معاون امور اجتماعی بهزیستی گفت: هرچه کودک دغدغه کمتری داشته باشد و در فضای سالم‌تری زندگی کند، آینده بهتری خواهد داشت. غلامحسین حقدادی اظهار کرد: دوران کودکی دوران بسیار مهمی است و تربیت تاثیر بسیاری دارد. توجه به این نکته که باید اقدامات مناسبی در خصوص تربیت و پرورش کودکان داشته باشیم در آینده آن‌ها […]

معاون امور اجتماعی بهزیستی گفت: هرچه کودک دغدغه کمتری داشته باشد و در فضای سالم‌تری زندگی کند، آینده بهتری خواهد داشت.
غلامحسین حقدادی اظهار کرد: دوران کودکی دوران بسیار مهمی است و تربیت تاثیر بسیاری دارد. توجه به این نکته که باید اقدامات مناسبی در خصوص تربیت و پرورش کودکان داشته باشیم در آینده آن‌ها تاثیر به‌سزایی دارد.
وی ادامه داد: اگر والدین تمایل دارند کودکانشان در آینده شغل و زندگی خوبی داشته باشند باید پایه‌های بنیادی آن را در کودکی تقویت کنند. افرادی که موفق می‌شوند در آینده هوش، شخصیت، پشتکار و… خوبی داشته باشند در دوران کودکی پرورش یافته‌اند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی خاطر نشان کرد: ممکن است خانواده‌ها شرایط و امکانات کافی برای پرورش کودکان خود نداشته باشند اما نباید دست از تلاش بردارند. هرچه کودک دغدغه کمتری داشته باشد و در فضای سالم‌تری زندگی کند آینده بهتری خواهد داشت.
اهمیت بازی کردن در بزرگسالی
روانشناسان معتقدند که بازی کردن در بزرگسالی برای پرورش روح و روان انسان بسیار حائز اهمیت است، چرا که انسان در حین بازی وضعیت خود را فراموش می‌کند و هرگز اهمیتی به قضاوت دیگران در مورد رفتارش نمی‌دهد.
بازی مهمترین پل اتصال میان انسان‌ها است، چرا که تنها در حین بازی کردن است که کلمات و احساسات غیر قابل بیان در حالت عادی بین شرکت‌کنندگان رد و بدل می‌شود.
یکی از دلایل طفره رفتن بزرگسالان از بازی، توجه به مسئولیت‌هایی است که در ذهن به آنها پرداخته می‌شود. معمولا توجه به مسائلی از قبیل شغل، درآمد و وظایف در کنترل زمان انسان بسیار قدرتمند عمل می‌کنند. بیشتر بزرگسالان در شرایط معمولی غرق در افکار مربوط به شغل و مسائل مربوط به پول می‌شوند که همین مسئله آنها را از لذت بردن از زندگی محروم می‌کند. روانشناسان معتقدند که هرگز نباید در چرخه زندگی خودکار یا به اصطلاح اتوپایلوت گرفتار شویم. در شرایط زندگی خودکار همه ما صبح از خواب بیدار می‌شویم، دوش می‌گیریم، صبحانه می‌خوریم و به محل کار می‌رویم.
تخصیص یارانه برای ثبت‌نام فرزندان خانوارهای کم بضاعت
مدیرکل بهزیستی استان تهران آموزش پیش دبستانی در شکل‌گیری شخصیت کودکان تا ۷۰ درصد موثر است، پیشنهاد کرد یارانه‌ای برای ثبت نام کودکان خانواده‌های کم بضاعت در مهدهای کودک تخصیص یابد. داریوش بیات در آیین نواختن زنگ مهر در مهدکودک گل مریم اظهار کرد: در استان تهران نزدیک به ۸۰۰ مهدکودک داریم که از این تعداد ۳۰ مهدکودک روستایی، ۱۵ مهد حاشیه‌ای و ۷۵۳ مهدکودک شهری هستند.
وی با بیان اینکه جمعیت حاشیه نشین به ویژه در استان تهران رو به افزایش است، گفت: مهدهای حاشیه‌ای در استان تهران باید افزایش یابد تا عدالت آموزشی برقرار شود.
مدیرکل بهزیستی استان تهران با اشاره به جمعیت کودکان زیر ۶ سال استان تهران گفت: حدود ۷۵۰ هزار کودک کمتر از ۶ سال در استان تهران زندگی می‌کنند که ۵۳ هزار و ۵۷۰ نفر از آموزش‌های مهدهای کودک بهزیستی بهره‌مند هستند؛ چنانچه به همین تعداد نیز از پیش‌دبستانی‌ها استفاده کنند می‌توان گفت که ۱۰۰ هزار نفر از آموزش‌های مهدهای کودک و پیش‌دبستانی‌های تحت نظر آموزش و پرورش بهره‌ می‌برند.
وی ادامه داد: این موضوع بیانگر این است که کودکان مناطق حاشیه‌ای و کم برخوردار نمی توانند از این فرصت بهره مند شوند. احتمالا بخشی بدلیل نداشتن هزینه ثبت نام نمی‌توانند از آموزش‌ها استفاده کنند لذا پیشنهاد می‌شود یارانه‌ای برای ثبت نام کودکان خانواده‌های کم بضاعت در مهدها تخصیص یابد.
بیات نژاد تاکید کرد: هرچند در حال حاضر ردیفی با عنوان پرداخت کمک هزینه به خانواده‌های کم درآمد داریم اما خواستار افزایش رقم کمک هزینه ‌ها هستیم.
به گفته وی سرانه کمک هزینه پرداختی به خانوارهای فاقد تمکن مالی سالیانه ۴۰۰ هزار تومان است. بیات نژاد با تاکید بر اینکه باید حمایت دستگاه ها در این بخش بیشتر شود گفت: آموزش پیش دبستانی در شکل‌گیری شخصیت افراد تا ۷۰ درصد موثر است و هر چه بتوانیم در پیش دبستانی سرمایه گذاری کنیم به اهداف پیشگیری از اسیب‌های سازمان بهزیستی نزدیک می شویم. وی در ادامه به اهمیت کانون‌های مهد کودک ها اشاره کرد و افزود: شکل گیری کانون‌های استانی و شهرستانی با توجه به تعداد مراکز پیش دبستانی و مهدکودک یک ضرورت است.
مدیر کل بهزیستی استان تهران در پایان گفت: این کانون ها در بهبود کیفیت آموزشی و حل چالش‌ها کمک بسیاری خوبی خواهند کرد.