تخصیص بیشترین منابع برای اشتغال محرومان توسط بانک مهر
تخصیص بیشترین منابع برای اشتغال محرومان توسط بانک مهر

    در سال جاری بیشترین منابع تخصیص یافته در چارچوب بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه برای حمایت از اشتغال مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) مربوط به بانک مهر ایران بوده است. برای ایجاد اشتغال در جامعه و به‌ویژه برای محرومان، سرفصل‌های مختلفی در کمیته امداد امام خمینی(ره) وجود دارد که یکی از آن‌ها […]

 

 

در سال جاری بیشترین منابع تخصیص یافته در چارچوب بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه برای حمایت از اشتغال مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) مربوط به بانک مهر ایران بوده است.
برای ایجاد اشتغال در جامعه و به‌ویژه برای محرومان، سرفصل‌های مختلفی در کمیته امداد امام خمینی(ره) وجود دارد که یکی از آن‌ها تسهیلات بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۹ است.
بند ب تبصره ۱۶ تصریح می‌کند: بانک مرکزی مکلف است از طریق بانک‌های عامل، ۴۹هزار میلیارد ریال از محل منابع سپرده‌های پس‌انداز و جاری قرض‌الحسنه نظام بانکی را به مددجویان و کارفرمایان طرح‌های اشتغال مددجویی کمیته امداد امام خمینی(ره) با اولویت زنان سرپرست خانوار به‌‌صورت تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت کند.
در ۱۰ ماه گذشته از سال جاری بانک مهر ایران بیشترین فراوانی را در بین بانک‌های عامل از نظر تخصیص منابع در چارچوب این سرفصل داشته است.
گفتنی است تسهیلات پرداختی از سوی بانک مهر ایران به مددجویان کمیته امداد تنها به همین سرفصل خلاصه نمی‌شود. این بانک تا کنون بیش از ۳۸۰هزار فقره تسهیلات به ارزش ۳۲هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال به مددجویان کمیته امداد پرداخت کرده، که اغلب آن‌ها نیز در حوزه توانمندسازی مددجویان و اشتغال‌زایی برای آن‌ها بوده است.

 

افزایش ۵۴ درصدی تسهیلات پرداختی بانک صنعت و معدن

حسین مهری مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: مجموع تسهیلات اعطایی بانک صنعت و معدن به واحدهای تولیدی در ۱۰ ماه نخست سال ۹۹ در مقایسه با مدت مشــــابه سال گذشته به میزان ۵۴ درصد افزایش پیدا کرده است.
وی ضمن بیان مطلب فوق افزود: بیشترین میزان تسهیلات پرداختی در بخش تسهیلات ریالی و با اولویت تأمین سرمایه در گردش واحدهای صنعتی و معدنی بوده است.
مهری تصریح کرد: گزینش مشتریان خوش حساب و توانمند و پس از آن نظارت دقیق بر اجرای طرح ها هدف مهمی است که از سوی این بانک همواره دنبال می شود چراکه اعتقاد داریم اگر طرح توسط متقاضی دارای اهلیت و صلاحیت و در مدت زمان تعریف شده در پروژه و بدون اتلاف وقت به درآمد زایی برسد، بازپرداخت تسهیلات و بازگشت منابع بانک نیز در زمان مقرر، تحقق خواهد یافت.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن با اشاره به نقش این بانک در به سرانجام رساندن طرح های ملی که با هدف توسعه اقتصادی و صنعتی کشور به اجرا می رسد خاطرنشان کرد: با وجود محدودیت هایی که در منابع بانکی به لحاظ تحریم های ظالمانه اقتصادی وجود داشت، توانستیم به بخش زیادی از تعهدات خود عمل کنیم و در بخش مصوبات و انعقاد قراردادهای تسهیلات نیز در ده ماهه سال جاری شاهد ۴۶ درصد رشد بوده ایم.

 

استفاده حداکثری بانک ملی ایران از ظرفیت تامین مالی برای پیاده‌سازی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی

عضو هیــــات عامل و معاون شعب بانک ملی ایران استفاده حداکثری از ظرفیت تامیــن مالی و اعطای حدود اعتباری به منظـــور پیاده‌سازی سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی و گستـــــرش ظرفیت تولید در کشور را خواستار شد و گفت: در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری سال «جهش تولید» نامگذاری شده است، حمایت از تولیدکنندگان داخلی از اولویت های ما است.
حسن مونسان که در جریان سفر به استان البرز به همراه بهرام واقفی رئیس اداره کل بازاریابی و امور مشتریان، فردوس باقری مدیرعامل سککوک و احمد ملکی راد رئیس اداره امور شعب استان البرز از چندین واحد صنعتی بازدید می کرد، هدف از این گونه بازدیدها را کمک به افزایش تعاملات تجاری داخلی و بین المللی و مشارکت و همراهی بانک ملی ایران در اجرای برنامه های توسعه ای واحدهای تولیدی، صنعتی و دانش بنیان بیان کرد.
رئیس اداره امور شعب بانک ملی ایران نیز ظرفیت های بالای بانک ملی ایران در بخش اعتباری را تشریح و بر لزوم مشارکت و همراهی در اجرای طرح های توسعه ای واحدهای تولیدی تاکید کرد.
مدیرعامل سککوک نیز در این دیدار به تشریح ویژگی ها و مزایای این پلتفرم با هدف ایجاد یک اکو سیستم جامع کسب و کار و در برگیرنده تعاملات تجاری در زنجیره تامین از تولید تا مصرف پرداخت.

 

امضاء تفاهم نامه میان بانک کارآفرین و دانشگاه فردوسی

بانک کارآفرین با امضاء تفاهم نامه ای با دانشگاه فردوسی مشهد، به اساتید و کادر اداری این دانشگاه تسهیلات می دهد.
بر اساس این تفاهم نامه اساتید و کادر شاغل در این دانشگاه می توانند با افتتاح حساب در بانک کارآفرین استان خراسان رضوی از طرح های جاری بانک برای دریافت تسهیلات استفاده کنند. مدت این تفاهم نامه یک سال اما قابل تمدید است.
اعطای تسهیلات به متقاضیان با دانشگاه فردوسی مشهد، پس از احراز صلاحیت اعتباری اشخاص و عدم وجود موانع بر اساس دستورالعمل های اعتباری داخلی بانک و بانک مرکزی ظرف مدت ۱۵ روز انجام خواهد شد.