کاهش قیمت خودرو در فضای رقابتی تحقق می‌یابد
کاهش قیمت خودرو در فضای رقابتی تحقق می‌یابد

    معاون اول رئیس‌جمهور گفت: با شکسته شدن انحصار شاهد بهبود کیفیت، تنوع و کاهش قیمت خودروها خواهیم بود. محمد مخبر اظهار داشت: هیچ موضوعی در برابر رضایت و رفاه و امنیت مردم اهمیت ندارد و در شرایط فعلی متأسفانه مردم از کیفیت، تنوع و قیمت خودرو راضی نیستند. وی با بیان اینکه دولت […]

 

 

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: با شکسته شدن انحصار شاهد بهبود کیفیت، تنوع و کاهش قیمت خودروها خواهیم بود.

محمد مخبر اظهار داشت: هیچ موضوعی در برابر رضایت و رفاه و امنیت مردم اهمیت ندارد و در شرایط فعلی متأسفانه مردم از کیفیت، تنوع و قیمت خودرو راضی نیستند.

وی با بیان اینکه دولت تا وقتی ضرورتی وجود نداشته باشد مایل به واردات خودرو نیست، افزود: وظیفه و تکلیف اصلی دولت تأمین رضایت، رفاه و امنیت مردم است و اگر رضایت مردم در تعارض با حفظ وضعیت موجود قرار گیرد، دولت قطعاً منافع مردم را در اولویت قرار می‌دهد. در چنین شرایطی و در وهله اول باید رقبای جدیدی در داخل برای شرکت‌های خودروسازی بزرگ ایجاد کرد. در غیر این صورت برای تقویت رقابت حتی اگر مجبور شویم باید به واردات نیز فکر کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور از تولید کنندگان داخلی خودرو خواست تا با هماهنگی وزارت صمت و با شراکت با یکدیگر مجموعه‌های بزرگ‌تری را بسازند که دولت بتواند با حمایت از آنها قطب‌های دیگری در صنعت خودروسازی ایجاد کند.

مخبر با اشاره به ظرفیت‌های گسترده و دستاوردهای کشور در حوزه علم و تکنولوژی خاطر نشان کرد: توانمندی و ظرفیت کشور در صنعت خودروسازی بسیار فراتر از وضعیت موجود است و اگر فضای رقابتی در صنعت خودروسازی کشور ایجاد شود، قطعاً شاهد ارتقا کیفیت و بهبود قیمت خودروهای تولید داخل خواهیم بود. وی ادامه داد: دولت با قاطعیت و با تمام ظرفیت‌ها به دنبال حمایت از خودروسازان داخلی است و آمادگی دارد بسترهای لازم را برای رقابتی شدن این صنعت فراهم کند تا ضمن تأمین منافع مردم شاهد ارتقا وضعیت صنعت خودروسازی و افتخارآمیز بودن تولیدات این صنعت باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم مصمم است مسائل و مشکلات پیش روی صنعت خودروسازی کشور را حل و فصل کند، تصریح کرد: براساس تاکید رئیس جمهور، دولت درصدد خروج از مدیریت کارخانجات خودرو سازی است تا با خروج از این عرصه، نسبت به سیاست گذاری صحیح برای رقابتی شدن و بالندگی خودروسازی کشور اقدام کند.

 

 

 

سال آینده اوضاع بورس بهتر می‌شود

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: با توجه به مذاکرات برجام و رویکردهای خارج از کشور، گشایش‌هایی در حوزه اقتصاد کشور و مهمتر از همه بازار سرمایه فراهم خواهد شد.

«محمدرضا پورابراهیمی» روند معاملات بورس برای سال ۱۴۰۱ را بسیار خوب پیش بینی کرد و افزود: پیش‌بینی مجلس درباره جایگاه بازار سرمایه این است که با توجه به مذاکرات برجام و رویکردهای خارج از کشور، گشایش‌هایی در حوزه اقتصاد و مهمتر از همه بازار سرمایه فراهم شود.

وی در ادامه افزود: کارها و اقدامات مهمی توسط تیم اقتصادی دولت سیزدهم، مدیران و مسئولان کشور همراه با پیگیری نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دست اجرا است. این تلاش‌ها، هم شامل اقدامات درونی برای بهبود عملکردها می‌شود و هم اقدامات بیرونی موازی را در بر می‌گیرد.

پورابراهیمی عنوان کرد: احکامی که اثرات منفی بر بازار بورس دارند به طور حتم توسط نمایندگان، به خصوص کمیسیون اقتصادی مجلس بازنگری خواهد شد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خاطر نشان کرد: پیگیری مجلس و دولت برای رفع مشکلات بازار سرمایه، می‌تواند اثر مثبت داشته و روند فعالیت شرکت‌ها را با وضعیت بهتری مواجه کند.

صادرات بنزین متوقف نیست 

 

معاون وزیر نفت گفت: صادرات بنزین به‌صورت پیاپی انجام می‌شود و به‌طور میانگین روزانه ۲ میلیون لیتر است.

جلیل سالاری مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در جمع خبرنگاران در حاشیه آئین رونمایی از اسناد تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره با استفاده از دانش فنی بومی درباره مقدار تولید بنزین کشور در سال جاری گفت: میانگین تولید بنزین کشور امسال معادل پارسال بوده و تغییری نکرده است.

وی همچنین از برنامه‌ریزی و آمادگی مجموعه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی برای توزیع بنزین نوروزی خبر داد و افزود: برای عرضه سوخت در روزهای نوروز ذخیره‌ای مطمئن انجام شده است و تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت سامانه هوشمند سوخت، مدیریت صحیح مصرف سوخت را انجام دهیم.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ضمن تاکید بر اینکه بحث اختصاص سهمیه بنزین ویژه نوروز مطرح نیست، درباره مصرف بنزین در ایام نوروز اظهار داشت: پیش‌بینی ما مصرف میانگین روزانه ۱۰۵ میلیون لیتر بنزین در کشور است که ذخیره‌سازی لازم به این منظور انجام شده است.