معاون مالی بانک صادرات ایران گفت: با اجرای برنامههای تدوین شده و تغییرات به عمل آمده در ترکیب منابع و مصارف، بانک صادرات ایران در سال ٩٨ قطعاً به سودآوری خواهد رسید. شاهین صالح محمدزاده افزود: تلاشهای صورتگرفته طی سال ٩٧ برای اصلاح ساختار مالی بانک نتایج مثبتی بر جای گذاشت بهنحویکه تراز بانک در […]
معاون مالی بانک صادرات ایران گفت: با اجرای برنامههای تدوین شده و تغییرات به عمل آمده در ترکیب منابع و مصارف، بانک صادرات ایران در سال ٩٨ قطعاً به سودآوری خواهد رسید.
شاهین صالح محمدزاده افزود: تلاشهای صورتگرفته طی سال ٩٧ برای اصلاح ساختار مالی بانک نتایج مثبتی بر جای گذاشت بهنحویکه تراز بانک در صورتهای مالی اسفندماه سال ٩٧ مثبت شد و تداوم برنامهها و عملیاتی شدن بودجه ابلاغی سال ٩٨ بانک صادرات ایران در راستای بهبود ترکیب منابع و مصارف منجر به سودآوری در این سال خواهد شد.
معاون مالی بانک صادرات ایران با برشمردن نتایج حاصل از اجرای برنامههای بانک در دوره مدیریت جدید، تقویت منابع مالی و استراتژیهای نوین بانک را ظرفیت جدیدی برای همراهی با تولید عنوان و تأکید کرد: بانک صادرات ایران در سال «رونق تولید» تمامی ظرفیت خود را برای کمک به کارآفرینان به کار خواهد گرفت.
وی تهاتر ٩٠ هزار میلیارد ریال به عنوان بخشی از مجموع مطالبات بانک از دولت با بدهی به بانک مرکزی، تحقق افزایش ٢٠٣ درصدی سرمایه بانک از محل تجدید ارزیابی داراییهای بانک و رسیدن سرمایه بانک به ١٧٥ هزار و ٣٥٣ میلیارد و ٩٧٢ میلیون ریال، جذب ٣٠٠ هزار میلیارد ریال منابع جدید و افزایش ٥٠ درصدی حجم منابع ارزانقیمت در سال ٩٧، توقف نرخ رشد مطالبات غیرجاری به زیر ١ درصد (٠.٧ درصد)، افت بهای تمام شده پول، کاهش ریسک اعتباری بدون استمهال به زیر ٨ درصد و رشد ٣١ درصدی صدور ضمانتنامهها در این بانک را از جمله موفقیتهایی عنوان کرد که با همت کارکنان و مدیریت مدیران بانک حاصل شده است.
محمدزاده به فروش ٥٣٣ رقبه ملک مازاد به ارزش بیش از پنج هزار و ٦٧٧ میلیارد ریال در سال ٩٧ نیز اشاره و تصریح کرد: تمکین از قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر در راستای اصلاح ساختار مالی، چابکسازی و تزریق بهینه منابع به بخشهای مولد اقتصادی همچنان در دستور کار بانک است.
وی اظهار کرد: بودجه سال ٩٨ در قالب ٣٤ اقدام کلیدی و ١٤١ اقدام عملیاتی برای ١٤ واحد اصلی بانک ابلاغ شده که چشماندازی روشن برای سال ٩٨ ترسیم کرده که بانک صادرات ایران را در رسیدن به هدف عملیاتی بانک در این سال که خروج از منطقه زیان و سودآوری است، رهنمون خواهد کرد.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات مطرح کرد:
انضباط مالی محور اعتماد بانکها به واحدهای تولیدی
تلاش بانک توسعه صادرات ایران تداوم حفظ تولید صادرات محور و ارائه خدمات این بانک در شکل های مختلف آن اعم از سرمایه در گردش، تامین مالی طرح توسعه، تخصیص تسهیلات با نرخ های مصوب، کمک به نقل و انتقالات ارزی از طریق صرافی توسعه صادرات است.
دکتر علی صالح آبادی و هیات همراه طی دیدار از «شرکت فولاد کاوه جنوب کیش» گفت: برنامهریزی تامین مالی طرح توسعه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش (فاز ۲) توسط این بانک برای توسعه زیرساختهای صادراتی کشور انجام شده است.
وی انتشار ۲۰۰ میلیارد تومان اوراق صکوک برای شرکت فولاد کاوه جنوب را یکی دیگر از اقدامات انجام شده عنوان کرد و گفت: انتشار این اوراق توسط شرکت تامین سرمایه تمدن صورت پذیرفته و کمک شایانی به تامین مالی این بنگاه کرده است.
صالح آبادی محور اعتباردهی نظام بانکی به مشتری را برپایه اعتماد دانست و گفت: در ارزیابی های بانک موضوع انضباط مالی از اهمیت زیادی دارد؛ رتبه اعتباری به اندازه ای حائز اهمیت است که می تواند اختیارات بانک را برای ارتقای سقف اعتباری، افزایش دهد.
مدیر عامل بانک توسعه صادرات ازدرخواست هیات مدیره شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در مورد انتشار اوراق سلف استقبال کرد و گفت: این درخواست را به شرکت تامین سرمایه بانک انتقال می دهیم تا فرایند اجرایی آن انجام شود؛ این امکان از سوی بانک وجود دارد که هم از طریق شرکت تامین سرمایه تمدن و هم از مجرای بانک، سرمایه در گردش مورد نیاز این واحد تولیدی را تامین کند.
این شرکت از سال ۸۸ در لیست مشتریان بانک توسعه صادرات قرار گرفت و از تسهیلات و خدمات این بانک در حوزه تامین سرمایه در گردش، اعتبار اسنادی وارداتی دیداری و سایر خدمات بانک استفاده کرده است.
این واحد صنعتی در سال ۹۷ بالغ بر ۲۳۴ میلیون و ۵۸۸ هزار دلار صادرات داشته که با راه اندازی فاز ۲ فولاد سازی خود، ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن فولاد را به توان تولیدی شرکت خواهد افزود. فاز ۲ این شرکت در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با توجه به موقعیت مطلوب پروژه( نزدیکی به آبهای آزاد) امکان صادرات نهایی محصول نهایی آن ( شمش فولاد) به کشورهای مختلف از جمله ترکیه، عمان و هند و… با حجم سالیانه ۳۰۰ میلیون دلار فراهم خواهد شد.
همچنین در این بازدید دکتر صالح آبادی از طرح آب شیرین کن صنعتی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش بازدید کرد.