۲۴ساعت از ضرب العجل کنفدراسیون فوتبال آسیا برای دو باشگاه پرطرفدار پایتخت جهت کسب جواز حرفه ای و حضوردر لیگ قهرمانان آسیا باقی مانده است. شرایطی که فقط با کد خدا منشی و ریش گرو گذاشتن، قابل حل است. زیرا پرداخت حجم زیادی از بدهی ها با توجه به درآمد و بودجه این باشگاه یقینا […]
۲۴ساعت از ضرب العجل کنفدراسیون فوتبال آسیا برای دو باشگاه پرطرفدار پایتخت جهت کسب جواز حرفه ای و حضوردر لیگ قهرمانان آسیا باقی مانده است. شرایطی که فقط با کد خدا منشی و ریش گرو گذاشتن، قابل حل است. زیرا پرداخت حجم زیادی از بدهی ها با توجه به درآمد و بودجه این باشگاه یقینا از محالات می باشد.
فدراسیون و انتقال اخبار
مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال درسه چهار ماه اخیر و در طی مراسم مختلف، در خصوص احتمال حذف یکی دو نماینده ایران از لیگ قهرمانان آسیا به خاطر دریافت نکردن مجوز حرفه ای سخن گفته است. خبری که فوتبال آسیا شوکه خواهد کرد. در واقع بدهی های انباشته شده این دو باشگاه فقط در زبان و لسان مسئولین گفته و شنیده می شود. و راه حلی برای برون رفت آن وجود نداشته و ندارد.
بریز و بپاش های اول فصل
ای اف سی روی پرداخت و تسویه حساب آنها تاکید دارد. تعارفی هم در کار نیست. حضور حداکثری هواداران در استادیوم هایی که مسابقات این دو تیم برگزار می گردد هم تضمینی برای گرفتن تخفیف و مهلت نیست. با این وجود، داستان خریدهای نجومی و یا تمدیدهای غیر متعارف نیز در ابتدای هر فصل بر حسب همان رقابتی که از قدیم الایام وجود داشته، تکرار می شود. در واقع جذب بازیکن و مربی برای سرخابی های پایتخت، ربطی به بودجه و میزان و رقم موجودی آنان ندارد. این دو باشگاه قلب تپنده، اما بیمار فوتبال ایران هستند.
آکادمی های بی بازده
علیرغم خریده های نجومی، فوتبال دو تیم اول پایتخت، هرگزبه موفقیت های قابل توجهی، جز قهرمانی در لیگ داخلی، دست پیدا نکرده است. هر حریفی از آسیا قادر است به راحتی راه غلبه بر تیم های ایرانی پیدا کند. و هر سال حسرت قهرمانی را بر دل هوادار گذاشته می شود. باشگاه هایی که سازنده نیستند و تیم هایی که بدون داشتن و یا عدم توجه به آکادمی های( داشته و نداشته) خود، هر ساله میلیارد ها تومان برای خرید بازیکن هزینه می کنند. حال آنکه می شود با داشتن یک آکادمی پیشرفته و مدرن، تمامی نیاز باشگاه را در یک پرسه زمانی کوتاه مدت( چهارساله) بر طرف کرد. همان مقوله ای که در برنامه هیچ یک از مدیران فوتبال ایران نیست و اگر هم هست به صورت ناقص و عقیم عمل می کند.
مدیریت کلان ورزش و عدم توجه به زیر ساخت ها
متاسفانه باید گفت؛ گاهی دغدغه اصلی مدیران ارشد ورزش در هر رده و منسبی، دچار سلایق و توجهات خارج از عرف می شود. شایعه و شائبه جانبداری بعضی از مدیران، عدم موفقیت در خصوصی سازی باشگاه ها، و نداشتن مدیران میان مدت و با برنامه، در راس باشگاه ها، و مهجور ماندن زیر ساخت های لازم، از دور شدن مدیریت کلان ورزش از مقوله ای حکایت دارد. که درآن مسئولیت داشته و لازم است تمام هم و وغم خود را متمرکز آن نمایند. و خروجی سالیانه آن را، مورد بررسی و تحلیل قرار بدهند.
نهم سپتامبر، نگران فوتبال ایران است
نهم سپتامبر(۱۸ شهریورماه ۹۸) آخرین مهلتی است که کنفدراسیون فوتبال آسیا به باشگاه های ایرانی از جمله استقلال و پرسپولیس داده است تا تکلیف بدهی ها و مشکلات خود در راه دریافت مجوز حرفه ای گری را روشن کنند. ۲۴ساعت تعیین کننده و عذاب آور، برای مدیران باشگاه و طرفداران این دو تیم که می تواند سرنوشتی متفاوت برای روزهای آتی سرخابی ها رقم بزند. در حقیقت سرخابی های ایران نگران این تاریخ نیستند. بلکه نهم سپتامبر و ای اف سی، نگران آنند که با تعلل بی بدیل ایرانیان، حظ و لذت یک فوتبال آریایی از آسیایی ها گرفته شود.