمنامه بین شهرداری و بهزیستی برای واگذاری مراکز بهاران بدون اطلاع شورای شهر انتقاد کرد.
الهام فخاری با اشاره به اینکه داوطلبان با حکم قضایی در مجتمع اسکان داده میشوند، اظهار کرد: طول مدت اقامت در مراکز بهاران براساس دستورالعمل سال۱۳۹۷ بسته به حکم قضایی بین سه تا شش ماه است و این افراد میتوانند تا زمانی که لغزش نکرده و مواد مخدر مصرف نکردهاند در این مراکز بمانند. نایب رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر با بیان اینکه در ابتدای سال ۱۳۹۸ اخباری در مورد واگذاری مراکز بهاران به سازمان بهزیستی منتشر شد، گفت: این در حالی است که متاسفانه هیچ نوع هماهنگی با کمیسیون ناظر که کمیسیون فرهنگی است، انجام نشده است.
فخاری با بیان اینکه ما در مناطق ۲۲گانه مراکز مستقر نداریم و ۹ مرکز در مناطق ۵، ۸، ۱۲ تا ۱۴، ۱۹ و ۲۰ داریم که در اسفندماه سال ۱۳۹۷ ظرفیت این مرکز۶۴۱ بوده است، گفت: به طور میانگین در سال ۱۳۹۷، ۶۰ درصد این ظرفیت پذیرش شد و ۴۰ درصد دیگر خالی بود همچنین برخی مراکز جهت تامین هزینهها اقدام به نگهداری و ترک اعتیاد معتادان کردند و از سوی دیگر در سال ۱۳۹۸ اغلب مراکز بهاران به مراکز پذیرش افراد ماده ۱۶ تبدیل شدهاند و افرادی که پس از پاک شدن به این مراکز مراجعه میکنند مورد غفلت قرار گرفتهاند.
شرایط «کفالت» پدر و مادر در تامین اجتماعی
قائم مقام سازمان تامین اجتماعی شرایط تحت کفالت قرار گرفتن والدین یک بیمه شده را تشریح کرد.
محمدحسن زدا در صفحه اینستاگرامی خود؛ مطالبی ویدئویی تحت عنوان “دانستنیهای تامین اجتماعی” منتشر و به مرور برخی قوانین تامین اجتماعی میپردازد.
وی درباره شرایط تحت تکفل قرار دادن پدر و مادرها اظهار کرد: اگر بخواهیم پدر و مادر خود را بیمه کنیم لازم است بدانیم که سن پدر باید بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد. وی افزود: شرط دیگر این است که پدر و مادر نباید هیچ منبع مالی و درآمدی داشته باشند و واقعا تحت کفالت فرزندشان باشند. پس از مراجعه به شعبه، بررسی مقدماتی انجام میشود و اگر فرد دارای شرایط گفته شده باشند افتخار خدمت گذاری به والدین این بیمه شده نصیب سازمان میشود. وی در پاسخ به این پرسش که آیا مستمری به والدین تحت تکفل بیمه شده اصلی تعلق میگیرد یا خیر نیز گفت: پاسخ این است که اگر پدر و مادر در زمان حیات بیمه شده اصلی تحت کفالت قرار بگیرند، در صورت فوت بیمه شده بیمه اصلی، حقوق مستمری به آنها تعلق میگیرد. قائم مقام سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: در واقع همه افرادی که به هرطریقی در زمان حیات تحت کفالت بیمه شده اصلی باشند از جمله همسر، فرزند و پدر و مادر، حقوق مستمری بینشان تقسیم خواهد شد.