سعید سرفرازیان روزنامه‏ نگار استراماچونی در کنفرانس مطبوعاتی پایان بازی با ماشین سازی به دلیل عدم حضور مترجم روی نیمکت به شدت عصبانی بود. او این اتفاق را بی احترامی به خود تلقی کرد. استراماچونی بیان داشت نمی‌دانم چه کسی مقصر است استقلال یا فدراسیون فوتبال اما هرچه بود این اتفاق بی احترامی محض به […]

سعید سرفرازیان
روزنامه‏ نگار

استراماچونی در کنفرانس مطبوعاتی پایان بازی با ماشین سازی به دلیل عدم حضور مترجم روی نیمکت به شدت عصبانی بود. او این اتفاق را بی احترامی به خود تلقی کرد. استراماچونی بیان داشت نمی‌دانم چه کسی مقصر است استقلال یا فدراسیون فوتبال اما هرچه بود این اتفاق بی احترامی محض به یک مربی ایتالیایی در اولین بازی خود در لیگ‌ برتر ایران بود. رئیس سازمان لیگ می‌گوید استقلالی‌ها درخواستی برای رفتن مترجم روی نیمکت به ما نداده‌اند وگرنه حتماً هماهنگی لازم صورت می‌گرفت.
با این اتفاق مشخص شد هنوز مدیران استقلال در برخی از امور مدیریتی با سهل‌انگاری و ندانم کاری مشکلاتی را به وجود می آورند. عدم توجه به اینگونه مسائل به ظاهر ساده باعث برهم خوردن که تمرکز سرمربی تیم می‌شود و او‌ از انتقال نکات مهم و حیاتی تاکتیکی به بازیکنان باز خواهد‌ماند.

معضل مترجم در استقلال
اگر یادتان باشد که حتما هست این مشکل فصل پیش هم وجود داشت و شفر برای انتقال نکات کلیدی به صورت درست و صحیح به بازیکنان با مشکلاتی روبرو بود. هرچند فصل گذشته با حضور زرندی و اشکان نامداری کمبود مترجم تخصصی تا اندازه‌ای در جمع آبی‌پوشان حل شد اما سال پیش هم یکی دو بار این موضوع به چالش کشیده شد. البته ناگفته نماند نبود مترجم در استقلال از مسائلی است که از ابتدای حضور استراماچونی در ایران مسئله‌ساز بوده و بارها در این مورد از سوی اهالی فن به مدیران استقلال تذکر داده شده که به این موضوع توجه و رسیدگی گردد. آیا یافتن یک مترجم ماهر و متخصص برای همراهی کادر فنی تمام ایتالیایی استقلال کار سختی است? این همه هزینه های الکی و بدون بازدهی خاص در استقلال صورت می‌گیرد اما مسئله‌ای مهم به نام مترجم که در واقع زبان و پیام رسان سرمربی است با بی توجهی و سهل‌انگاری مواجه می‌شود.

سهل‌انگاری یا عدم آگاهی مدیران استقلال
آقای فتحی، آقای زرینچه و آقای نوریفر شما به عنوان نزدیک‌ترین افراد به استراماچونی و تیم استقلال نباید از این امور غفلت کنید. اگر برایتان مهم است باید به اطلاع شما برسانیم که با این اتفاق استقلال در تبریز تحقیر شد، سرمربی استقلال وقتی تنها و بدون حضور مترجم و مدیر رسانه‌ای تیم سردرگم و آشفته برابر خبرنگاران نشسته بود مایه‌ی شرمساری برای مدیران استقلال بود. چهره‌‌ی برافروخته استراماچونی گویای تمام مسائلی بود که بر او در تبریز گذشته بود ناراحتی از باخت به یک طرف و عدم همراهی مترجم برای انجام مصاحبه هم مزید بر علت شد تا او به کوره‌ای از آتش تبدیل شود.
با این اتفاق استراماچونی احساس کرد که عده‌ای به عمد می‌خواهند در کارش اخلال ایجاد کنند تا نتواند موفق شود. موضوع عدم صدور ویزای میلیچ به پایان نرسیده بود که اتفاق تبریز هم به آن اضافه شد. این سوءتفاهمات اصلا به سود استقلال نیست ما به بحث فنی بازی تبریز و شکست غیر منتظره به ماشین سازی کاری نداریم چون این موضوع در حوزه‌ی فنی و اختیارات کادر فنی تیم می‌باشد. مطمئناً آن‌ها برای بازی‌های آینده با ساز و کار بهتری برابر حریفان ظاهر خواهند شد، اما باور کنید تکرار زنجیروار اشتباهات مدیریتی و اجرایی موضوعی نیست که به هفته‌ی اول و یا هفته‌ی آخر لیگ ربط داشته باشد.
بروز چنین مشکلاتی به هیچ عنوان در شأن باشگاه استقلال نیست. باشگاهی که چارت سازمانی مشخص و مدون دارد چرا باید در گیر و دار امور اجرایی خود این همه گاف و سوتی دهد؟ آقای فتحی مدیرعامل محترم استقلال! قبلاً هم اشاره کردیم و هم اکنون هم یکبار دیگر یادآوری می‌کنیم اداره‌ استقلال به تنهایی امکان پذیر نیست. پس خیلی زود برای ترمیم و تعیین معاونت‌های ورزشی و پشتیبانی استقلال اقدام نمایید‌. لازم است که مدیر رسانه‌ای استقلال هم با دوری از حواشی و عدم پرداختن به جوابیه و بیانیه‌های مختلف تمرکز خود را روی انجام وظایفش به نحو احسن قرار دهد. البته به نظر می‌رسد که جواد زرینچه هم باید در امور مدیریتی تیم به عنوان سرپرست فعالانه‌تر شرکت کند. از بین رفتن اعتماد و اطمینان بین باشگاه و سرمربی تیم مطمئناً به ضرر استقلال تمام خواهد شد. دود هر نوع ندانم کاری و سهل‌انگاری به چشم استقلال خواهد رفت. ماجراهای تبریز باید به فراموشی سپرده شود و برای ادامه‌ی لیگ با برنامه‌ریزی منسجم و هماهنگی بیشتر عمل شود تا استقلال به جاده‌ی موفقیت و خوشبختی برگردد.