وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: به دلیل برداشت محصول برنج کشور، ممنوعیت فصلی واردات برنج به پایان شهریور موکول شد. برداشت برنج از کشتزارهای کشور تیرماه آغاز شده است. به گزارش تارنمای سازمان توسعه تجارت ایران، تمدید زمان ممنوعیت فصلی واردات برنج بر پایه پیشنهاد وزیر صنعت، معدن و تجارت و دستور رییس جمهوری اتخاذ […]

وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: به دلیل برداشت محصول برنج کشور، ممنوعیت فصلی واردات برنج به پایان شهریور موکول شد. برداشت برنج از کشتزارهای کشور تیرماه آغاز شده است.
به گزارش تارنمای سازمان توسعه تجارت ایران، تمدید زمان ممنوعیت فصلی واردات برنج بر پایه پیشنهاد وزیر صنعت، معدن و تجارت و دستور رییس جمهوری اتخاذ شد.
از سی و یکم شهریورماه همه واردکنندگان اجازه دارند به واردات، ترخیص و خروج این محصول از گمرک های کشور اقدام کنند.
دوازدهم تیرماه دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران گفت: مصرف سالیانه برنج در کشور حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن است که کمتر از ۲ میلیون تن در داخل کشت می شود.
به گفته «مسیح کشاورز»، سهم واردات از بازار برنج سالیانه حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال برآورد می شود.
هند، بزرگ ترین تامین کننده برنج مورد نیاز ایران است و پاکستان، تایلند و اروگوئه در رده های بعدی قرار دارد.
بررسی آمار تجارت خارجی در گمرک جمهوری اسلامی ایران نشان می دهد واردات برنج که از پارسال با افت زیادی روبرو شده بود، در چهار ماهه نخست امسال از نظر وزنی ۲٫۷۹ درصد و از نظر ارزشی یک هزار و ۱۹۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۶ رشد داشت. در این بازه زمانی ۶۶۲ هزار و ۷۹۸ تن برنج به ارزش ۶۷۴ میلیون و ۵۷۶ هزار دلار برنج وارد شد.