زوار اربعین از امکانات خوب پایانه مرزی خسروی برای تردد استفاده کنند
زوار اربعین از امکانات خوب پایانه مرزی خسروی برای تردد استفاده کنند

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه امکانات خوبی در که در پایانه مرزی خسروی برای تردد زوار اربعین فراهم شده است، گفت: با توجه به ازدحامی که در سفر اربعین در مرزهای کشور ایجاد می‌شود از زوار می‌خواهیم که از پایانه مرزی خسروی برای تردد استفاده کنند. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه […]

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه امکانات خوبی در که در پایانه مرزی خسروی برای تردد زوار اربعین فراهم شده است، گفت: با توجه به ازدحامی که در سفر اربعین در مرزهای کشور ایجاد می‌شود از زوار می‌خواهیم که از پایانه مرزی خسروی برای تردد استفاده کنند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(کرمانشاه) محمد مخبر در جریان بازدید از پایانه مرزی خسروی در شهرستان قصرشیرین، استان کرمانشاه با بیان اینکه امکانات خوبی در مرزهای کشور برای تسهیل در تردد زائران اربعین فراهم شده است، از مردم خواست از این امکانات استفاده کنند.
وی اظهار کرد: در پایانه مرزی خسروی امکانات خوبی فراهم شده و از زوار می خواهم اولویت را به تردد از این مرز بدهند چرا که هم نزدیکتر است و هم امکانات بهتری در آن مستقر شده است.
معاون اول رییس جمهور با قدردانی از زحمات کشیده شده در مرز خسروی برای تسهیل در تردد زوار اربعین، گفت: در بازدید انجام شده شاهد ایجاد امکانات بسیار خوبی بودیم و این مرز اکنون آمادگی کامل برای تردد زوار اربعین را دارد. مخبر با تاکید به تنظیم زمان از سوی زوار اربعین به آنها توصیه کرد مرزی را برای تردد انتخاب کنند که امکانات بیشتر و زحمت کمتری برای آن داشته باشد.
معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به گرمای هوا و ازدحام جمعیت و محدودیت‌هایی در این ایام مناسبتی، گفت: دولت برای تردد زوار اربعین بسیار وقت گذاشته و رییس جمهور هم اصرار دارد سفر زوار آسان، ایمن و ارزان انجام شود.
مخبر با بیان اینکه اربعین حرکتی مردمی است و دولتی نیست، افزود: دولت موظف است هرچه در توانش هست برای تردد زوار کمک کند و تسهیل‌گری نماید اما خود مردم نقش اساسی در این مراسم معنوی دارند.
وی در مورد محدودیت تردد در مرزها در ایام اربعین نیز گفت: هیچ محدودیتی برای تردد در مرزهای کشور وجود ندارد و زوار از هر مرزی که علاقمند باشند می توانند تردد کنند.

 

 

 

وزیر راه وشهرسازی اعلام کرد:
سقف ۶ میلیون تومانی بلیت هوایی تهران- نجف دائمی شد

وزیر راه و شهرسازی گفت: با تصمیم جدید از ۱۵ شهریور ماه به صورت دائمی (تا زمان اتخاذ تصمیم جدید) نرخ بلیت تهران- نجف و تهران- بغداد تا سقف ۶ میلیون تومانی عرضه می‌شود و گران فروشی ایرلاین‌ها منجر به عدم انجام پرواز خواهد شد.
«رستم قاسمی» در پنجمین جلسه ستاد اربعین که دیروز ( شنبه) در ساختمان دادمان وزارت راه وشهرسازی برگزارشد، گفت: هزینه حمل‌و نقل سفرهای اربعین در شورای اقتصادی تصمیم گیری شد
وی گفت: در پرواز ایرلاین‌های خارجی قیمت‌گذاری ممنوع است و نرخ بلیت تابع نرخ بازار است، برای مسیرهای خارجی شرکت‌های داخلی هم قیمت گذاری نمی‌کنیم. اما برای پروازهای نجف به طور استثنا وارد قیمت گذاری شدیم و نه فقط برای ایام اربعین که از ۱۵ این ماه است بلکه بلیت تهران – نجف تا زمان تصمیم گیری جدید با نرخ ۶ میلیون تومانی به فروش خواهد رسید.
قاسمی درباره چرایی این تصمیم گفت: همیشه زائر امام حسین وجود دارد و این طور نیست که افزایش زائر فقط در ایام اربعین باشد وزیر راه وشهرسازی گفت: هر ایرلاینی تصمیم دارد به نجف نرود اجباری نیست، اما اگر تصمیم به مشارکت دارد حق افزایش نرخ ندارد. به گفته وی، ایران ایر، قشم ایر، اسمان و کیش ایر برای جابجایی بیش از ۶۰ هزار نفر اعلام آمادگی کردند.
رستمی گفت: بلیت هوایی نرخ این مسیر ۶ میلیون تومان است که با اتخاذ سازو کار به این رقم رسیدیم. چنانکه مسافری با نرخ بیش از ۶ میلیونی بلیت فروشی را مشاهده کرد، خریداری نکند چرا که ایرلاین گران فروش اجازه پرواز ندارد. بنابراین مردم از ایرلاین گران فروش بلیت نخرند
وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: کارهای بزرگی در آستانه سفرهای اربعین انجام شده است. در جاده‌های منتهی به مسیرهای مرزهای خروجی بیش از هزار میلیارد تومان توسط سازمان راهداری هزینه شده است و پیش بینی اعزام ۵ میلیون مسافر را از هر سه بخش حمل و نقل داریم.
وی گفت: فقط ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر زائر پاکستانی از مسیر ایران عبور می‌کنند که رقم قابل توجهی است. کمبود اتوبوس هم با رایزنی جبران شده است و تعداد۸ هزار اتوبوس برای جابجایی مسافران پیش‌بینی شده است. قاسمی درباره قیمت بلیت اتوبوس نیز گفت: به دلیل جبران یکسرخالی اتوبوس‌ها، توافق شد که امسال برای سفر رفت و برگشت در مسیر تهران- ایلام که اکنون ۱۳۵ هزار تومان است به ۲۰۰ هزار تومان در ایام اربعین افزایش می‌یابد که نسبت به سال ۹۸ که ۱۰۰درصد افزایش رخ داد امسال ۷۵ درصد افزایش خواهد داشت.
وزیر راه و شهرسازی گفت: بسیج حوزه هوایی ریلی وجاده‌ای در خدمت زائران اربعین است و به دلیل همزمانی با شهریور که اخرین ماه سفرهای تابستانی است مدیریت سخت تر است و اگر ایرادی در طول ایام اربعین وجود داشت از همین حالا از مردم عذرخواهی می‌کنیم.

 

مدیرعامل رجا:
تولید و انتقال دانش در بخش فنی، اولویت رجاست
جلسه معارفه معاون فنی و توسعه شرکت رجا با حضور مدیرعامل، برخی از اعضای هیأت مدیره و مدیران و معاونان بخش‌های مختلف این شرکت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت حمل و نقل ریلی رجا در این مراسم دکتر بختیاری- مدیرعامل رجا ضمن گرامی داشت فرا رسیدن ایام هفته دولت، مهندس سید مجید افتخاری را به عنوان معاون فنی و توسعه این شرکت معرفی کرد و گفت: مسائل فنی در کنار موضوعات اجرایی بسیار اهمیت دارد و جزو اولویت‌های رجا خواهد بود.
وی با بیان اینکه مدیریت مهندسی و پژوهش که تا به حال به صورت مستقل فعالیت می‌کرد از این پس زیر نظر معاونت فنی و توسعه قرار می‌گیرد، افزود: در ساختار این معاونت، واحد دیگری به عنوان اداره کل برنامه‌ریزی تعمیرات و تضمین کیفیت تشکیل می‌شود و امیدواریم با وجود این معاونت شاهد پویایی و چابکی در بخش فنی و توسعه‌ای باشیم. مدیرعامل رجا ضمن قدردانی از مدیران و کارکنان نوین صنعت رجا برای تلاش‌های آنها در حوزه فنی، تأکید کرد: اقدامات معاونت فنی هیچ‌گونه تداخل و منافاتی با فعالیت‌ها و اختیارات نوین صنعت رجا ندارد و با جلسات کارشناسی مداوم حد و مرزهای کاری این دو مجموعه مشخص می‌شود. وی افزود: انتظار داریم معاونت فنی رجا در راستای بخش‌‌های توسعه‌ای این شرکت سیاست‌های جدیدی را پیش گیرد و به تولید دانش که یکی از اولویت‌های رجا در بخش فنی است دست یابد تا علاوه بر ایجاد ارزش افزوده‌ برای رجا، بتوان این دانش را به راه‌آهن و شرکت‌های ریلی دیگر نیز انتقال داد.
دکتر بختیاری ظرفیت‌های موجود در رجا را بی‌بدیل ذکر کرد و افزود: لازم است ابتدا شناسایی ظرفیت‌ها و احیای آنها انجام شود و از آنچه که داریم به بهترین شکل ممکن بهره ببریم و انتظار دارم همه معاونت‌ها و مدیریت‌ها با معاونت فنی همکاری و همیاری داشته باشند تا مجموعه رجا به جایگاهی که شایسته آن است برسد.
مهندس سید مجید افتخاری- معاون فنی رجا- نیز در این جلسه برنامه‌های خود را برای این بخش بیان کرد و گفت: مواردی وجود دارد که تمرکز روی آنها منجر به بهبود شرایط می‌شود. وی از جمله موارد یاد شده به احیای قطارهای خودکشش و سرمایه‌گذاری‌های قبلی، اصلاح فرآیندهای داخل مجموعه با ایجاد تعامل مثبت با راه‌آهن، توانمندی همکاران در حوزه فنی و توسعه بخش مسافری و باری اشاره کرد.