در قالب همکاری بانک کارآفرین و دانشگاه تهران
در قالب همکاری بانک کارآفرین و دانشگاه تهران

تفاهم‌نامه همکاری بین بانک کارآفرین و دانشگاه تهران با هدف «ترویج فرهنگ کارآفرینی» و با محوریت شرکت عصر امین کارآفرین و دانشکده تجارت و مالیه منعقد شد. طی نشستی با حضور دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل بانک کارآفرین، دکتر مقیمی رئیس دانشگاه تهران و جمعی از مدیران ارشد دانشگاه تهران و بانک کارآفرین، تفاهم نامه همکاری […]

تفاهم‌نامه همکاری بین بانک کارآفرین و دانشگاه تهران با هدف «ترویج فرهنگ کارآفرینی» و با محوریت شرکت عصر امین کارآفرین و دانشکده تجارت و مالیه منعقد شد.

طی نشستی با حضور دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل بانک کارآفرین، دکتر مقیمی رئیس دانشگاه تهران و جمعی از مدیران ارشد دانشگاه تهران و بانک کارآفرین، تفاهم نامه همکاری با موضوع توسعه همکاری‌های علمی و تخصصی حوزه کارآفرینی و با محوریت شرکت عصر امین کارآفرین و دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران امضاء شد.
بهاروندی در مراسم امضاء این تفاهم نامه با تقدیر از دانشگاه تهران به جهت تلاش برای پیوند میان صنعت و دانشگاه گفت: نگاهی گذارا بر برنامه ریزی های مختلف اقتصادی در ایران از سالهای دور تا کنون نشان می دهد که متاسفانه به آنچه که می خواستیم نرسیدیم و تا رسیدن به جایگاه مطلوب نیز فاصله داریم.
بهاروندی با تاکید بر لزوم تغییر نگاه حکمرانی در اقتصاد، تصریح کرد: به دلیل شرایط فعلی اقتصاد ایران و عدم دست‌یابی به اهداف و جایگاه های تعیین شده در برنامه های مختلف، نیاز به ایجاد نگاه و رویکردی بنیادی، راهبردی و استراتژیک در دانشگاه ها داریم تا بتوانیم در مسیر کاربردی شدن تئوری های اقتصادی و پیاده سازی آنها در فضاهای کسب و کاری گام برداریم.
مدیرعامل بانک کارآفرین تاسیس دانشکده تجارت و مالیه را دردانشگاه تهران به فال نیک گرفت و ابراز امیدواری کرد: همانگونه که نام با مسمایی برای این دانشگاه انتخاب شده است، امیدوارم با همکاری بیشتر بخش خصوصی و دانشگاه و با تمرکز بر واقعی سازی مولفه های آموزشی اقتصاد در این دانشگاه نیروهایی رشد و تربیت شوند که در برنامه ریزی های آتی اقتصادی کشور، نقش موثری ایفا کنند.

 

 

مدیرعامل بانک رفاه کارگران در دیدار با استاندار و نمایندگان مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس شورای اسلامی عنوان كرد
اختصاص تسهیلات بانکی به طرح های اشتغال زا و سرمایه گذاری

آقای لله‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران در دیدار با استاندار و نمایندگان مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس شورای اسلامی گفت: به منظور تحقق شعار سال مبنی بر تولید، دانش بنیان، اشتغال‌آفرین تلاش می‌شود تا از طرح‌های اشتغال‌زا و سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری حمایت شود.
وی افزود: یکی دیگر از برنامه‌های بانک رفاه در این استان تامین مالی برای تکمیل طرح‌های راهسازی است که در این زمینه ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای طرح شهرکرد به شلمزار به ناغان پیش‌بینی شده است که چنانچه مجوز نهایی از سوی بانک مرکزی صادر شود این اعتبار اختصاص می‌یابد.
مهلت جذب اعتبارات سال ۱۴۰۰ تا شهریورماه تمدید شد
وی ادامه داد: توسعه مراکز بهداشتی و شبکه‌های درمانی نیز در دستور کار قرار دارد بطوریکه در طرح تکمیل بیمارستان هاجر، بانک رفاه آورده خود را به طرح اختصاص داده و باید سهم دولت نیز پرداخت شود تا طرح تکمیل شود.مدیرعامل بانک رفاه کارگران خاطرنشان کرد: تحقق شعار سال یکی از مهمترین اهداف بانک رفاه کارگران به شمار می‌رود و در همین راستا تسهیلات قابل توجهی برای کمک به طرح‌های اشتغال‌زا درنظر گرفته شده است.

 

 

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی:
تمامی کارتخوان‌ها و درگاه‌های پرداخت اینترنتی به پرونده مالیاتی متصل شد

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی از اتصال تمامی کارتخوان‌ها و درگاه‌های پرداخت اینترنتی فعال در شبکه پرداخت کشور به پرونده مالیاتی خبر داد.مهران محرمیان گفت: درحال حاضر هشت میلیون ابزار پرداخت در کشور فعال است که همگی به پرونده مالیاتی متصل هستند و سازمان امور مالیاتی اقدامات لازم را برای رسیدگی به این پرونده‌ها انجام خواهد داد.
وی خاطرنشان کرد: تعداد بسیار کمی از ابزار‌های پرداخت هنوز باقی مانده که این ابزار‌ها مربوط به مشاغل حساس مانند بیمارستان یا امثال آن‌ها هستند که در این زمینه نیز با سازمان امور مالیاتی برای تعیین تکلیف آن‌ها مکاتبه شده است.
معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی افزود:‌ اتصال ابزار‌های پرداخت به پروند‌های مالیاتی از دو طریق انجام شد؛ تعدادی از ابزار‌های پرداخت با هدایت صاحبان این ابزار‌ها در سایت سازمان امور مالیاتی به پرونده مالیاتی متصل شدند و تعدادی هم که این اتصال از سوی صاحبان آن‌ها انجام نشد، عملیات قطع و غیر فعال شدن این ابزار‌ها از شبکه پرداخت انجام شد.
محرمیان افزود: اتصال کارتخوان‌ها و درگاه‌های پرداخت اینترنتی پس از دوسال همکاری بسیار خوب شبکه پرداخت، مردم محترم، سازمان امور مالیاتی و همکاران بانک مرکزی میسر شده است.

 

 

مدیرعامل بانک صادرات ایران در بازدید از برخی شعب استان قم مطرح کرد:
برنامه‌های راهبردی بانک صادرات ایران برای ارتقای سهم از بازار
​مدیرعامل بانک صادرات ایران در جریان بازدید از برخی شعب استان قم بر استفاده از ظرفیت‌های بانک برای بهبود ترکیب منابع و مصارف، اصلاح ساختارهای مالی، توسعه بانکداری الکترونیک و وصول مطالبات تاکید کرد.
سید ضیاء ایمانی در بازدیدی سرزده از چهار شعبه بانک صادرات استان قم ضمن بررسی عملکرد و خدمت‌رسانی شعب بر استفاده از ظرفیت‌های شعب ادغامی، توجه به بانکداری الکترونیک، پیش‌بینی نیازهای مشتریان، تغییر ترکیب منابع، مصارف بهینه و ارائه تسهیلات با ریسک کمتر و وصول مطالبات تاکید کرد و افزود: تقویت بخش کنترل، نظارت و بازرسی از شعب باید جدیت بیشتری در دستورکار قرار دارد.
وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی دقیقی برای افزایش سهم از بازار بانک صورت گرفته، به تشریح وضعیت شبکه بانکی درباره منابع، سهم بازار، ترکیب منابع ارزی و ریالی و تبیین جایگاه بانک صادرات ایران پرداخت و برنامه‌ها و محصولات جدید بانک را تشریح کرد.
ایمانی در این بازدید با بررسی عملکرد شعب نسبت به رعایت منابع و مصارف و کاهش هزینه‌های غیرضروری و افزایش رضایتمندی مشتریان تأکید کرد و با اشاره به ضرورت تدوین برنامه در شعب و رصد روزانه وضعیت شاخص‌های عملکردی، خواستار سرعت و دقت بیشتر در انجام امور و خدمت به مردم شد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران وصول مطالبات را یکی از راهبردهای اصلی بانک عنوان و از اتخاذ تصمیمات جدید برای تمرکز بر وصول مطالبات مشکوک‌الوصول بانک شد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران شناسایی موانع و مشکلات موجود در تسهیل و تسریع فعالیت‌های حرفه‌ای و تخصصی شعب را از مهمترین نتایج بازدیدهای مستمر دانست و گفت: بازدید مستمر از شعب موجب افزایش کیفیت و راندمان کاری و حصول نتایج مثبت مطابق با اهداف و سیاست های مورد نظر خواهد شد.