رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران با تاکید بر اینکه اخذ هرگونه وجه از اولیاء برای برگزاری مراسم و مواردی از این دست ممنوع بوده و تخلف است گفت: خانوادهها تخلفات مدارس را به ادارات ارزیابی عملکرد مناطق آموزش و پرورش اطلاع دهند. مسعود ثقفی در پاسخ به اینکه […]
رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران با تاکید بر اینکه اخذ هرگونه وجه از اولیاء برای برگزاری مراسم و مواردی از این دست ممنوع بوده و تخلف است گفت: خانوادهها تخلفات مدارس را به ادارات ارزیابی عملکرد مناطق آموزش و پرورش اطلاع دهند.
مسعود ثقفی در پاسخ به اینکه چرا مدارس تحت عناوین مختلفی از جمله تامین هزینه مربوط به برگزاری مراسم در مناسبتها اقدام به اخذ هزینه اجباری از خانوادهها میکنند؟ اظهار کرد: هرگونه دریافت وجه از اولیاء باید با رضایت آنها همراه بوده و نباید جنبه اجبار داشته باشد. وی افزود: اولیاء باید با تمایل و رضایت در امور مدرسه مشارکت کنند و همانطور که گفته شد هرگونه دریافت وجه از آنها به اسم کمک به مدرسه برای برگزاری مراسم و مانند آن ممنوع بوده و تخلف است.
رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران در پاسخ به اینکه متاسفانه خانوادهها ناچار به پرداخت این مبالغ هستند و برای آنکه فرزندشان با مشکلی روبرو نشود اعتراضی نمیکنند اظهار کرد: اولیاء حتما باید موارد اخذ اجباری کمک به مدرسه را به واحد ارزیابی عملکرد منطقه آموزش و پرورش مربوطه اطلاع بدهند.
ثقفی ادامه داد: البته خانوادهها در صورت بروز این تخلفات میتوانند بدون ذکر نام گزارش دهند و اگر مستنداتی دارند ارائه کنند تا ما بازرس به مدرسه اعزام و صحت گزارش را بررسی کنیم. وی همچنین درباره تاخیر در واریز سرانه به مدارس و ناگزیر بودن مدارس برای دریافت وجوهات مردمی برای اداره امور جاری عنوان کرد: بخشی از سرانه بسیار محدود واریز شده است، البته اتفاق بسیار خوبی که رخ داده معافیت مدارس دولتی از پرداخت بهای آب و برق و گاز مدارس است که از سوی آقای نوبخت، معاون رئیس جمهور ابلاغ شد.
رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران افزود: این مصوبه از اول فروردین امسال لازمالاجرا بود اما ادارات آب و برق تا ماه گذشته این مبالغ را از مدارس دریافت میکردند که با پیگیریهای صورت گرفته از این ماه دیگر مدارس ضرورتی به پرداخت بهای آب و برق مصرفی خود ندارند.
تحصیل دانش آموزان روستایی در شادگان
در قبرستان صحت ندارد
سرپرست فرمانداری شادگان گفت: تحصیل دانش آموزان روستایی در شادگان در قبرستان صحت ندارد.
سعید حاجیان اظهار کرد: تحصیل دانش آموزان روستای دیمه کوچک این شهرستان در امامزاده ای در قبرستان صحت ندارد.
وی افزود: بر اساس پیگیری هایی که انجام دادیم تصویر و فیلمی که از تحصیل دانش آموزان روستای دیمه کوچک بخش مرکزی شهرستان شادگان در امامزاده ای در قبرستان در فضای مجازی و در یک کانال تلگرامی شادگان منتشر شده مربوط به چندین سال پیش است.
سرپرست فرمانداری شادگان ادامه داد: این تصویر منتشر شده مربوط به چند سال گذشته است و هم اکنون دانش آموزان آن روستا در مضیف یکی از اهالی به نام «صعیبر عساکره» در حال تحصیل می باشند.
حاجیان در خاتمه گفت: درحال حاضر کلاس های مدرسه شهید نامجو در اتاقک فلزی(کانکس) برگزار می شد و مدرسه سه کلاسه این روستا در هفته جاری افتتاح میشود.
تأکید بر تسهیل سازی معابر و تاسیسات شهری برای حرکت معلولین
عضو هیات رئیسه شورا گفت: رسیدگی به مراکز معلولین که در حوزه مدیریت شهری قرار دارند، از جدی ترین وظایف آنها است.
زهرا نژاد بهرام تاکید کرد: مدیریت شهری در راستای ارائه خدمات به معلولین، بدون تبعیض، خدمات لازم را به آنها ارائه دهد.
نژادبهرام در ادامه گفت: شورای شهر تهران افتخار این را دارد که دو نفر از فرزندان شهدا و نیز خانواده های ایثارگران را به عنوان عضو دارد؛ این موجبات دقت بیشتر در وضعیت جانبازان و نیز معلولان را چندبرابر می کند. وی تاکید کرد: رسیدگی به مراکز معلولین که در حوزه مدیریت شهری قرار دارند، از جدی ترین وظایف مدیریت مربوطه است.
نژادبهرام گفت: یکی از این مراکز، بیمارستان اعصاب و روان نیایش در منطقه ۲ شهر تهران است؛ در بازدیدی که از بیمارستان به عمل آمده، مدیریت بیمارستان فعالیت معقولی داشت و کمبود فضای سبز یکی از موارد مهم بود.