مدیرعامل شرکت آب منطقهای گیلان گفت: میزان آب ذخیره شده در پشت سد سفیدرود در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود ۴۲ درصد افزایش داشته است. وحید خرمی اظهار داشت: میزان آب ذخیره شده در پشت سد سفیدرود در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود ۴۲ درصد افزایش داشته است بهطوریکه در حال […]
مدیرعامل شرکت آب منطقهای گیلان گفت: میزان آب ذخیره شده در پشت سد سفیدرود در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود ۴۲ درصد افزایش داشته است.
وحید خرمی اظهار داشت: میزان آب ذخیره شده در پشت سد سفیدرود در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود ۴۲ درصد افزایش داشته است بهطوریکه در حال حاضر ۷۰۴ میلیون متر مکعب آب پشت این سد ذخیره شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای گیلان با بیان اینکه امسال چیزی حدود ۲۰۸ میلیون متر مکعب آب بیشتر در سر سفیدرود ذخیرهسازی شده است عنوان کرد: هماکنون میانگین ورودی آب به پشت سد سفیدرود ۶۹ مترمکعب بر ثانیه و میزان خروجی آن ۶ مترمکعب بر ثانیه تخمین زده میشود.
خرمی با اشاره به اینکه استان گیلان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار دارد ابراز داشت: آب مورد نیاز ۱۸۶ هزار هکتار از اراضی شالیکاری گیلان توسط سد سفیدرود تأمین میشود و حدود ۵۲ هزار هکتار شالیزار باقیمانده نیز وابسته به منابع آبی حاصله از چاهها، آب بندانها و رودخانهها هستند.
وی گنجایش سد سفیدرود بهعنوان بزرگترین سد مخزنی گیلان را در حال حاضر یک میلیارد و ۵۰ میلیون متر مکعب اعلام کرد و بیان داشت: با توجه به اینکه تاکنون شاهد بارش باران بسیار خوبی در حوزه آب ریز سپیدرود بودیم امیدواریم سال آبی فعلی از سال آبی گذشته وضعیت بهتری داشته باشد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای گیلان با تأکید بر اینکه در شرق و غرب استان چاهها و ایستگاههای پمپاز متعددی جهت بهرهبرداری بهروزرسانی و تجهیز شدهاند ابراز داشت: رهاسازی آب سد سفیدرود در اردیبهشت ماه سال آینده انجام میشود و روز دقیق انجام آن نیز متعاقباً به اطلاع عموم میرسد.
خرمی انجام عملیات شخم زمستانه و استفاده بهینه از آب باران توسط کشاورزان گیلانی را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: از کشاورزان تلاشگر گیلانی تقاضا داریم بر اساس توصیههای اداره کل جهاد کشاورزی استان مقدمات کار کشاورزی خود را فراهم کنند و نسبت به انجام شخم زمستانه اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای گیلان احداث سدهای لاستیکی را از اولویتهای این دستگاه خواند و تصریح کرد: از مجموع ۱۱ سد لاستیکی که ساخت آنها در گیلان آغاز شد پروژه سد دهنهسر آستانه اشرفیه در سال گذشته و سد پهلوان بست لنگرود در دهه فجر امسال به بهرهبرداری رسیده است.
خرمی با اعلام اینکه یکی از پروژههای سد لاستیکی استان گیلان بهزودی مورد بهرهبرداری قرار میگیرد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه روند ساخت و تکمیل پروژه سد لاستیکی باغبانان فومن بهخوبی در حال پیشروی است بنابراین بهزودی شاهد افتتاح این طرح خواهیم بود.
پارکینگ طبقاتی آزادی مشهد، پیشروی ندارد
رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد گفت: متاسفانه وجود معارضات شبکههای خدماتی اعم از آب، برق، گاز و مخابرات سبب شده تا پروژه پارکینگ طبقاتی آزادی از پیشرفت خوبی برخوردار نباشد.
احمد نوروزی با اشاره به آخرین وضعیت پارکینگ مجد اظهار داشت: عملیات اجرایی این پروژه ۳ طبقه از سال ۹۲ آغاز و پس از مدتی متوقف شده بود؛ پس از مصوبه شورای شهر، این عملیات مجدد از سرگرفته شده و خوشبختانه پیشرفت خوبی نیز تاکنون داشته است.
نوروزی در ادامه گفت: در پروژه پارکینگ طبقاتی مجد مسائلی باید مدنظر قرار گیرد که به عنوان مثال میتوان به ایجاد هماهنگی بین خریدهای کارفرما و اقداماتی که پیمانکار انجام داده اشاره کرد؛ از جمله این مسائل بحث تامین برق بوده که باید با فوریت انجام شود تا به موقع به بهرهبرداری برسد.
وی با بیان اینکه پارکینگ مجد استعداد ارتباط با سایر پارکینگهای اطراف را دارد خاطرنشان کرد: مسائل پدافند غیرعامل در این پروژه مورد توجه قرار گرفته و برای ایمنی بیشتر در مواقع خاص نقش بهسزایی ایفا میکند.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری و اقتصادی شورای شهر مشهد به بازدید از عملیات اجرایی پایانه و پارکینگ طبقاتی آزادی اشاره و گفت: متاسفانه وجود معارضات شبکههای خدماتی اعم از آب، برق، گاز و مخابرات سبب شده تا پروژه از پیشرفت خوبی برخوردار نباشد.
نوروزی خاطرنشان کرد: متاسفانه پس از گذشت ۶ ماه از آغاز فعالیت عمرانی، جابهجایی تاسیسات هنوز انجام نشده است؛ این امر در حالی اتفاق افتاده که مدیریت شهری تمامی هزینههای این جابهجایی را پذیرفته است.
وی در ادامه افزود: یکی از مشکلات ما این است که خیابانها و معابری که شهرداری ایجاد میکند، برای عبور شبکههای تاسیساتی، در اختیار شرکتهای خدماتی گذاشته میشود؛ همین جابهجایی تاسیسات در پایانه آزادی چندین میلیارد هزینه برای مدیریت شهری درپی دارد.
نوروزی از شرکتهای خدماتی نظیر آب و برق و گاز و مخابرات خواست تا همکاریهای خود را بیشتر و تسریع کنند تا هر چه سریعتر امکان بهرهبرداری این مجموعه برای شهروندان فراهم شود. وی همچنین افزود: پیمانکار پس از رفع معارضات باید به صورت شبانهروزی اقدام به انجام فعالیتهای عمرانی خود کند تا سریعتر از برنامه زمانبندی شاهد اتمام پروژه باشیم.