رییس پلیس پایتخت اعلام کرد: برای دربی پیشبینی برای حضور زنان در ورزشگاه نشده است. سردار حسین رحیمی در حاشیه طرح دستگیری بیش از ۴۰۰ تن از اراذل و اوباش تهران با اشاره به برگزاری دربی پایتخت در روز ۳۱ شهریور ماه، اظهار کرد: وزارت ورزش و جوانان برنامهای برای حضور زنان در ورزشگاه و […]
رییس پلیس پایتخت اعلام کرد: برای دربی پیشبینی برای حضور زنان در ورزشگاه نشده است.
سردار حسین رحیمی در حاشیه طرح دستگیری بیش از ۴۰۰ تن از اراذل و اوباش تهران با اشاره به برگزاری دربی پایتخت در روز ۳۱ شهریور ماه، اظهار کرد: وزارت ورزش و جوانان برنامهای برای حضور زنان در ورزشگاه و تماشای این دیدار ندارد.
وی همچنین گفت: برای تماشای دربی پیشبینی برای حضور زنان در ورزشگاه نشده است و از این رو زنان به ورزشگاه نیایند.
رئیس پلیس پایتخت ادامه داد: با توجه به این که وزارت ورزش و جوانان برنامهای برای حضور بانوان در ورزشگاه برای تماشای دو تیم استقلال و پرسپولیس در روز ۳۱ شهریورماه ندارد بنابراین درخواست ما از بانوان این است که برای حضور درورزشگاه به این محل مراجعه نکند.
رحیمی درباره ورود به ورزشگاه آزادی درباره تماشای دربی، اظهار کرد: تماشاگران این دیدار حتما باید بلیط الکترونیک تهیه کنند و با توجه به سیاستهای فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش هیچ گونه بلیت فروشی مقابل در ورزشگاه انجام نخواهد شد. به همین دلیل افرادی که قصد ورود به ورزشگاه را دارند باید از قبل بلیط الکترونیکی خریداری کند.
آماری از مدارس جدید تهران در آستانه مهر
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران وضعیت افتتاح مدارس جدید در استان تهران در آستانه مهر را تشریح و از افتتاح ۵۵ پرژه آموزشی جدید خبر داد.
علی شهری، با اشاره به وضعیت افتتاح مدارس جدید در استان تهران در آستانه مهر اظهار کرد: در حال حاضر پروژههای آموزشی بسیاری در دست اجرا است، اما تعداد ۵۵ پروژه آموزشی با ۵۶۰ کلاس درس و ۷۲ هزار مترمربع در مهر ۱۳۹۸ آماده تحویل به ادارات آموزش و پرورش شهرتهران و شهرستانهای استان تهران است.
وی افزود: از این تعداد ۱۱ پروژه آموزشی با ۱۱۲ کلاس درس و ۱۳ هزار و ۴۹۲ مترمربع مساحت توسط خیرین مدرسهساز احداث میشود. مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران با اشاره به ساخت مدارس ایمن و استاندارد و تلاش برای افزایش ایمنی مدارس موجود اظهار کرد: چندین پروژه آموزشی نیز در دست احداث است که شمار آن به ۱۶۸ پروژه با ۱۷۶۹ کلاس درس میرسد.
شهری با اشاره به وجود ۸۵۰۰ کلاس درس در تهران که باید مورد تخریب و بازسازی قرار بگیرد گفت:همچنین ۱۴ هزار و ۵۰۰ کلاس درس نیازمند مقاوم سازی شوند. وی به کمبود فضای آموزشی در تهران نیز اشاره کرد و گفت: با تراکم بالای جمعیت دانشآموزی در استان مواجهیم؛ علیرغم آنکه تراکم میانگین در مدارس کشور ۲۴ نفر است، این رقم در برخی مناطق دوبرابر است. با توجه به جمعیت دانش آموزی فعلی نیازمند ۱۲ هزار کلاس درس جدید هستیم که اگر رشد جمعیت را نیز درنظر بگیریم در چندسال آینده به ۱۸ هزار کلاس نیاز پیدا خواهیم کرد.
پرداخت درصدی از «شهریه» دانشگاه فرزندان زنان سرپرست خانوار
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران از پرداخت ۳۰ تا ۱۰۰ درصدی شهریه دانشگاه فرزندان زنان سرپرست خانوار خبر داد.
مهشید موقر، ضمن تشریح خدمات ارائه شده به زنان سرپرست خانوار از سوی سازمان بهزیستی گفت: زنان سرپرست خانوار میتوانند وامهای اشتغالزایی بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان با بهره ۴ درصد دریافت کنند. این وامها از طریق حوزه مشارکتهای مردمی در اختیار این زنان قرار میگیرد و زنان سرپرست خانواری که درسازمان بهزیستی دارای پرنده هستند، آموزشهای فنی و حرفهای دیدهاند یا قابلیت انجام مشاغل خانگی را دارند، به بانک معرفی میشوند.
وی با اشاره به اینکه این وامها برای پرداخت نیازمند دو ضامن هستند، افزود: در استان تهران حدود ۱۱ هزار و ۲۰۰ خانوار زن سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند. معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران با بیان اینکه زنان سرپرست خانوار نیازمند حمایت بعد از تشکیل پرونده، بازدید از منزل و انجام مصاحبه، بر حسب علاقه مندی و توانمندیهایشان آموزشهای فنی و حرفهای دریافت میکنند، تصریح کرد: سپس بر اساس همین آموزشها این زنان وام اشتغالزایی دریافت میکنند یا در صورت عدم توانایی اشتغال به دلیل سن بالاتر ( ۵۵ سال به بالا) مشمول دریافت مستمری از سازمان بهزیستی کشور میشوند. وی در خصوص پرداخت کمک هزینه شهریه دانشگاه فرزندان زنان سرپرست خانوار نیز گفت: به فرزندان زنان سرپرست خانوار شهریه دانشگاه از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد پرداخت میشود. پرونده این دانشجویان براساس تفاهمنامه منعقد شده با دانشگاه آزاد به جریان میافتد و شهریه آنها پرداخت میشود.