معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش سند تحول بنیادین را مهم‌ترین چرخش نظام آموزشی از سیستم آموزش محور به سمت سیستم پرورش محور دانست. علیرضا کاظمی گفت: امروز حدود ۳۰۰۰ مربی، معاون پرورشی و مشاور در استان تهران مشغول فعالیت که هستند که خط مقدم نظام تعلیم و تربیت به شمار می‌روند. وی […]

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش سند تحول بنیادین را مهم‌ترین چرخش نظام آموزشی از سیستم آموزش محور به سمت سیستم پرورش محور دانست.
علیرضا کاظمی گفت: امروز حدود ۳۰۰۰ مربی، معاون پرورشی و مشاور در استان تهران مشغول فعالیت که هستند که خط مقدم نظام تعلیم و تربیت به شمار می‌روند.
وی با بیان اینکه حوزه پرورشی فراز و فرودهای زیادی را پشت سر گذاشته و همواره پر افتخار بوده است، افزود: علی رعم اینکه عده‌ای تلاش می‌کنند این حوزه را کوچک نشان دهند، فعالان عرصه پرورشی در تمام بخش‌هایی که جزو شرح وظایفشان بوده یا نبوده وارد شده‌اند، با این وجود ما هم مثل همه بخش‌ها مشکلات و آسیب‌هایی داریم که باید بازبینی و تجدید نظر در رویکردهایمان را انجام دهیم.
معاون پژوهشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: دو فرصت پشتوانه این حوزه است که نخست شامل پشتوانه نظریه نظام تعلیم و تربیت و تاکیدات شخص رهبری در پشتیبانی در این حوزه است و پشتوانه دیگر هم رویکرد حاکم بر سند تحول بنیادین است که ١٠٠ درصد تربیتی است.
کاظمی تصریح کرد: مدل های این سند و مهمترین هدفش دستیابی به حیات طیبه و تعلیم و تربیت تمام ساحتی است. این سند بزرگ‌ترین چرخش نظام آموزشی به سمت نظام تربیتی است که این مساله وظیفه ما را سنگین‌تر می کند.
ژاپن تنبیه بدنی کودکان توسط والدین را ممنوع می‌کند
دولت ژاپن قصد دارد به شکل قانونی تنبیه بدنی کودکان توسط والدین را ممنوع کند.
به دنبال اطلاع از چندین مورد تنبیه بدنی کودکان به بهانه‌های انضباطی در ژاپن که به تازگی گزارش شده، دولت این کشور قصد دارد با بازبینی قانون، تنبیه بدنی کودکان توسط والدینشان را ممنوع اعلام کند.
همچنین قرار است در این بازبینی برای مراکز رفاه کودکان شرایطی فراهم گردد تا از کودکانی که توسط والدینشان مورد اذیت و آزار قرار می‌گیرند، حمایت شود. علاوه بر این والدین رضاعی و پرستاران از تنبیه بدنی کودکان به عنوان روش تربیتی منع خواهند شد.
به گزارش ژاپن تودی، قرار است بررسی موضوعات مطرح شده و بازبینی در قوانین موجود اواسط ماه مارس در دولت ژاپن انجام شود تا اقدامات پیشگیرانه از وقوع کودک آزاری با دقت بیشتری مورد توجه قرار گیرد.
سطح نشاط اجتماعی در کشور پایین است
معاون سازمان امور اجتماعی کشور گفت: متاسفانه آمارها و گزارش‌ها نشان می‌دهد که سطح نشاط اجتماعی در کشور پایین است.
عباس قائد رحمت، معاون توسعه سرمایه اجتماعی و ساماندهی سواحل و دریا در سازمان امور اجتماعی کشور، در صدو چهاردهمین جلسه شورای اجتماعی کشور که صبح دیروز در محل وزارت کشور با موضوع نشاط اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به نیازی که در کشور احساس می‌شد و سیر افزایشی آسیب‌های اجتماعی در برخی از سنوات گذشته و همچنین لزوم اینکه اقداماتی ضرورت داشت در بعد نشاط اجتماعی در جامعه و شادکامی برای مردم پیش بینی شود، یکی از دستورات اصلی شورای اجتماعی کشور به این موضوع اختصاص پیدا کرد .
وی ادامه داد: در این جلسه همه دستگاه‌ها نقطه نظرات خود را ارائه دادند وسازمان اجتماعی نیز طرحی را با محورهای متعدد طراحی و ۲۰ برنامه اساسی را اعلام کرد که از ویژگی آن می‌توان به خانواده محوری ، مدرسه محوری، محیط آموزشی محوری و فرد محوری و سایر ویژگی های مدنظر که برای ارتقای نشاط اجتماعی لازم است، اشاره کرد.
معاون سازمان امور اجتماعی کشور تصریح کرد: آمارها و گزارش‌ها متاسفانه نشان می‌دهد که سطح نشاط اجتماعی در کشور پایین است. باید با همه شیوه‌ها و روش‌ها، دستگاه‌ها، سمن‌ها، ان‌.جی‌.او ها و جریان‌های داوطلبی مشارکت کنند و به میدان بیایند تا بتوانند سطح نشاط اجتماعی را در استانه نوروز و تمام طول سال بالا برد.
قائد رحمت اظهار کرد: یکی از تصمیماتی که وزیر در جمع بندی اظهار کرد این بود که کار گروهی به صورت دائمی داشته باشیم و بتوانیم دستور دائمی شورای اجتماعی و نشاط اجتماعی را قرار دهیم، زیرا هر قدر نشاط اجتماعی بالا رود، رضایتمندی نیز افزایش می‌یابد، اعتماد و امید مردم بالاتر می‌رود و قطعا آسیب ها کاهش پیدا می‌کند.