به گزارش جمله به نقل از مهر، نماهنگ «به حرم دلبستم» عنوان تازهترین اثر موسیقایی – تصویری گروه هم آوایی «الغدیر» است که با تصویربرداری در حرم مطهر امام رضا (ع) همزمان با دهه کرامت و میلاد امام هشتم شیعیان در دسترس مخاطبان قرار گرفت. در این نماهنگ که با همراهی گروه هم […]
به گزارش جمله به نقل از مهر، نماهنگ «به حرم دلبستم» عنوان تازهترین اثر موسیقایی – تصویری گروه هم آوایی «الغدیر» است که با تصویربرداری در حرم مطهر امام رضا (ع) همزمان با دهه کرامت و میلاد امام هشتم شیعیان در دسترس مخاطبان قرار گرفت. در این نماهنگ که با همراهی گروه هم آوایی «الغدیر» تهران و گروه نوجوانان بنیاد غدیر کاشمر در استودیو کوثر ضبط شده است، احسان جاودان شاعر، امیر کاشی تنظیم کننده، حسن صفری صدابردار عوامل اجرایی را تشکیل میدهند.
«جایزه ادبی واو» فراخوان داد
«جایزه ادبی واو» برای آثار متفاوت داستانی سال ۱۳۹۸ فراخوان داد. در این فراخوان، از تمام نویسندگان و ناشران خواسته شده ۳ نسخه از رمانهای ایرانی خود را که چاپ اولشان سال ۹۸ بوده، به دبیرخانه این جایزه ارسال کنند. مهلت ارسال آثار به دبیرخانه، تا ۲۵ تیر است و کتابها باید به صندوق پستی ۵۹۷-۱۹۵۸۵ ارسال شوند. طبق فراخوان یادشده، داوری مرحله اول این جایزه، با دریافت اولین اثر، آغاز خواهد شد. جایزه ادبی واو، خرداد امسال، رمان تراتوم نوشته رویا دستعیب را به عنوان بهترین رمان متفاوت خود در سال ١٣٩٧ معرفی کرد و نشر افق برای چاپ این رمان به عنوان بهترین ناشر رمان متفاوت سال ١٣٩٧ برگزیده شد. رمان وضعیت تهی نوشته امیررضا مافی نیز شایسته تقدیر دانسته شد. جایزه ادبی واو، از سال ۱۳۸۲، هر سال به متفاوتترین آثار ادبیات فارسی در فرم ساختاری، روایت و قصهپردازی، تعلق میگیرد.
لغو قانون اخذ ۱۰ درصد از درآمد کنسرتها
قانون اخذ ۱۰ درصد از درآمد حاصل از کنسرتها که سال گذشته نگرانی هنرمندان و فعالان حوزه موسیقی را موجب شده بود، با پیگیریهای صنفی لغو شد. سایت خانه موسیقی با انتشار خبر بالا اعلام کرد، «دو سال پیش در سکوت خبری قانون «اخذ ۱۰ درصد از درآمد حاصل از کنسرتها» به تصویب رسیده بود که بعد از اطلاعرسانی، موجب اعتراض و نگرانی شدید خانه موسیقی و همه هنرمندان و فعالان موسیقی شد. متعاقب اعتراض رسمی خانه، اکثریت قریب به اتفاق هنرمندان، ناشران و همه فعالان این حوزه در بیانیهها و نامهنگاریهای متعدد اعتراض خود را نسبت به این قانون اعلام کردند و مسئولان خانه موسیقی و نمایندگان اهالی موسیقی جلسات متعددی با مسئولان دولتی و مجلس شورای اسلامی برگزار کردند. در نتیجه با موافقت مسئولان وزارت ارشاد، به ویژه همکاری آقای اللهیاری مدیرکل دفتر موسیقی، سال گذشته، به منظور حمایت از هنرمندان و به حداقل رساندن آسیبهای احتمالی اجرای این قانون در وهله نخست برای موسیقیهای سنتی، کلاسیک و نواحی لغو شد. خوشبختانه با پیگیریهای مستمر و اقدامات انجام شده، بالاخره این قانون به طور کلی برای همه انواع موسیقی از بودجه سال جاری حذف شد».
کرونا جایزه موسیقی «بریت» را به تاخیر انداخت
چهلویکمین دوره جوایز موسیقی «بریت» (The Brit Awards) که قرار بود فوریه (بهمن-اسفند) آینده برگزار شود به دلیل تداوم بحران شیوع کرونا به ۱۱ مه ۲۰۲۱ (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰) موکول شد. به گزارش جمله به نقل از روزنامه انگلیسی گاردین، اتحادیه موسیقی بریتانیا در سایه تهدید کرونا برگزاری دوره آتی از بزرگترین جایزه موسیقی انگلستان را سه ماه به تاخیر انداخت. به این ترتیب مراسم اهدای جوایز بریت به جای ماه فوریه، ماه مه در ورزشگاه ۲۰ هزار نفری او۲ آرنا لندن (O۲ Arena) برگزار میشود و در مهلت پذیرش آثار نیز بازنگری خواهد شد. جایزه بریت جایزهای است که هرساله از طرف اتحادیه موسیقی بریتانیا به بهترینهای موسیقی پاپ در انگلستان اهدا میشود. خبر تاخیر در زمان برگزاری مراسم جوایز بریت یک هفته پس از آن اعلام میشود که تداوم بحران شیوع کرونا مراسم گلدن گلوب ۲۰۲۱ را از ماه ژانویه به ۲۸ فوریه (۱۰ اسفند ۹۹) و اُسکار را از ۲۸ فوریه به ۲۵ آوریل (۵ اردیبهشت ۱۴۰۰) موکول کرد. جوایز گرمی یا اُسکار موسیقی هنوز به تعویق نیفتاده و طبق برنامهها در تاریخ ۳۱ ژانویه ۲۰۲۱ برگزار خواهد شد.