معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: بررسی فنی و تخصصی وقوع این حادثه در پلیس فتا ناجا در حال بررسی می باشد و متعاقباً گزارشات تکمیلی به شهروندان اعلام خواهد شد. سرهنگ رامین پاشایی اظهار داشت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر دیفیس و ایجاد تغییر ظاهری در صفحه پورتال خبری سایت رسمی سازمان تأمین […]
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: بررسی فنی و تخصصی وقوع این حادثه در پلیس فتا ناجا در حال بررسی می باشد و متعاقباً گزارشات تکمیلی به شهروندان اعلام خواهد شد.
سرهنگ رامین پاشایی اظهار داشت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر دیفیس و ایجاد تغییر ظاهری در صفحه پورتال خبری سایت رسمی سازمان تأمین اجتماعی، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان واکنش سریع این پلیس قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه در بررسی به عمل آمده ادله دیجیتال در این خصوص جمع آوری شد، از رفع مشکل سایت رسمی سازمان تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: بررسی فنی و تخصصی وقوع این حادثه در پلیس فتا ناجا در حال انجام است و گزارشات تکمیلی در خصوص شناسایی عاملان این موضوع متعاقباً به شهروندان اطلاع رسانی خواهد شد. سرهنگ پاشایی در خاتمه تصریح کرد: مطابق ماده یک قانون جرایم رایانهای هرکس به طور غیرمجاز به دادهها یا سامانههای رایانهای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از ۹۱ روز تا یک سال یا جزای نقدی یا هر ۲ مجازات محکوم خواهد شد.
هشدار پلیس فتا در خصوص جمعآوری «فطریه»
رئیس اداره پیشگیری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به جمع آوری فطریه در سالهای اخیر از طریق فضای مجازی گفت: متاسفانه فضای مجازی شگردی جدید برای مجرمان است که از هر فرصتی سوءاستفاده می کنند.
سرهنگ مهدی شکیب با اشاره به روزهای پایانی ماه مبارک رمضان و فرارسیدن عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات هموطنان اظهار داشت: متاسفانه در برخی مواقع شاهد هستیم مجرمان سایبری با شگردی جدید اقدام به جمعآوری فطریه، نذورات و کمکهای مردمی می کنند و شهروندان را از این طرق به دام می اندازند. وی ادامه داد: برخی از افراد سودجو با سوءاستفاده از حسن نیت و اعتماد کاربران اقدام به برپایی سایتها، کانالها، گروهها و اپلیکیشن موسسات جعلی و غیر مجاز کرده اند و با انجام تبلیغات گسترده در فضای مجازی و به خصوص شبکههای اجتماعی اقدام به دریافت وجوهات مردمی می کنند که پشت پرده این جمع آوری دروغ بوده و به هیچ عنوان به دست نیازمندان واقعی نمیرسد و در برخی مواقع شهروندان به درگاههای فیشینگ بانکی هدایت می شوند و اطلاعات بانکی آن ها به سرقت میرود.
رئیس اداره پیشگیری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا یادآور شد: گاهی اوقات این افراد ادعا می کنند که این تبلیغات از سوی موسسات و ارگانهای مربوطه و خیریه در فضای مجازی منتشر شده و سعی دارند با این جملات اعتماد قربانیان را جلب کنند این در حالی است که آن ها هیچ گونه نقشی در این تبلیغات نداشته و به هیچ عنوان با این افراد همکاری ندارند.
پویش زنان و فوتبال؛ بازی را تغییر دهید
در آستانه جام جهانی زنان که به مدت یک ماه از ۷ ژوئن تا ۷ ژوئیه (۱۷ خردادماه تا ۱۷ تیرماه) در فرانسه برگزار می شود، یونسکو بنا دارد گفت و گو در مورد فوتبال زنان در سراسر جهان را با شعار «زنان و فوتبال؛ بازی را تغییر دهید» اجرایی کند.
این برنامه گفت و گو در روز ۴ ژوئن (۱۴ خردادماه) در مرکز ستاد سازمان با حضور خانم «ادری آزولای» مدیرکل یونسکو و گروهی از بانوان فوتبالیست و شخصیتهای مشهور بین المللی دنیای فوتبال برگزار میشود.
در این پویش، نادیا ندیم بازیکن تیم فوتبال بانوان دانمارک که پناهنده افغانی با حرکات ورزشی استثنایی است و «جودی براون» بازیکن تیم فوتبال بانوان جامائیکا و ستاره در حال رشد فوتبال بین المللی همراه با بازیکنان دیگر این تیم در مورد نقش کلیدی که ورزش میتواند در ارتقا تنوع و برابری جنسیتی بازی کند صحبت خواهند کرد. همچنین «آن لوربنت» روزنامه نگار ورزشی، «حوریه الطاهری» نخستین مربی تیم فوتبال حرفهای خلیج فارس و مربی ملی امارات متحده عربی، و «اویلین لارونی» اوگاندایی، مدیر ملی ابتکار صلح و توسعه و سرپرست برنامه صلح از طریق ورزش از دیگر شرکت کنندگان این گفت و گو خواهند بود.
فوتبال بانوان به طور فزاینده ای به رسمیت شناخته شده است که نشان دهنده وجود شور و شوق برای رفتن به جام جهانی است. بر همین مبنا، یونسکو، به عنوان سازمان آموزشی، فرهنگی و علمی سازمان ملل متحد که مسئول ارتقای تدریس و تربیت بدنی و ورزش است، تلاش دارد ارزشهای ورزشی و نقش آن در ایجاد جوامع فراگیر را ارتقا میدهد.