ارایه خدمات ریالی و ارزی به صورت همزمان با کران کارت
ارایه خدمات ریالی و ارزی به صورت همزمان با کران کارت

بانک ملی ایران به عنوان بانک پیشگام ارایه خدمات ارزی و ابزارهای نو، با محصول منحصر به فرد کارت ریالی- ارزی (کران) امکان دریافت خدمات ریالی و ارزی را به صورت همزمان برای نخستین بار در شبکه بانکی کشور فراهم کرده است. این بانک به عنوان بانک پیشرو در تحولات صنعت بانکداری، همواره در عرصه […]

بانک ملی ایران به عنوان بانک پیشگام ارایه خدمات ارزی و ابزارهای نو، با محصول منحصر به فرد کارت ریالی- ارزی (کران) امکان دریافت خدمات ریالی و ارزی را به صورت همزمان برای نخستین بار در شبکه بانکی کشور فراهم کرده است.
این بانک به عنوان بانک پیشرو در تحولات صنعت بانکداری، همواره در عرصه ارایه خدمت به مردم پیشتاز بوده و محصول منحصر به فرد کارت ریالی-ارزی نیز برای نخستین بار در شبکه بانکی کشور ارایه می شود.
حساب پشت کارت های کران یک حساب ارزی از نوع دلار و یورو بوده که علاوه بر اینکه این کارت خدمات ارزی را از طریق بسترهای ارزی بانک ملی ارایه می کند، توان ارایه همزمان خدمات ریالی در بستر شتاب را نیز دارد.
حفظ مانده حساب به ارز، تبدیل ارز به ریال به نرخ روز در هنگام تراکنش و اتصال به شبکه پرداخت ریالی (شتاب و شاپرک) از ویژگی های این کارت ریالی و ارزی است.
سرعت، سهولت و امنیت در ارایه همزمان خدمات ریالی و ارزی، تبدیل ارز به ریال صرفا به میزان مورد نیاز، جلوگیری از خطرات ناشی از سرقت ارز به صورت اسکناس، دریافت وجه ارزی از خودبانک های ارزی بانک ملی ایران به صورت ۲۴ ساعته، امکان استفاده از درگاه های مجازی نظیر خرید اینترنتی و کاهش تبادل اسکناس در معاملات ارزی از دیگر مزیت های کارت ارزی- ریالی بانک ملی ایران است.
سیستم بانکی بهترین و امن ترین بستر برای نگهداری منابع ارزی هموطنان است و این محصول می تواند بخش زیادی از تقاضا به اسکناس های ارزی در کشور را مدیریت کند که نوید یک تحول جدید در نظام بانکی کشور است.
بانک ملی ایران تلاش دارد آنچه که هدف نظام بانکی یعنی همان تامین مالی آحاد جامعه و کسب رضایتمندی مردم است را بیش از پیش محقق کند و این محصول علاوه بر مشتریان، تحولات خوبی را در حوزه تجارت برای بازرگانان و تجار رقم می زند.
لازم به ذکر است، دیگر محصول ارزی منحصر به فرد و جدید بانک ملی ایران، خودپرداز هوشمند ریالی – ارزی است که این خودپرداز ضمن ارایه توام خدمات ریالی و ارزی کارت های کران، هویت واحد و تجربه کاربری یکسان با سایر درگاه های فیزیکی و مجازی بانک از جمله سامانه بام را دارد.

خودداری شعب بانک مسکن از دریافت
مدارک کاغذی
عضو هیات عامل بانک مسکن با اشاره به ثبت الکترونیکی مدارک در این بانک عنوان کرد: شعب بانک مسکن در سراسر کشور موظف هستند از دریافت مدارک کاغذی از جمله کپی شناسنامه و کارت ملی خودداری کنند.
علی کشاورز با اشاره به تاکید بانک مرکزی برای جایگزین کردن استعلام الکترونیکی مدارک شناسایی به جای دریافت مدارک کاغذی در سیستم بانکی کشور گفت: بانک مسکن به شعب خود بر عدم دریافت هر گونه کپی صفحات شناسنامه و کارت ملی برای احراز هویت مشتریان و یا بایگانی در اسناد و مدارک تاکید کرده است.
وی افزود: شعب بانک مسکن سراسر کشور موظف هستند ضمن اخذ اصل مدارک، با استفاده از امکاناتی که در اختیار شعبه (دستگاه کپی و اسکن) قرار دارد، نسبت به ثبت الکترونیکی مدارک اقدام کنند.
سرپرست معاونت در امور شعب و بازاریابی بانک مسکن افزود: خدمات مذکور بدون اخذ هزینه کپی انجام می‌شود.
لازم به ذکر است، طی بخشنامه‌ای که اخیرا بانک مرکزی به بانک‌های مختلف با عنوان «ممنوعیت اخذ تصاویر مدارک شناسایی افراد حقیقی»، ابلاغ کرده است، تاکید شده که این اقدام در راستای توسعه دولت الکترونیک و ارایه خدمات الکترونیکی باکیفیت از سوی دستگاه‌های اجرایی و پرهیز از تبادل اطلاعات کاغذی غیرضروری انجام می‌شود.

استقبال بانک‌ها از فروش املاک مازاد در بورس کالا
رئیس کانون بانک‌ها و مؤسسه‌های اعتباری خصوصی گفت: بانک‌ها نسبت به عرضه اموال و املاک مازاد در بورس کالا ارزیابی مثبتی دارند و برای تأسیس صندوق‌های املاک و زمین و ساختمان اقدام کرده اند.
کوروش پرویزیان درباره تمهیدات بانک‌ها برای عرضه املاک و اموال مازاد در بورس کالای ایران اعلام کرد: ارزیابی‌ها نسبت به عرضه املاک و اموال مازاد در بورس مثبت است.
وی در رابطه با مزیت فروش اموال و املاک مازاد در بورس کالا، گفت: مزیت برجسته فروش و واگذاری اموال و املاک در این بازار شفافیت در فرآیند معاملات است.
پرویزیان دسترسی همه افراد برای حضور در معاملات بورس کالا را امکان پذیر دانست و افزود: درواقع به دلیل حضور ارکان منضبط و ناظر در بورس‌ها، واگذاری و فروش اموال و املاک مازاد شفاف و دقیق است.
وی با اشاره به اینکه بیشتر بانک‌ها علاقه‌مند به واگذاری اموال و دارایی‌های خود به شیوه‌های مختلف هستند، اضافه کرد: قانون هم در راستای حمایت از تولید به بانک‌ها کمک کرده که انگیزه بیشتری برای فروش املاک و اموال مازاد پیدا کنند.
رئیس کانون بانک‌ها و مؤسسه‌های اعتباری خصوصی با بیان اینکه بانک‌ها حتی با استفاده از فناوری‌های جدید بلاک چین و توکِنایز کردن (فرآیند تبدیل دارایی‌های فیزیکی و غیر فیزیکی) به توکِن‌های دیجیتالی در بلاک چین به دنبال فروش املاک و اموال مازاد هستند، تصریح کرد: هدف بانک‌ها از این اقدام، ایجاد ارزش افزوده برای بانک‌ها و سهامداران خود است.