بالاتر از روسیه، امریکا و ترکیه رقبای سنتی و آذربایجان، گرجستان، قزاقستان و ... قدرت های نوظهور کشتی ایستادیم آنهم در رده سنی نوجوانان که پایه و اساس ورزش اول است. یک قهرمانی پرشکوه و همزمان بدست آمده اما به نظر می رسد ساده و راحت از کنارش در حال گذر هستیم. تیم ملی کشتی […]
بالاتر از روسیه، امریکا و ترکیه رقبای سنتی و آذربایجان، گرجستان، قزاقستان و ... قدرت های نوظهور کشتی ایستادیم آنهم در رده سنی نوجوانان که پایه و اساس ورزش اول است. یک قهرمانی پرشکوه و همزمان بدست آمده اما به نظر می رسد ساده و راحت از کنارش در حال گذر هستیم.
تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان با کسب ۲ مدال طلا، ۲ مدال نقره و ۲ مدال برنز با اقتدار و برای سومین بار عنوان قهرمانی رقابت های جهانی را از خود کرد تا همان کاری را کند که تیم کشتی آزاد ایران کرده بود و آن تولید غرور و افتخاری است که حسابی به کار می آید.
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی در شهر زاگرب کرواسی برگزار شد و تیم ایران با ۲ مدال طلای امیرحسین خوانساری و محمد نصرتی در اوزان ۵۵ و ۹۲ کیلوگرم، ۲ مدال نقره سجاد عباس پو و شاهین بداغی در اوزان ۴۸ و ۶۰ کیلوگرم، دو مدال برنز حسین قاسمی و محمد ناقوسی در اوزان ۶۵ و ۸۰ کیلوگرم و با کسب ۱۳۰ امتیاز به مقام قهرمانی رسید و تیم های روسیه و ترکیه به ترتیب با ۱۰۸و ۹۱ امتیاز دوم و سوم شدند.
این افتخار در حالی بدست آمد که فرنگی کاران نوجوان برای سومین بار در جهان به عنوان قهرمانی رسیدند و تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان پس از ۲۲ سال (۱۹۹۶ در تهران) و برای اولین بار در خارج از ایران به صورت همزمان به عنوان قهرمانی رقابت های جهانی رسیدند.
کشتی با بیش از ۷ دهه قهرمانی و قریب به ۳۰ سال دوره های برگزاری رقابت های رده سنی نوجوانان، این بار تنها نوبتی بوده که بطور همزمان در هر دو بخش قهرمان شده و توفیقی ویژه را بدست آورده تا آینده کشتی ایران را پرشکوه و ناب ببینیم.
هر هراسی از کشتی خود در سال های مبارزه بعدی داشتیم از بین رفت چون می دانیم نفراتی داشته ایم که قبلا ایستایی بر سکوی نخست جهانی را تجربه کرده اند و فقط کافیست ساز و کار ماندگاری شان را فراهم آورده و امیدشان را در حد اعلایش حفظ کنیم.
این دبل قهرمانی در کشتی نوجوانان انگار اتفاقی تکراری و همیشگی بوده است! پیام های تبریک متعددی از جانب بزرگان ارسال شده و احساس شادی بخشی به اهالی ورزش داده است اما همین کشتی با کاهش بودجه مواجه شده و تنش ها و درگیری هایش با مقامات ورزش کشور عیان است که به اندازه توان و لیاقت آن دست در جیب نکرده و هوای کشتی را ندارند.
بهترین های کنونی جهان در اولین سن مبارزاتی کشتی از ایران هستند و آنها را باید لای پر قو در تعهد و توجه کامل قرار داد تا سال ها بدرخشند اما می هراسیم که رویه کنونی و ناهماهنگی ها و بی مهری ها، دوباره ایران را استعداد سوزترین در کشتی جهان کند!