یک نماینده مجلس تأکید کرد: احیای سنت قرضالحسنه که در سیستم بانکی فراموش شده، فقط به همت بانک قرضالحسنه مهر ایران امکانپذیر است که باید فرهنگ شود. در جلسهای که بین شمسالدینی مدیر شعب بانک در استان فارس و آقای عزیزی نماینده شیراز و زرقان مجلس شورای اسلامی برگزار شد، شمسالدینی گزارشی درباره عملکرد بانک […]
یک نماینده مجلس تأکید کرد: احیای سنت قرضالحسنه که در سیستم بانکی فراموش شده، فقط به همت بانک قرضالحسنه مهر ایران امکانپذیر است که باید فرهنگ شود.
در جلسهای که بین شمسالدینی مدیر شعب بانک در استان فارس و آقای عزیزی نماینده شیراز و زرقان مجلس شورای اسلامی برگزار شد، شمسالدینی گزارشی درباره عملکرد بانک قرضالحسنه مهر ایران در سطح کشور و استان فارس ارائه کرد. وی همچنین در خصوص طرح مسئولیت اجتماعی بانک و فعالیتهای انجام شده در این حوزه گزارشی ارائه کرد.
عزیزی نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی نیز با تقدیر از عملکرد بانک قرضالحسنه مهر ایران، گفت: عملکرد این بانک در حوزه خدمات بانکی و همچنین مسئولیت اجتماعی نشان از پویایی و حس مسئولیت نسبت به جامعه دارد که قابل تحسین است.
وی همچنین تصریح کرد: احیای سنت قرضالحسنه که در سیستم بانکی فراموش شده، فقط به همت بانک قرضالحسنه مهر ایران امکانپذیر است که باید فرهنگ شود.
عزیزی ابراز امیدواری کرد: با همکاری مضاعف بین بانک قرضالحسنه مهر ایران در استان فارس و همچنین دفاتر نمایندگان مجلس بتوانیم هم بخشی از نیازهای اقشار محروم جامعه را مرتفع کنیم و هم با معرفی خیرین و شرکتهای صنعتی بتوانیم از خدمات این بانک بهصورت بهینه استفاده کنیم.
شمسالدینی مدیر شعب بانک قرضالحسنه مهر ایران در استان فارس جلسهای نیز با دکتر قادری نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی داشت. وی در این جلسه با اشاره به ظرفیت بالای بانک قرضالحسنه مهر ایران برای پوشش نیازهای همه بخشهای صنعتی استان فارس، گفت: حسب دستور مدیرعامل محترم بانک بهدنبال تبدیل شدن کارتهای بانک به کارت معیشت و پرسنلی در همه سازمانها و شرکتها هستیم.
قادری نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: کارنامه شفاف و روشن عملکرد بانک قرضالحسنه مهر ایران قابل دفاع و تقدیر است. توجه ویژه به فعالیت در حوزه مسئولیت اجتماعی در این بانک مشهود است.
این نماینده مجلس افزود: امیدواریم بتوانیم از همه ظرفیت موجود بهویژه کمیسیون اقتصادی مجلس برای افزایش توان بانک قرضالحسنه مهر ایران و افزایش فرهنگ قرضالحسنه استفاده کنیم و در این زمینه گامهای مؤثری برداریم.
۳۴ هزار میلیارد ریال ارزش قراردادهای عاملیت بانک توسعه تعاون
رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت: بر اساس ظرفیتهای تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ بانک توسعه تعاون برای فعال کردن بخشهای مختلف اقتصادی تا پایان سالجاری ۳۴هزار میلیارد ریال قرارداد عاملیت امضا میکند.
سید باقر فتاحی اظهار داشت: پیش از این برای تکمیل طرح های نیمه تمام بخش های گردشگری و بوم گردی با وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی، قرارداد عاملیت برای پرداخت ۷۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به فعالان بخش گردشگری منعقد گردیده است.
وی ادامه داد: قرار است با وزارت صنعت ،معدن و تجارت نیز برای فعال کردن بخشهای مختلف صنعتی و معدنی به زودی قرارداد عاملیت به مبلغ ۲۵ هزار میلیارد ریال منعقد شود.
به گفته فتاحی، قرارداد عاملیت پرداخت تسهیلات با شرکت راه آهن نیز به مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد ریال در حال انعقاد است.
وی با بیان این مطلب که این تسهیلات یارانهدار است و در مناطق کمتر توسعه یافته با نرخ ۱۰ درصد و در مناطق برخوردار با نرخ ۱۴ درصد قابل پرداخت است، خاطرنشان کرد : باز پرداخت این تسهیلات نیز همراه با دو سال تنفس است و پس از آن بازپرداخت به صورت پنج ساله قابل انجام است.
رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون خاطر نشان کرد: تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ دارای ظرفیتهایی برای تامین مالی بانکی طرحهای اقتصادی است و می تواند به رونق و تحرک اقتصادی منجر شود.
فتاحی ادامه داد: برای فعال کردن حوزه اشتغال تفاهم نامه عاملیت پرداخت تسهیلات با وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی به ارزش ۱۰۰۰ میلیارد ریال منعقد میشود.
فتاحی گفت: هماهنگی زیادی فیمابین ارکان اعتباری بانک توسعه تعاون با همکاران وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی وجود دارد و هم اکنون ۵۸۰ پروژه گردشگری با پیشرفت بالای ۷۰ درصد در سطح کشور شناسایی شده است که با اعطای این تسهیلات، پروژهها به مرحله بهرهبرداری خواهد رسید و اشتغال مناسبی نیز در این بخش ایجاد خواهد شد.
رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون بیان کرد: طی سالهای اخیر همکاری و تعامل مناسبی با دستگاهها و نهاد های مختلف برای تخصیص منابع صندوق توسعه ملی و اشتغال پایدار روستایی به معرفی شدگان بخش های تولیدی و اشتغالزایی وجود داشته است.
وی تاکید کرد: در پرداخت تسهیلات و تامین اعتبار تلاش کرده ایم موضوعاتی همچون توسعه متوازن منطقه ای و عدالت اجتماعی را سرلوحه اقدامات خود قرار دهیم.