مدیرعامل بانک ملت در پیامی سالروز ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری را گرامی‌داشت و گزارش مختصری از اهم نقش آفرینی‌های بانک ملت در این حوزه ارائه کرد. دکتر محمد بیگدلی اظهار کرد: طی یک دهه اخیر حوزه اقتصاد مورد توجه ویژه مقام معظم رهبری (مدظّله العالی) بوده و نقشه راه و […]

مدیرعامل بانک ملت در پیامی سالروز ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری را گرامی‌داشت و گزارش مختصری از اهم نقش آفرینی‌های بانک ملت در این حوزه ارائه کرد.
دکتر محمد بیگدلی اظهار کرد: طی یک دهه اخیر حوزه اقتصاد مورد توجه ویژه مقام معظم رهبری (مدظّله العالی) بوده و نقشه راه و راهبرد اقتصاد کشور نیز در بهمن ماه ۱۳۹۲ در ۲۴ بند تحت عنوان”اقتصاد مقاومتی” از سوی معظم له ابلاغ و شعار منتخب سال‌های اخیر نیز مزین به جهت گیری اقتصاد مقاومتی گردید که این مهم از سوی سایر ارکان نظام همچون ریاست محترم جمهوری به عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی کشور همواره مورد توصیه و تاکید قرار گرفته چرا که اصلی‌ترین ماموریت این سیاست؛ استحکام، رقابت‌پذیری و کاهش آسیب‌های اقتصادی و برون رفت از تنگناه‌ها و گلوگاه‌های اقتصادی و تولیدی کشور می‌باشد.
اکنون شاهد دستاوردهای عظیمی هستیم که نشانگر فهم مشترک و درک عمیق مسوولین و آحاد مردم از ابعاد و ارکان سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و نوید‌بخش نتایج ملموس این سیاست در بخش‌های مختلف و متنوع اقتصادی کشور است.
بانک ملت با رونمایی از سند استراتژیک چشم انداز ۱۴۰۰ که با رویکرد جاری سازی اقتصاد مقاومتی ترسیم شده، یکی از محورهای ۹ گانه را نیز به همین نام، نامگذاری نموده و در کنار مسوولیت‌های اقتصادی، حامی اصلی شرکت‌های دانش بنیان که اساس و پایه پیکره اقتصاد مقاومتی است قرار گیرد که در این راستا نیز به عنوان رکورددار پرداخت تسهیلات در حوزه علمی، فناوری و دانش بنیان لقب گرفته و انعقاد تفاهم نامه‌های متعدد با متولیان این حوزه در دستور کار بانک قرار داشته و خواهد داشت.
امروز بانک ملت علیرغم در اختیار داشتن بالاترین سهم تسهیلات در نظام بانکی کشور، در طی سالجاری نیز حدود ۶۰۰.۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در قالب بیش از ۵۵۰.۰۰۰ فقره تسهیلات سرمایه در گردش و ثابت و ۷۰۰.۰۰۰ فقره تسهیلات خرد مشتمل بر بنگاه‌های زود بازده، اشتغال فراگیر و اشتغالزایی کمیته امداد و مشاغل خانگی و همچنین متنوع‌ترین بسته های اعتباری اقدام نموده که صرفاً نمونه‌ای از مجموعه اقدامات بانک و کارنامه‌ای درخشان در حمایت از ارتقاء تولید ملی و ایجاد تقاضای پایدار است.
در پایان؛ ضمن پاس‌داشت سالروز ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی، امید است شاهد تحقق سند چشم‌انداز کشور مبنی بر کسب جایگاه نخست اقتصادی، علمی و فناوری با هویت اسلامی و انقلابی در سطح منطقه باشیم.

 

رمز یکبار مصرف از اول سال آینده عملیاتی خواهد شد

مدیرعامل بانک صادرات ایران از عملیاتی شدن رمز یکبار مصرف برای انجام خدمات بانکی در این بانک از ابتدای سال ٩٨ خبر داد.
حجت‌اله صیدی در نخستین نشست تخصصی پی‌جویی مؤثر و کارآمد جرایم سایبری در حوزه بانکداری الکترونیک همکاری بانک‌ها با پلیس امنیت سایبری را در خنثی‌سازی جرایم و تهدیدات بانکداری الکترونیکی بسیار با اهمیت دانست و گفت: امروز پلیس در کشور ما به برکت زحمات و تلاش‌ نیروی‌های توانمند آن در خنثی‌سازی بخش مهمی از جرایم سایبری و امنیتی، یکی از پیشرفته‌ترین، مدرن‌ترین و کارآمدترین پلیس دنیا است و ارقام موجود نشان از انجام یک کار بزرگ در این حوزه توسط آنها دارد.
وی با برشمردن موارد مختلف ریسک‌های اعتباری، استفاده از رمز ثابت را یکی از مشکلات موجود در این بخش عنوان کرد و گفت: بانک‌ها اقدامات درون‌سازمانی و برون‌سازمانی مختلفی را با همکاری نهادهای مختلف امنیتی کشور انجام داده‌اند که در همین راستا بانک‌ها از خرداد سال آینده رمز یکبار مصرف را اجرایی خواهند کرد که این اقدام سه ماه زودتر در بانک صادرات ایران عملیاتی خواهد شد. مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: نظام بانکی شریان اصلی اقتصادی در هر کشوری است و اقتصاد هیچ کشوری بدون آن قادر به فعالیت نیست. بانکداری الکترونیک ریسک عملیاتی بانک‌ها را بیشتر کرده و از این رو تأمین امنیت نظام پرداخت به عنوان بخش بزرگی از کارکردهای نظام بانکی، بسیار مهم و ضروری است.
صیدی با بیان نقش بانکداری الکترونیک در تبادلات مالی و ریسک‌های احتمالی این‌گونه عملیات‌ها، افزود: امروزه متناسب با پیشرفت‌های نوین تراکنش‌های الکترونیک، امکان سوءاستفاده از این بسترها نیز زیاد شده است که برای ارتقاء امنیت تراکنش‌ها و جلوگیری از خطرات احتمالی، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی و آگاهی به جامعه می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای ایفاء کند.
در این مراسم همچنین، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه ٦٠ درصد جرایم فضای مجازی مربوط به مسائل مالی است، گفت: ٤٠ درصد برداشت‌های غیر قانونی و ٢٠ درصد کلاهبرداری‌های مالی کشور در فضای مجازی صورت می‌گیرد. رحیمی با بیان اینکه با تشکیل پلیس فتا در سال‌های اخیر، این نیرو در مدت زمان کوتاهی، اشراف و اقتدار کاملی بر حوزه سایبری یافته است، گفت: یکی از مهم‌ترین جرایم که در صدر قرار گرفته موضوع جرایم اقتصادی است. وی افزود: در بخش بانکداری الکترونیک پلیس تلاش دارد تا با همکاری بانک‌ها اقدامات بسیار ارزشمندی را رقم بزند.