ماجرای پلکانی بیمه شدن داروها چیست؟
ماجرای پلکانی بیمه شدن داروها چیست؟

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: برنامه دولت این است که اکثر داروها را تحت پوشش بیمه ببرد، ولی این برای همه‌ داروها یکسان نخواهد بود و به طور مثال یک دارو ممکن است ۷۰ درصد و دارویی دیگر ۵۰ درصد تحت پوشش برود. محمد مهدی ناصحی درباره موضوعات اخیر مطرح شده پیرامون پلکانی بیمه […]

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: برنامه دولت این است که اکثر داروها را تحت پوشش بیمه ببرد، ولی این برای همه‌ داروها یکسان نخواهد بود و به طور مثال یک دارو ممکن است ۷۰ درصد و دارویی دیگر ۵۰ درصد تحت پوشش برود.

محمد مهدی ناصحی درباره موضوعات اخیر مطرح شده پیرامون پلکانی بیمه شدن برخی داروها به دنبال ساماندهی ارز دارو بیان کرد: میزان برقراری پوشش بیمه‌ای بسته به نوع نیاز مردم تعیین خواهد شد و تصمیم آن توسط سازمان غذا و دارو و سایر مراجع قانونی گرفته خواهد شد. موضوع پلکانی بیمه شدن داروها منوط به موضوع ساماندهی ارز است که پس از آن تصمیم‌ نهایی اتخاذ می‌شود.
او درباره نقش و درخواست بیمه‌ها برای ساماندهی ارز دارو، تصریح کرد: بیمه به عنوان مرجع تامین مالی مردم، هدف گذاری بهتری دارد تا پول دقیقا به نقطه هدف برسد. ممکن است سایر نهادها یا جایگاه‌ها مبلغ را برای هزینه‌های دیگر مانند زیر ساخت استفاده کنند، اما هزینه بیمه صرفا برای بخش بیمه می‌رود. کارشناسان بخش سلامت، دولت و مجلس اعلام می‌کنند که باید پول به بیمه پرداخت شود تا بیمه اقدامات بعدی را انجام دهد.
وی افزود: اقدامی که ما باید انجام دهیم اقدامی زیرساختی و الکترونیک است. محاسبه قیمت دارو نیز توسط سازمان غذا و دارو صورت گرفته و در سامانه‌ها اعمال می‌شود. با اعمال این موضوع وقتی فردی به داروخانه می‌رود تا دارو دریافت کند فقط سهم و درصد خود را پرداخت می‌کند که البته قرار است این سهم زیاد نشود. بیمه هم قرار است سهم دولت و یارانه‌ دارو (که اکنون سمت شرکت‌های تولیدی و وارداتی می‌رود) را پرداخت کند. در واقع دیگر دارو با قیمت معمول بازار خریداری می‌شود و بیمه مابه‌التفاوت ارز را روی دارو اعمال می‌کند و به داروخانه پرداخت می‌کند.
او تاکید کرد: قدرت اعمال این موضوع باید برای همه‌ بیمه‌ها فراهم شود و مشکلات زیر ساختی و قطعی سامانه‌ها باید به کمترین حد ممکن برسد. نکته بسیار مهم دیگر این است که منابع باید به شکل کامل به بیمه اختصاص یابد؛ زیرا اگر این پول به بیمه اختصاص نیابد، هزینه‌ها سنگین خواهد بود و امور جاری بیمه‌ها هم دچار مشکل می‌شود. تصور و پیش‌بینی اولیه‌ ما از هزینه‌ بیمه سلامت برای ساماندهی ارز دارو حدود ۴۳ هزار میلیارد تومان ( ۳۲ هزار میلیارد برای دارو و ۱۱ هزار میلیارد برای تجهیزات) است.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: در مورد اجرایی شدن ساماندهی ارز دارو سیاست‌گذاران کشور می‌بایست موانع و محدودیت‌ها را دیده و برطرف کنند و بعد در مورد زمان اجرای آن تصمیم گیری کنند. ما نیز در حال تجهیز و بروزرسانی سامانه‌ها و اقدامات خود در وزارت بهداشت هستیم.
وی درباره احتمال افزایش قیمت دارو در سال جاری به دنبال اعلام سازمان غذا و دارو و چگونگی پوشش بیمه‌ای آن، گفت: مقرر شد در صورت افزایش قیمت دارو، اعتبار در اختیار بیمه قرار گیرد تا سهم پرداختی بیمه‌ها افزایش یابد. قانون تاکید کرده است که پرداختی از جیب مردم افزایش نیابد و ما آماده افزایش سهم بیمه‌ها هستیم.
ناصحی در خصوص افزایش سهم بیمه در زمینه پوشش داروهای OTC نیز تصریح کرد: OTCها داروهایی هستند که مردم می‌توانند بدون نسخه دریافت کنند. عمده این داروها هم اکنون درحال دریافت ارز نیمایی هستند و نباید بعد از ساماندهی ارز دارو، برای این داروها اتفاق خاصی بیفتد؛ با این وجود پیشنهاداتی دادیم که هر زمان قرار باشد طرح ساماندهی ارز دارو اجرایی شود ما بتوانیم با سقف مشخص ماهانه با حداقل قیمت این داروها را برای مردم تامین کنیم.

 

 

 

مدیربازاریابی شرکت بیمه دانا:
افزایش ضریب نفوذ بیمه از ثمرات تفاهم‌نامه بیمه‌ای با آموزش و پرورش است

افزایش ضریب نفوذ بیمه از ثمرات تفاهم‌نامه بیمه‌ای با آموزش و پرورش استمدیربازاریابی شرکت بیمه دانا با تشریح جزئیات تفاهم نامه بیمه‌ای با وزارت آموزش و پرورش، از پوشش‌های مختلف این بیمه نامه و میزان تعهدات آن خبر داد.
حسین غلامی، اعلام کرد: بر اساس تفاهم نامه همکاری بین وزارت آموزش و پرورش و بیمه دانا، با رعایت قوانین و مقررات جاری کشور و لحاظ کردن قانون بیمه و مصوبات شورای عالی بیمه، تفاهم نامه همکاری در رشته‌های بیمه درمان تکمیلی کارکنان شاغل و افراد تحت تکفل بیمه عمر و حوادث مصوب و مکمل گروهی کارکنان شاغل وبازنشسته،بیمه‌های عمر مانده بدهکار صندوق وام ضروری کارکنان، بیمه حوادث دانش‌آموزان، بیمه‌های آتش‌سوزی اموال منقول وغیرمنقول آموزش و پرورش وکارکنان آنها وهمچنین بیمه‌های اتومبیل ویژه کارکنان و وابستگان درجه یک آنان امضا و از تاریخ اول تیر ماه جاری به مرحله اجرا درآمده است.
وی،اظهار داشت: با توجه به اینکه قرارداد جدید بر اساس آیین‌نامه‌های مصوب بیمه مرکزی تهیه و از آنجایی که مقرر شده دو سوم حق بیمه توسط بیمه‌گذار و یک سوم آن حق نیز توسط بیمه شدگان پرداخت شود، پیش بینی می‌شود اکثریت کارکنان و افراد تحت تکفل آنها تحت پوشش بیمه‌های درمان و عمر و حادثه قرار گیرند که این موضوع موجب افزایش ضریب نفوذ بیمه و تعداد بیمه شدگان در صنعت بیمه خواهد شد.
غلامی، با اشاره به اینکه بیمه‌های درمان تکمیلی بیمه شدگان آموزش و پرورش پیش از این، خارج از صنعت بیمه و به صورت صندوقی ارائه شده بود،درخصوص میزان تعهدات این شرکت، گفت: تعهدات هزینه‌های بستری بیمارستانی در بخش عمومی و تخصصی، هزینه‌های سرپایی و پاراکلینیکی بدون سقف و با همان تعرفه اعلامی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و کسر ۱۵ درصد فرانشیز قابل پرداخت خواهد بود.
مدیربازاریابی شرکت بیمه دانا یادآور شد: جبران هزینه‌های زایمان اعم از طبیعی و سزارین با رعایت تعرفه‌های وزارت بهداشت با کسر ۱۵درصد فرانشیز، تا سقف ۱۶۰ میلیون ریال قابل بررسی و پرداخت است.
به گفته وی، هزینه‌های دندانپزشکی شامل کشیدن دندان، ترمیم، درمان ریشه،جرم‌گیری، روکش و جراحی لثه به استثنای جراحی زیبایی، برای هر بیمه شده تا سقف ۳۵ میلیون ریال با رعایت تعرفه مصوب و کسر ۱۵ درصد فرانشیز قابل رسیدگی و پرداخت است.
غلامی، دربخش دیگری از سخنان خود افزود: در صورتی که بیمه‌شدگان از مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه‌گر پایه (بیمه دانا) استفاده کنند و بیمه‌گر پایه، تعهدات خود را ایفا کند، از هزینه‌های پرداختی بیمه‌شدگان فرانشیزی کسر نخواهد شد.
مدیر بازاریابی بیمه دانا اظهار داشت: در بخش بیمه‌های عمر مصوب کارکنان تا سقف ۲۵۰ میلیون ریال و قرارداد مازاد عمر تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال، تمام کارکنان شاغل و بازنشسته بیمه‌گذار بدون سقف سنی ،تحت پوشش بیمه قرار دارند.
وی، گفت: بر اساس توافق به عمل آمده، در رشته بیمه‌های اتومبیل، کارکنان وزارت آموزش و پرورش می‌توانند با مراجعه به شعب و نمایندگی‌های بیمه دانا در سراسر کشور، از پوشش‌های بیمه‌ای شخص ثالث و مازاد و بدنه اتومبیل این شرکت
نیز بهره‌مند شوند.
غلامی، در عین حال تصریح کرد: با توجه به سنوات همکاری ۵ ساله این بیمه‌گذار با بیمه دانا از سال ۷۸ تا ۸۳ و ارائه خدمات مطلوب بیمه دانا به کارکنان معظم آموزش و پرورش و جلب رضایت حداکثری آنها در آن سال‌ها، ‌پیش‌بینی می‌شود که اکثریت قریب به اتفاق کارکنان از پوشش‌های مورد توافق بهره‌مند شوند.
مدیر بازاریابی شرکت بیمه دانا، ضمن اظهارخشنودی ازانعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های بیمه‌ای با وزارت آموزش و پرورش، ابراز امیدواری کرد: با ارائه خدمات مطلوب بیمه‌ای به این قشر فرهیخته، رسالت اجتماعی بیمه دانا به نحو احسن انجام شده و باعث افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور شود.

 

معاون سازمان بورس:
انتشار صورت‌های مالی سازمان بورس نقطه پایان ندارد

معاون سازمان بورس گفت: این سازمان در راستای ارتقای شفافیت، صورت‌های مالی خود را در سال گذشته برای نخستین بار منتشر کرد که این رویه ادامه‌دار است و نمی‌توان نقطه توقفی برای آن لحاظ کرد.
سال گذشته سازمان بورس و اوراق بهادار برای نخستین بار صورت‌های مالی حسابرسی شده خود را در اختیار آحاد جامعه قرار داد. سازمان بورس و اوراق بهادار در راستای رسالت و مأموریت خود و مطابق با مصوبه شورای‌عالی بورس و اوراق بهادار، در جهت اصل شفافیت عملکرد مالی‌اش را در دید و قضاوت عموم مردم قرار داد.
در همین راستا، این سازمان صورت‌های مالی تصویب شده سال ۱۳۹۹ را در خرداد سال گذشته منتشر کرد. علاقه‌مندان برای مشاهده این صورت‌های مالی، می‌توانند اینجا را کلیک کنند.
حال با گذر یک سال از این اتفاق، انتشار صورت‌های مالی مربوط به سال ۱۴۰۰ سازمان بورس موضوعی است که برای فعالان بازار سرمایه مطرح شده است.
«حسن فرج زاده»، معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به انتشار صورت‌های مالی سازمان بورس و اوراق بهادار در سال گذشته برای نخستین بار گفت: در سال گذشته، این اقدام یک گام موثر و جدی در راستای ارتقای شفافیت سازمان بورس به‌عنوان رکن ناظر بازار سرمایه بوده است. این اتفاق نیز در سال جاری و برای صورت‌های مالی ۱۴۰۰ این سازمان نیز حتماً رخ خواهد داد.
وی با بیان اینکه انتشار صورت‌های مالی به روشن کردن منابع و ظرفیت‌های ماموریت‌های سازمان کمک می‌کند، تصریح کرد: سازمان بورس اگرچه در سال‌های گذشته صورت‌های مالی خود را منتشر نمی‌کرد، اما رویه روشن، شفاف و عاری از ابهامی را در انجام فعالیت‌های مالی خود داشت.فرج زاده با بیان اینکه دریافت گزارش «مقبول از حسابرس» گواهی بر فعالیت‌های مالی شفاف این سازمان طی سال‌های فعالیت خود بوده است، اذعان کرد: دریافت این گزارش از سوی حسابرس حکایت از این دارد که این سازمان از قوانین و مقررات مالی و سایر ضوابطی که چه در قوانین وجود دارد و چه توسط مراجعی همچون شورای‌عالی بورس به تصویب رسیده، پیروی کرده است.
این مقام ارشد سازمان بورس با بیان اینکه انتشار صورت‌های مالی سازمان بورس در سال جاری نیز رخ می‌دهد، خاطرنشان کرد: این اقدام پس از تصویب صورت‌های مالی توسط شورای‌عالی بورس، منتشر می‌شود و این رویه در سال‌های آتی نیز ادامه‌دار است و نمی‌توان نقطه توقفی برای آن لحاظ کرد.معاون اجرایی سازمان بورس با بیان اینکه در سازمان بورس برنامه‌هایی برای توسعه شفافیت مالی در دست اقدام است، اظهار کرد: از آنجا که در سازمان بورس نکته‌ای برای پنهان کردن وجود ندارد و تمامی فعالیت‌های این سازمان روشن و شفاف است، بنابراین، تمامی اطلاعات با قابلیت دسترسی عمومی، منتشر خواهند شد.

 

بیمه پاسارگاد ۱۵۰ هزار فروشنده بیمه عمر دارد
معـاون توسـعه بـازار و شـبکه فـروش شرکت بیمـه پاسـارگاد، معتقداست که نقش فروشندگان بیمه بسیار برجسته است ومحصولی که توسط شرکت های بیمه ای تولید شده اگر خوب و متناسب با نیاز جامعه عرضه نشود، محصول به هدف خود نخواهد رسید.
حبیب میرزایی، افزود: یکی از رویدادهای نهادینه شده در صنعت بیمه، همایش سالانه بیمه توسعه بوده که به واسطه آن بسیاری از استعدادها در زمینه مقاله، ترجمه و کتاب در صنعت بیمه شناسایی شدند.
معـاون توسـعه بـازار و شـبکه فـروش شرکت بیمـه پاسارگاد، اظهارکرد: محصول بیمه در کارخانه صنعت بیمه تولید و بسته بندی می شود اما در واقع این فروشندگان هستند که این محصول را متناسب با نیاز مردم تشخیص داده و عرضه می کنند.
وی، نقش فروشندگان بیمه را بسیار برجسته خواند و افزود: آنچه که توسط شرکت های بیمه ای تولید شده اگر خوب و متناسب با نیاز جامعه عرضه نشود، محصول به هدف خود نخواهد رسید.
معـاون توسـعه بـازار و شـبکه فـروش شرکت بیمـه پاسـارگاد، اظهار داشت که شرکت متبوع وی در زمینه بیمه های عمر و تامین آتیه، گنجینه ای از افراد را در زمینه فروش بیمه دارد و بخاطر مهارت هایی که شکل گرفته می توانند در زمینه رقابت اینشورتاک مشارکت کنند.
میرزایی، گفت: اگر اطلاع رسانی خوبی در زمینه مسابقه سخنوری در صنعت بیمه انجام شود، استعدادهایی شناسایی خواهند شد که می توانند برای نسل بعدی مفید باشند.
وی، اذعان داشت که شرکت بیمه پاسارگاد حداقل ۱۵۰ هزار فروشنده بیمه عمر دارد و قطعا اگر رویداد اینشورتاک ادامه یابد از شرکت بیمه پاسارگاد نمایندگان بسیاری شرکت خواهند کرد.

برخی از بیمه گذاران از خسارت دریافتی گله مند هستند
قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی اظهار داشت که اجرای برنامه هایی همچون اینشورتاک نباید فقط برشبکه فروش صنعت بیمه متمرکز بشود بلکه اینگونه مسابقات برای شبکه پرداخت خسارت هم باید اجرا شود تا مشخص شود که چه کسی در مرحله پرداخت خسارت هم با مردم به خوبی صحبت می کند.
پرویز خوشکلام خسرو شاهی در آیین اختتامیه مسابقه اینشورتاک خطاب به شرکت های بیمه ای گفت: با گسترش ابتکار عمل همراه با عنصر رقابت می توان به رشد و توسعه صنعت بیمه کمک کرد زیرا مردم را هم درگیر صنعت بیمه می کند.
وی، با اشاره به برگزاری مسابقه سخنوری صنعت بیمه، اذعان داشت که علاوه برشبکه فروش بهتر است که این مسابقه به شبکه خسارت هم تسری پیدا کند چراکه افرادی که خسارت دریافت می کنند معمولا ناراضی هستند.
قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی، اظهارداشت: برخی از بیمه گذاران از پوشش قراردادهای بیمه ای خود اطلاعات دقیقی ندارند و به همین دلیل از خسارت دریافتی خود گله مند هستند که شاید یکی از دلایل آن این باشد که در مرحله پرداخت خسارت خوب با مردم صحبت نمی شود.

صنعت بیمه در افزایش ضریب نفوذ بیمه جاماند
مدیرعامل شرکت بیمه زندگی باران معتقداست که فقردانش بازاریابی در بیمه به شدت وجود دارد، در حالیکه این صنعت به خصوص در بخش بیمه های زندگی وابسته به بازاریابی و شبکه فروش است.
علیرضا هادی در آیین اختتامیه مسابقه اینشورتاک، اذعان داشت که محصول بیمه زندگی را نمی توان به راحتی در فضای مجازی فروخت و نیاز به مشاوره و اطلاعات چهره به چهره دارد.
وی، افزود:پس از اینکه انحصار از صنعت بیمه برداشته شد و شرکت های بیمه خصوصی اضافه شدند، کیک صنعت بیمه بین سایرین توزیع شد، اما ابعاد آن رشد نکرد.
مدیرعامل شرکت بیمه زندگی باران، گفت:صنعت بیمه در افزایش ضریب نفوذ بیمه جامانده و رویدادهایی همچون مسابقه اینشورتاک می تواند به افزایش ضریب نفوذ بیمه کمک کند.