ثبت نام آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارتهای عربی اردیبهشت ماه ۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی از روز شنبه ۳۱ فروردین ماه آغاز شده و تا ساعت ۲۴ روز پنج‌شنبه ۵ اردیبهشت ادامه دارد. آزمون‌های مربوطه در روز جمعه ۱۳ اردیبهشت ماه ۹۸ به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد، اصفهان، اهواز، کرج، کرمان، […]

ثبت نام آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارتهای عربی اردیبهشت ماه ۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی از روز شنبه ۳۱ فروردین ماه آغاز شده و تا ساعت ۲۴ روز پنج‌شنبه ۵ اردیبهشت ادامه دارد.
آزمون‌های مربوطه در روز جمعه ۱۳ اردیبهشت ماه ۹۸ به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد، اصفهان، اهواز، کرج، کرمان، کرمانشاه، ساری و رشت برگزار خواهد شد.
زمان دریافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه است.
داوطلبان می‌توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی http://english.iau.ac.ir/ept نسبت به ثبت نام اقدام کرده و همچنین از منابع و بودجه‌بندی سوالات این آزمون‌ها آگاهی یابند.
بر اساس اعلام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، به دلیل برگزاری همزمان آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارتهای عربی هر داوطلب مجاز به ثبت نام در یکی از آزمون‌های مذکور است و شرکت همزمان در دوآزمون فوق امکان پذیر نیست.
انتخاب رشته آزمون دکتری آغاز شد
انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۹۸ روز شنبه ۳۱ فروردین‌ماه سال جاری از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد.
نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۸ کلیه داوطلبان حاضر در جلسه، روز سه شنبه ۲۷ فروردین ماه ۹۸ از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد و بر این اساس از تعداد ۱۶۳ هزار و ۳۲۱ داوطلب حاضر در جلسه آزمون بر اساس اطلاعات مندرج در کارنامه، ۱۵۰ هزار و ۵۳۵ مجاز به انتخاب رشته شدند.
کلیه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته بر اساس برنامه زمانی تعیین شده در اطلاعیه‌ای که به همراه کارنامه آنها منتشر شد، می‌توانند نسبت به انتخاب رشته اقدام کرده و کد رشته‌های مورد نظر را در فرم انتخاب رشته اینترنتی درج کنند.
کلیه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون فوق می‌توانند از روز شنبه ۳۱ فروردین تا روز سه شنبه ۳ اردیبهشت ماه نسبت به انتخاب حداکثر ۵۰ کدرشته محل از رشته امتحانی مربوطه اقدام کرده و رشته‌های انتخابی را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته اینترنتی ثبت کنند. همچنین دفترچه راهنمای انتخاب رشته این آزمون از ۲۸ فروردین طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است.
حجم کتب درسی، سنگین نیست
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کشور واقعا حجم کتب درسی ما سنگین نیست و انتقاداتی که مطرح می‌شود غالباً کلی‌گویی است گفت: از معلم‌ها، خانواده ها و دانش آموزان می‌خواهیم برای ما نامه بنویسند و عنوان کنند که به عنوان مثال حجم یک درس در فلان کتاب زیاد است و می‌تواند کمتر هم بشود یا برعکس.
حجت‌الاسلام علی ذوعلم درباره حجم فیزیکی و محتوایی سنگین کتب درسی دانش آموزان که انتقادهای بسیاری پیرامون آن مطرح است اظهار کرد: واقعا حجم کتاب های درسی ما سنگین نیست و این مطالبی که گفته می‌شود غالباً کلی‌گویی است؛ باید توضیح بدهند که کدام کتاب در کدام پایه و در کدام بخش حجم زیادی دارد و علت آن چیست.
وی افزود: این موضوع نیاز به مطالعه دقیق و موردی دارد و نمی‌توان یک سویه درباره آن قضاوت کرد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با اشاره به جلسه‌ای با مدیران گروه های آموزشی شهر تهران در سال گذشته اظهار کرد: برخی مدیران گروه ها معتقد بودند که دروسی باید بیشتر برای دانش آموزان توضیح داده می شد تا میزان یادگیری دانش آموزان افزایش یابد. این گفته به معنای آن است که باید حجم برخی کتب زیادتر هم بشود؛ البته بنده قضاوتی در این باره نمی کنم.
ذوعلم ادامه داد: ما با خیل عظیمی از اظهارنظرها روبه‌رو هستیم. در جلسه‌ای با اساتید دانشگاه فرهنگیان اظهار نظرهای متفاوتی مطرح شد که لزوماً همه آنها صحیح نیست.
وی با تاکید بر این که البته از همه پیشنهادها استقبال می‌کنیم گفت: از معلم‌ها، خانواده ها و دانش آموزان می‌خواهیم برای ما نامه بنویسند و عنوان کنند که به عنوان مثال حجم یک درس در فلان کتاب زیاد است و می‌تواند کمتر هم بشود یا برعکس. البته لزوماً حجم فیزیکی مد نظر ما نیست، بلکه مفاهیم و محتوا نیز مطرح است. ممکن است ۲۰ مفهوم در یک کتاب کم حجم آمده باشد که زیاد است.رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی افزود: از پیشنهادها و نقدهای وارد بر برنامه درسی، مجلات رشد، انتشارات مدرسه و سایت رشد استقبال می‌کنیم. کارشناسان سازمان نیز با سعه صدر و حوصله این انتقادها را به درستی شنیده و آن را بررسی می‌کنند.