عضو تیم ملی کبدی گفت: در استان ما بازیکنان فقط در مواقعی که آزاد هستند، می توانند کشاورزی کنند که آن هم درآمدی ندارد. چند روزی از پایان بازی های آسیایی می گذرد و همچنان درخشش کبدی کاران ایرانی در اندونزی یکی از مسائلی است که مسئولان ورزش در جلسات خود برای دفاع از […]
عضو تیم ملی کبدی گفت: در استان ما بازیکنان فقط در مواقعی که آزاد هستند، می توانند کشاورزی کنند که آن هم درآمدی ندارد.
چند روزی از پایان بازی های آسیایی می گذرد و همچنان درخشش کبدی کاران ایرانی در اندونزی یکی از مسائلی است که مسئولان ورزش در جلسات خود برای دفاع از عملکرد ورزش ایران آن را مطرح می کنند.
شاید قبل از بازی های آسیایی ۲۰۱۸ برخی از مردم با شنیدن نام «کبدی» تصور نمی کردند که درباره یک رشته ورزشی صحبت می شود. به زانو درآوردن هندی ها که صاحب این رشته در آسیا و جهان هستند، یک اتفاق بزرگ در تاریخ رشته کبدی بود.
دقایقی با میثم عباسی، ملی پوش باتجربه کبدی ایران که در ۲ دوره قبلی بازی های آسیایی نیز در ترکیب تیم ملی به میدان رفته بود و این دوره به اولین مدال طلای خود دست پیدا کرد، همکلام شدیم. او هم مثل خیلی از بازیکنان تیم ملی کبدی اهل استان گلستان و یکی از روستاهای اطراف گرگان است.در ادامه بخشی از دغدغه های بازیکنان تیم ملی کبدی ایران که در مصاحبه ای متفاوت “ورزش سه” با میثم عباسی مطرح شده را می خوانید.
خانواده کبدی خیلی کوچک است و نهایتا هزار نفر را در سراسر کشور در خودش جای می دهند؛ اما به دست آوردن ۲ مدال طلا در بازی های آسیایی ارزش این را دارد که با توجه زیادتر به این رشته به جوان ها انگیزه بدهیم تا به سمت این رشته بیایند.