ضرب‌آهنگ مشارکت زنان در کشور شدت گرفت و دولت نیز خود را موظف کرد تا سال ۱۴۰۴ سهم سی درصدی اشغال مناصب مدیریتی توسط زنان را جامه عمل بپوشاند. معصومه ابتکار معاون رییس جمهوری در امور بانوان و خانواده به استان یزد رفت تا این مسیر را سرعت بخشد. معصومه ابتکار در شورای برنامه‌ریزی و […]

ضرب‌آهنگ مشارکت زنان در کشور شدت گرفت و دولت نیز خود را موظف کرد تا سال ۱۴۰۴ سهم سی درصدی اشغال مناصب مدیریتی توسط زنان را جامه عمل بپوشاند. معصومه ابتکار معاون رییس جمهوری در امور بانوان و خانواده به استان یزد رفت تا این مسیر را سرعت بخشد.

معصومه ابتکار در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان یزد که در سالن کوثر استانداری یزد برگزار شد با اشاره به اینکه استان یزد چهاردهمین استان در کشور است که سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده در آن تصویب می‌شود گفت: ان‌شاءالله این سند به زودی در استان‌های دیگر کشور نیز به تصویب خواهد رسید. معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: افزایش مشارکت زنان در دولت یک نگاه راهبردی است و دومین کارنامه دستگاه‌های دولت را به مناسبت هفته دولت ارائه دادیم که رتبه بندی استان‌ها مشخص و استان یزد با میزان ۱۲ و ۴ دهم اشتغال زنان در پست‌های مدیریتی رتبه هشتم کشوری را به خود اختصاص داد.
وی با بیان اینکه کار هوشمندانه این است که از ظرفیت و توان زنان استفاده شود تصریح کرد: تعادل بین خانه و محل کار بسیار حائز اهمیت است ولی در عین حال باید از توان بانوان نیز به خوبی بهره برد.
ابتکار با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی توجه ویژه به بانوان و استفاده از ظرفیت آنها دارد اضافه کرد: هنوز می‌توانیم از ظرفیت‌های بانوان استفاده کنیم که برنامه‌ریزی در این خصوص ثمرات و برکات بسیاری را در پی دارد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه یکی از اهداف از ابتدا در قانون اساسی موضوع عدالت است ادامه داد: عدالت همواره بحث‌های پیچیده دارد ولی این موضوع با نگاه به همه ابعاد آن بُعدهای مختلفی دارد که مهمترین آن را می‌توان عدالت جنسیتی دانست که تاکید دارد، دولت در این خصوص برنامه‌ریزی کرده و فعالیت کند. وی با اشاره به اینکه ضرورت برنامه‌ریزی در موضوع زنان بر مبنای آمار و اطلاعاتی است که از استان‌ها دریافت کردیم که هدف در آن رسیدن به عدالت است اظهار داشت: امروزه یکی از مسائل حائز اهمیت این است که اشتغال دختران فارغ التحصیل باید مورد توجه قرار گیرند.
ابتکار اضافه کرد: در شرایط تحریم‌های ظالمانه که تحمیل شده، ما به اقتصاد درون‌زا باید بیش از پیش توجه داشته باشیم و یقین داریم که ظرفیت‌های علمی و تخصصی و منابع طبیعی و گردشگری و میراث فرهنگی و مسائل مرتبط با استان یزد می‌تواند راه‌های جدیدی را پیش روی ما قرار دهد.
معصومه ابتکار همچنین در نشست بانوان فرهیخته استان یزد نیز گفت: تمام رسانه‌های معاند به دنبال ناامید کردن مردم از نظام و دولت دارند اما مردم ایران با تمام سختی‌ها مسیر خود را به درستی ادامه می‌دهند و بازهم دشمن را با شکست روبه‌رو خواهند ساخت. وی عنوان کرد: فعالیت‌ها و گزارش‌هایی که در کشور ارائه می‌شود، پیشرفت‌ها و دستاوردها در حوزه زنان نشان می‌دهد بانوان در استان یزد پرچم‌دار هستند و دختران فارغ التحصیل دانشگاهی در این استان تعدادشان نسبت به پسران در رشته‌های مختلف بعضا بیشتر و قابل توجه است و نشان‌دهنده استعداد و تلاش و توانمندی‌های دختران یزد است.
ابتکار با بیان اینکه تسهیلات اشتغال پایدار و فراگیر از محل صندوق توسعه ملی پیش بینی شده و تسهیلاتی را برای بانوان فراهم آورده است، اظهار داشت: ۴۱ درصد از تسهیلات اشتغال روستایی را بانوان روستایی دریافت کردند که نشان از زیرساخت‌های بسیار خوب در سطح کشور است.
استاندار یزد نیز در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با بیان اینکه یزد بالندگی امروز را مدیون مشارکت زنان در همه عرصه‌ها است گفت: همه افتخارات یزد به نوعی متأثر از نقش آفرینی زنان است و اگر امروز می‌بالیم به ۲۶ سال صدرنشینی علمی، بخش عمده آن به واسطه مدیریتی خوب زنان در خانواده است. استاندار یزد گفت: نقش خانواده و محوری خانواده سبب شده که چنین شرایطی را برای موقعیت در استان یزد فراهم آورده و امیدواریم با برنامه‌های مختلف در جهت تحکیم بنیان خانواده در استان یزد قدم برداریم. وی با اشاره به اینکه خانواده‌ها امروزه با چالش‌هایی روبه‌رو هستند تصریح کرد: نقش آفرینی زنان در یزد در طول سال اخیر اقدامات خوبی صورت گرفته، به این صورت که اولین معاون استاندار زن، اولین بخشدار زن و همچنین فرصت‌های متعددی برای نقش آفرینی برای زنان در سلسله مراتب مدیریتی برای زنان ایجاد کردیم. طالبی با بیان اینکه یزد بالاترین نرخ بیکاری در بین بانوان را در کشور دارد گفت: عمده دلیل این وضعیت هم ناشی از وجود فرصت‌های شغلی مغایر با تحصیلات و ویژگی‌های زنان در استان بوده که سعی داریم این فرآیند را اصلاح کنیم و جز اولویت‌ها قرار دادیم.