مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان با اشاره به رفع ۸۲ نقطه پرحادثه در سطح راههای شمال استان کرمان افزود: استان کرمان در سال گذشته رتبه نخست کشوری را در رفع ۸۲ نقطه حادثه خیز کسب کرده است. احسان عراقیزاده در نشست منطقهای روسای ادارات راهداری و حمل و نقل جادهای منطقه […]
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان با اشاره به رفع ۸۲ نقطه پرحادثه در سطح راههای شمال استان کرمان افزود: استان کرمان در سال گذشته رتبه نخست کشوری را در رفع ۸۲ نقطه حادثه خیز کسب کرده است.
احسان عراقیزاده در نشست منطقهای روسای ادارات راهداری و حمل و نقل جادهای منطقه ۴ در کرمان با بیان اینکه در زمان بروز حادثه رئیس اداره راهداری شهرستان باید در محل مسیر مسدود شده حضور یابد، افزود: وزارت راه و شهرسازی از پرکارترین وزارتخانه هاست که سازمان راهداری نیز در این وزارتخانه از سازمان های پرکار است.
عراقیزاده با بیان اینکه ما سیاسی نیستیم، اجرائی هستیم؛ تصریح کرد: لازم است مدیران راهداری شهرستان ها دوره های آموزشی را نیز بگذرانند و این اتفاق خوب در حال رخ دادن می باشد و برگزاری نشست امروز و فردا به همین منظور است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان در ادامه با اشاره به عملکرد این اداره کل در یک سال گذشته گفت: ۳۷ میلیون تن کالا در سال گذشته از مبداء استان حمل شده و کرمان رتبه سوم کشور را از لحاظ تناژ حمل شده کسب کرده و در سطح استان شهرستان های سیرجان و کرمان بیشترین سهم را در حمل بار داشته اند.
وی افزود: حدود پنج میلیون نفر مسافر نیز در یک سال گذشته در استان جابه جا شده که کرمان در ردیف پنج استان اول کشور در تعداد مسافر جابه جا شده قرار دارد.
عراقیزاده با اشاره به اینکه ۲۲ مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در سطح استان کرمان در دست احداث است، تصریح کرد: دوربین های در حال بهره برداری در جاده های استان ۱۷۶ دستگاه و ۱۰۲ دستگاه ترددشمار آنلاین در محورهای استان
فعال شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان در ادامه گفت: ۱۳ هزار و ۷۰۰کیلومتر راه آسفالته در استان وجود دارد و در یک سال گذشته اصلاح و ایمن سازی ۱۲تقاطع در مناطق مسکونی در راستای ایمنی راه ها صورت
گرفته است.
وی با اشاره به رفع ۸۲ نقطه پرحادثه در سطح راه های شمال استان کرمان افزود: استان کرمان در سال گذشته رتبه نخست کشوری را در رفع ۸۲ نقطه حادثه خیز کسب کرده است.
عراقیزاده اظهار کرد: در سال جاری ۱۲ پروژه راه روستائی به طول ۷۲۰ کیلومتر و ۶۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در دست اجراست که با بهره برداری از آنها، بیش از ۸۰۰۰ خانوار روستائی بهره مند می شوند.