رئیس پلیس راه خراسان شمالی گفت: تردد کشنده ها در محور بجنورد به اسفراین به علت کوهستانی بودن و بارش برف ممنوع است. سرهنگ علیرضا حسین زاده اظهار کرد: برابر آخرین گزارش های دریافتی از پاسگاه های پلیس راه ، هم اکنون در تمامی محورهای مواصلاتی استان برف و باران در حال باریدن و همراه […]

رئیس پلیس راه خراسان شمالی گفت: تردد کشنده ها در محور بجنورد به اسفراین به علت کوهستانی بودن و بارش برف ممنوع است.

سرهنگ علیرضا حسین زاده اظهار کرد: برابر آخرین گزارش های دریافتی از پاسگاه های پلیس راه ، هم اکنون در تمامی محورهای مواصلاتی استان برف و باران در حال باریدن و همراه داشتن زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانه در سفرها الزامی است. وی  تأکید کرد: هم اکنون در محور بجنورد- آشخانه- چمن بید بارش برف، مه گرفتگی غلیظ و کاهش شدید دید در سطح جاده حاکم است.

حسین زاده همچنین افزود: همچنین سطح محور بجنورد به شیروان و فاروج لغزنده و در محور راز، تخته باغلق و تنگه ترکمن بارش برف وجود دارد.

وی در خاتمه توصیه کرد: رانندگان وسایل نقلیه در شرایط جوی نامساعد، پیش از سفر از سالم بودن بخاری و برف پاک کن و داشتن زنجیر چرخ اطمینان حاصل کرده و در صورت امکان از سفرهای غیر ضروری پرهیز و با رعایت سرعت مطمئنه در جاده ها تردد کنند تا شاهد حوادث ناگوار ترافیکی نباشیم.

 

نیروگاه بادی ۵۰ مگاواتی «میل نادر» سیستان

عملیات اجرایی نیروگاه بادی ۵۰ مگاواتی در منطقه «میل نادر» سیستان با حضور معاون وزیر نیرو و شماری از مدیران استانی و محلی آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، سه منطقه یا زون انرژی های نو و تجدیدپذیر بادی و خورشیدی در «گراغه»، «میل نادر» و «رامشار» در شمال این استان مشخص شده است.
بنابر این گزارش عملیات اجرایی نیروگاه بادی ۵۰ مگاواتی در منطقه «میل نادر» سیستان در مراسمی با حضور احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان، حائری معاون وزیر نیرو، نمایندگان مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی و شماری از مدیران استانی و محلی آغاز شد. گفتنی است منطقه فلات سیستان بالاترین پتانسیل استفاده از انرژی باد را داراست از این رو شواهد تاریخی نشان دهنده بهره برداری گذشتگان از این انرژی لایزال در مناطق روستایی و باستانی منطقه است. از همین رو با توجه به نیاز هزاران مگاواتی انرژی الکتریکی ۲ کشور افغانستان و پاکستان، استان سیستان و بلوچستان می تواند با داشتن ظرفیت های فراوان در انرژی نو به ویژه انرژی باد تامین کننده نیاز این ۲ کشور به انرژی باشد.
گفتنی است، بادهای مداوم و پرقدرت، ثابت بودن جهت وزش باد، نزدیکی به شبکه سراسری انتقال برق کشور، وجود جاده دسترسی به منطقه، زمین های بدون معارض و قابل واگذاری، زمین های صاف با زبری زیر سه درصد، همجواری با کشورهای متقاضی برق، زمین های وسیع با قابلیت احداث بیش از ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه و وزش تقریبا پیوسته باد در نیمی از فصل بهار و کل فصل تابستان یعنی فصول پر مصرف برق از مهمترین ویژگی های مهم منطقه «میل نادر» سیستان است.