سیدعلی میرغفاری به عنوان کمک داور دوم اضافه دربی، پشت دروازه شمالی دربی ۹۰ قرار داشت. فردی که فعالیتش را با فدراسیون فوتبال از قضاوت آغاز کرد، اما اکنون مسئولیتهایش گسترش پیدا کرده است. میرغفاری که با وجود چند پست مهم در فدراسیون فوتبال، همچنان در مسابقات لیگ هم به عنوان داور انتخاب میشود، […]
سیدعلی میرغفاری به عنوان کمک داور دوم اضافه دربی، پشت دروازه شمالی دربی ۹۰ قرار داشت. فردی که فعالیتش را با فدراسیون فوتبال از قضاوت آغاز کرد، اما اکنون مسئولیتهایش گسترش پیدا کرده است. میرغفاری که با وجود چند پست مهم در فدراسیون فوتبال، همچنان در مسابقات لیگ هم به عنوان داور انتخاب میشود، در سایه بسیاری از اسناد آکادمی ملی فوتبال را امضا میکند. به این دلیل که محمدرضا ساکت به دلیل قانون بازنشستگی حق امضا ندارد و به نوعی میرغفاری نامهها و اسناد را از طرف امضا میکند تا مشکل قانونی مرد همه کاره فدراسیون فوتبال هم حل شود.
میرغفاری به عنوان مدیر اجرایی تیم فوتبال امید کشورمان فعالیت میکند و روی نیمکت تیم امید حضوری فعال دارد. این در شرایطی است که کمیته داوران فدراسیون فوتبال چند سال پیش در مصوبهای حضور داوران فعال در فوتبال را در امور اجرایی ممنوع اعلام کرده بود. مصوبهای که مانع از ادامه فعالیت سعید فتاحی در امر قضاوت شد و او نیز به اجبار داوری را کنار گذاشت تا فقط به امور اجرایی در سازمان لیگ ادامه بدهد.
میرغفاری سال گذشته از سوی فدراسیون فوتبال در کلاسهای هماهنگ کننده مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا شرکت کرد. حالا اگر انتقادی به سمتهای مختلف این فرد هم نباشد، اما ادامه حضور او در امور داوری جای انتقاد دارد. آن هم در شرایطی که انتقادات زیادی نسبت به قضاوت میرغفاری در دیدار هفته سوم ماشینسازی و شهر خودرو وجود داشت. در این شرایط باید از کمیته داوران فدراسیون فوتبال سؤال کرد که او چگونه برای دیدار مهمی چون دربی انتخاب شده است؟