شهرداریای که خود در کارنامهاش نقاط مبهمی نسبت به مسائل مختلفی چون قطع درختان و تخریب آثار باستانی وجود دارد. برخی دانشگاهها در کشور به معنای واقعی در حال فروریزش و مایه و باعث آبروریزی هستند و انگار نه انگار که محل اجتماع فرهیختهترین قشر جامعهاند. این معضل هم اینطور نیست که در بازهای از زمان به وقوع پیوسته باشد و متاسفانه سبقهای طولانی دارد. مثلا به گزارش تسنیم، سال ۱۴۰۰ تداوم وضعیت نامناسب ساختمانهای دانشگاه فرهنگیان باعث شد برخی از دانشجومعلمان پردیس شرافت دانشگاه فرهنگیان در تهران، از مالک یکی از موسسات کنکور برای بازسازی خوابگاه، فضای آموزشی و فراهم کردن امکانات مورد نیاز در این پردیس درخواست کمک کنند. یا مثلا در نوروز ۱۴۰۱ ساخت وساز در زمینهای ژئوفیزیک دانشگاه تهران، باعث قطع درختان شد که در نهایت هم شکایت شهرداری را به دنبال داشت. گفتنیاست؛ این اتفاق تاثیر نامطلوبی بر تفاهمنامه دانشگاه تهران و شهرداری جهت ایجاد باغ گیاهشناسی گذاشت.
ساختمانهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز نیازی به هیچ توضیحی ندارند. درواقع گویا نام دانشگاه آزاد پیوند با عدم پرداخت به موقع حقوق، سازههای ناایمن، صندلیهای خراب و آسانسورهای خطرناک دارد اما اینکه دانشگاههای دولتی که در ردیف برترین دانشگاههای کشور هستند دارای این شرایطند، بسیار باعث تاسف است. به گزارش تجارت نیوز در تازهترین مورد، در ضلع جنوب غربی دانشگاه تهران در انبوهترین بخش فضای سبز، دو ساختمان بنا شد که مساحت تقریبی زیر بنا و حریم آن ۴۰۰ متر مربع است که با احتساب تخریبهای پیرامونی حداقل ۶۰۰ متر مربع منطقه به کل تخریب و به پوشش گیاهی آسیب وارد شد. در برخی توضیحات مربوط به این اقدام نکوهیده، باز شدن فضا برای نماز جمعه عنوان شد. ادعایی که اگر هم درست باشد، مغایر با تاکیدات دین و منویات مقام معظم رهبری است. و این عین جمله رهبر انقلاب است: «از همهی مسئولان و همهی آحاد مردم عزیزمان بخواهیم که به مسئلهی فضای سبز اهمّیّت بدهند و مانع بشوند از اینکه کشور و ملّت و زندگی مردم، از این کمک الهی، از این نعمت بزرگ پروردگار محروم بشود. ۱۳۹۲/۱۲/۱۴» «حسین آخانی»، استاد دانشگاه تهران در این خصوص گفته است: «در آن منطقه من یک باغچه گونههای بومی گزهای ایران را از سال ۹۰ کاشته بودم. متاسفانه همه گزها را ریشه کن کردند. علاوه بر آن دو درخت قدیمی توسکا است که قدمت آنها بالای ۵۰ سال است که به دلیل مجاورت با ساختمان آسیب دیده و در آینده خشک میشوند.»
او با بیان اینکه اما فاجعه این است که این بخش از فضای دانشگاه تنها لکه جنگلی دانشگاه بود، ادامه میدهد: «همه میدانند به دلیل آنکه بخش عمده زمین بازی و فضای سبز دانشگاه از اول انقلاب محوطه نماز جمعه است، حفظ لکههای باقیمانده در مرکز شهر اهمیت زیادی دارد.»
به اعتقاد این استاد دانشگاه فاجعه بزرگتر هم این است که کل دانشگاه و محوطه آن طبق قانون ثبت میراث فرهنگی است و دخل و تصرف و تغییر کاربری آن بدون مجوز ممنوع است. این اقدامات دقیقا روبنای میزان احترامی است که دانشجویان دارند و گویی سطور سفید رابطه میان دانشگاهیان و مسئولان، همین نامناسب بودن شرایط ساختمان دانشگاههاست و اصلا در مثل هم میگویند، مشت نمونه خروار است.
درس خواندن با مصیبتهای فراوان
برچسب ها
داستان کوتاه جنایی؛ سمفونی پنجم رنج
هادی ابراهیمی در واکنش به فتوای اخیر ابطحی نسبت به رسانه ملی؛ شبکه نیابتی دشمن نباشید
درخصوص آمار بالای مرگ و میر براثر آلودگی هوا در کشور و بیعملی مسئولان؛ دوئل روزانه با مرگ
سمفونی پنجم رنج
غروب پاییزیِ سردی بود، زانکو که در اتاقِ تاریکاش مشغول تماشا کردن سقف بود به فکراش زد برای خاتمه دادن به این اندوهِ تمام نشدنی خودش را خلاص کند!
شبکه نیابتی دشمن نباشید
آقای ابطحی حواست هست اینگونه اظهارات اسکی بازی و موج سواری نیست، سر خوردن روی پوست خربزه و موز است.
دوئل روزانه با مرگ
در همه کشورهای توسعهیافته، دولت خود را در مشکلات سهیم و مقصر میداند و تلاش میشود مشکلات به سمت حل شدن، هدایت شود و اگر این مشکلات با سلامت و جان مردم در ارتباط بود، حتماً به شکل اورژانسی و به فوریت به مسیر حل شدن هدایت میشود اما در کشور ما که البته «درحال توسعه» هستیم و نه توسعهیافته، مشکلات در یک چرخه آزاردهندهای تکرار میشوند و خود را به جان و مال و سلامت مردم تحمیل میکنند اما مدیران و مسئولان هر از گاهی، وجود آن را و گاه عمق مشکلات را تأیید میکنند و در موارد بسیاری هم تلاش دارند مشکلات را انکار کنند، روی آن سرپوش بگذارند یا به بهانه امیدسوزی، با کسانی که مشکلات را طرح میکنند برخوردهای تند قضایی و اداری صورت میگیرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نقش زنان در منطقه دیده شود
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری درمورد نقش زنان در منطقه توضیحاتی ارائه کرد.
حقیقتی که گم شده است
در دنیای امروز، رسانههای اجتماعی به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای ارتباطی و اطلاعاتی، نقش پررنگی در شکلدهی به آگاهی عمومی دارند. اما این ابزار قدرتمند به همان اندازه که توانایی انتقال اطلاعات را دارد، میتواند بستری برای گمراهی و ایجاد آگاهی کاذب باشد.
پایه وفاق، پذیرش درک تفاوتها است/همه یکصدا برای ایران باشیم
سخنگوی دولت در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی عنوان کرد: پایه وفاق، پذیرش درک تفاوتها است بلکه همه با وحدت و همدلی، یکصدا برای ایران باشیم.
قانون حجاب و اتفاقات سوریه !
اصولگرایان تندرو و طیف پایداری قصدی برای کوتاه آمدن ندارند و عزم خود را برای ابلاغ قانون حجاب در تاریخ 23 آذر جزم کردند آن هم در شرایطی که بسیاری از دلسوزان حوزه دین و معارف بر آن نقدهای جدی وارد کردهاند و مدیران ارشد دولت چهاردهم بهعنوان مجری قانون نیز بندهایی از آن را غیرقابل اجرا میدانند و بسیاری از سیاسیون هم تأکید کردند با توجه به نیاز به تصمیمات سختی که در شرایط فعلی وجود دارد و ضرورت همراهی و هماهنگی مردم با این تصمیمات، اجرای این قانون که مخالفان بسیاری در میان شهروندان دارد، در حال حاضر به مصلحت نیست.
ابطال ۷۴ فقره مجوز معاینه فنی بهدلیل نقص فنی و دودزا بودن
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران خبر داد: ۷۴ فقره مجوز معاینه فنی خودرو بهدلیل نقص فنی و دودزا بودن در تهران ابطال شد.
تهران؛ پايتخت چکهای برگشتی ایران
چک برگشتی به مفهوم چک بلامحل یا چک پرداخت نشدنی است، دارنده چک برگشتی می تواند اقدامات قانونی لازم را برای وصول وجه چک برگشتی انجام بدهد که شیوه حقوقی، کیفری و ثبتی از جمله این روش هاست.
نقشآفرینی بینظیر در خدمت به مناطق روستایی و بانکداری دیجیتال
«دکتر بهزاد شیری»، مدیرعامل پست بانک ایران بهمناسبت بیستونهمین سال فعالیت بانک در عرصه نظام پولی و بانکی کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه(س) و گرامیداشت روز زن، از اهالی رسانه بابت همکاری و مساعدتهای آنان در پوشش اخبار تشکر کرد؛ سپس به ارائه گزارش کار ۹ ماهه سالجاری پست بانک ایران پرداخت .
ثابت بودن نرخ ارز باعث کاهش تورم نمیشود
با توجه به نوسانات شدید نرخ ارز طی روزهای گذشته، نشست کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با حضور «عبدالناصر همتی»، وزیر امور اقتصادی و دارایی و «محمدرضا فرزین»، رئیس کل بانک مرکزی برگزار شد. در این نشست دلایل افزایش نرخ ارز، چالشها و راهکارهای جلوگیری از آن بررسی شد.
لاتاری به خودروهای خارجی رسید
سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی با عرضه ٢٩ مدل خودرو از روز یکشنبه ۱۱ آذر ماه بازگشایی شد تا متقاضیانی که در موعد مقرر اقدام به تعریف حساب وکالتی میکنند بتوانند از بین خودروهای عرضه شده در این دور، پنج اولویت مورد نظر خود را انتخاب کنند.
یلدای تورم و خاموشی
شب یلدا درحالی در راه است که تقریباً برای هیچ کسی مهم نیست، چون کشور در یکی از بدترین شرایط خود از نظر اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و بینالمللی قرار دارد.
۷ بازیکن در آستانه جدایی از آبیها
نیمفصل اول لیگ برتر فوتبال ایران به لحظات حساس خود نزدیک میشود، و استقلال، بهعنوان یکی از مدعیان جدی قهرمانی، با دو بازی سرنوشتساز مقابل چادرملو و سپاهان، فرصت دارد تا هم جایگاه خود در جدول را تقویت کند و هم تکلیف بازیکنان نامطمئن را مشخص کند.
چرا نیما میرزازاد باید الگوی بهتری باشد؟
حواشی پیرامون نیما میرزازاد، دروازهبان دوم تیم فوتبال سپاهان، بار دیگر نشان داد که مسئولیتهای اجتماعی ورزشکاران حرفهای، به ویژه در رشتههایی همچون فوتبال که از محبوبیت ویژهای برخوردار است، تا چه حد میتواند تأثیرگذار باشد. این بازیکن 27 ساله پس از دیدار حساس سپاهان و پرسپولیس در هفته دوازدهم لیگ برتر، با انتشار ویدئویی در فضای مجازی مورد انتقادات گسترده قرار گرفت و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نیز با صدور دستور موقت، او را تا اطلاع ثانوی از حضور در میادین محروم کرد.
به یاد صدف خالقی، قلبی که همیشه عاشقانه میتپید
هواداران تیمهای ورزشی، این گروه از افراد پرشور و وفادار، همیشه در کنار تیمهای خود ایستادهاند، چه در روزهای خوب و چه در روزهای بد. آنها نه تنها به تیمها در میادین ورزشی، بلکه در زندگی روزمره نیز وفاداری نشان میدهند.
چرا ترمیم استادیوم آزادی طولانی شد؟
استادیوم آزادی یکی از نمادهای ورزش ایران است که برای بسیاری از مردم یادآور روزهای افتخارآمیز تیمهای ملی فوتبال ایران، مسابقات مهم بینالمللی و رویدادهای مختلف ورزشی است.
چالشهای تکراری یا هشدارهای تازه؟
لیگ بیستوچهارم فوتبال ایران در حال ورود به نیمفصل زمستانی است و هنوز برخی از تیمها نتوانستهاند از سایه بحرانهای مدیریتی، فنی و روانی خارج شوند.
هزاران راه نرفته خودروهای کارکرده
شرایط و ضوابط واردات انواع خودروهای سواری نو و کارکرده به داخل کشور توسط «محمدرضا عارف»، معاون اول رئیسجمهور ابلاغ شد که طبق آن، اشخاص حقیقی نیز میتوانند خودروهای خارجی را وارد کشور کنند. آنچه موافقان خودروهای کارکرده خارجی به داخل کشور بر آن تأکید داشتند این بود که این خودروها بتوانند اولاً با ایجاد یک فضای رقابتی به افزایش کیفیت خودروهای داخلی بینجامند دوماً اینکه مردم جامعه بتوانند با پرداخت پول کمتری خودروهای با کیفیتتر سوار شوند و همچنین همین امر به ایجاد فضای رقابتی به کاهش قیمت خودروهای داخلی نیز بینجامد.
ویراژ روی آرزوهای مردم
شرکت خودروسازی سایپا در تازهترین اقدام خود، لیست محصولات خود را بروزرسانی کرد و قیمت برخی از آنان را افزایش داد.
سازمان ملی استاندارد ایران پیشرو در امر روانسازی فنی وقانونی فرآیند واردات خودرو
با هدف روانسازی و تسریع در فرآیند واردات خودرو، جلسات فنی مشترک بین سازمان ملی استاندارد ایران وسایر دستگاه های اجرایی مرتبط به منظور ارتقا و اصلاح بندهایی از آیین نامه واردات خودرو که موانع غیرفنی ایجاد می نمود؛ تشکیل شد
بیکیفیت باش و گران شو!
خودرو گران شد؛ همین خودروی ملی که بحث در خصوص کیفیت محصولات آن فراوان است، همین بازاری که اذعان میشود نه تنها سودآوری ندارد بلکه زیان هم دارد، کمپانی همین محصولاتی که ثبت نام برای خرید آنها گاهی به اندازه عمر یک نسل به طول میانجامد، پس از چندین ماه قرار گرفتن در صدر اخبار و تکذیب و گمانهزنی، بالاخره گران شد.
مذاکرات لغو تحریم ضروریتر میشود
تازه ترین تحریم ایران که پس از تحریم شرکتهای هواپیمایی، یکی از بیپایه ترین تحریمها با حداکثر فشار اقتصادی خواهد بود، تحریم کشتیرانی است.