روزیکه نام کاظمی بهعنوان وزیر آموزش و پرورش دولت چهاردهم مطرح شد، بسیاری از کسانیکه از مشکلات دستگاه تعلیم و تربیت آگاهی داشتند، خرسند شدند از اینکه میدانستند هم وزیر آموزش و پرورش بودن، کاری گران و تکلیفی سگنگین است و هم علیرضا کاظمی، مرد کاردیده و باتجربه که از پسِ این وظیفه سنگین برمیآید و امروز سکان هدایت وزارت آموزش و پرورش در دست این مدیر مشهدی است.
بر کسی پوشیده نیست که آموزش و پرورش هم محوریترین وزارتخانه دولت و هم گرفتارترین است و مراد ما از گرفتار، ناترازیهای عجیب و غریبی است که دامن دستگاه تعلیم و تربیت را گرفته است از کمبود معلم و ناچیز بودن سرانه مدارس تا کمبود مدارس و اعتبار قابل توجهی که برای ترمیم و نوسازی مدارس در استانهای مختلف کشور مورد نیاز است و موجود نیست و این ناترازیها حاصل کوتاهی دولت شهید رییسی نیست بلکه همه دولتهای قبلی در این زمینه کوتاهی کردند و مسئول هستند و ما در این نوشتار به درصد قصور و تقصیر گذشتگان نمیپردازیم بلکه بر این نکته تأکید داریم که چه اندازه وظیفه علیرضا کاظمی، دشوار است.
وزیر آموزش و پرورش روز گذشته و در حاشیه نشست کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به دو موضوع اشاره کرد که اگر از فردی غیر از ایشان نقل میشد، جای تعجب نداشت.
علیرضا کاظمی در مورد توقف توزیع شیر رایگان در مدارس گفت: «توزیع شیر رایگان باید در بودجه سال ۱۴۰۴ دیده شود و تلاش ما بر این است که این مسأله در بودجه سال آینده دیده شود، همچنین در مورد مدارس کانکسی، دکتر پزشکیان رییسجمهور برنامه مفصلی دارند و شخصاً این موضوع را پیگیری میکنند تا طرح جامع و کاملی برای این مدارس آماده شود». درخصوص این دو نکته چند نکته را لازم به طرح میدانیم؛
نخست اینکه توزیع شیر رایگان در مدارس متوقف است و دلیل آن نیز فقدان اعتبار است و لازم است وزیر آموزش و پرورش این نکته را شفاف فریاد بزند و برای حل آن راهی باز کند. آنچه که وزیر آموزش و پرورش گفت دقیقاً همین است اما آن را با واژگانی بر زبان آورد که حساسیتبرانگیز نباشد آن هم در موضوعی که حساس است.
بخش قابل توجهی از دانشآموزان مقاطع ابتدایی و متوسطه اول به دلایل مختلف ازجمله فقر خانوادهها، سوءتغذیه دارند که تأثیرات منفی بر یادگیری آیندهسازان کشور دارد و توزیع شیر رایگان در مدارس میتواند بخشی از این مشکل را حل کند.
اینکه وزیر آموزش و پرورش در کمال آرامش به خبرگزاری «خانه ملت» میگوید تلاش خواهد کرد تا اعتبار مربوط به توزیع شیر رایگان در بودجه سال آینده دیده شود، معنایش این است که تا پایان سال تحصیلی جاری از شیر رایگان در مدارس خبری نیست.
توصیه ما در این بخش به وزیر این است که به هر شکل و با هر دستوری که ممکن است باید اعتبار شیر رایگان را تأمین و توزیع شیر را از همین روزهای آینده در مدارس آغاز کنند و پس از آنکه بودجه سال بعد به اجرا رسید، اعتبار آن را جایگزین کنند تا این ناترازی جبران شود.
دومین نکته در سخنان وزیر آموزش و پرورش که مایهی تعجب شد، این بود که گفتند رییسجمهوری برای مدارس کانکسی برنامه دارند. پس شما چه کاره هستید جناب وزیر و اساساً چرا رییسجمهوری باید برای کاری که در شرح وظیفه شماست، برنامه بریزد ؟ آیا خود شما بهعنوان وزیر آموزش و پرورش برنامهای ندارید ؟ آیا شایسته است که دیگر وزیران کابینه نیز بخشی از تکالیف خود را به رییسجمهوری حواله کنند و شانه خود را از بار مسئولیت رها سازند ؟
امروز یکی از ناترازیهایی که دستگاه تعلیم تربیت با آن مواجه است، ساخت مدرسه است و ساختمان مدارس در بسیاری از شهرهای بزرگ، فرسوده و مستهلک شده است و باید برای احیای آن اقدامی صورت گیرد. حتماً وزیر آموزش و پرورش بهتر از همه میداند که در برخی استانهای دورافتاده و شهرها و روستاها، مدارس کانکسی و کپری فعال هستند که مایه وهن جمهوری اسلامی است و لازم است علیرضا کاظمی بهعنوان وزیر آموزش و پرورش در جلسات هیأت دولت و دستگاههای مربوطه، مطالبهگری کند نه اینکه با واگذار کردن این مسئولیت مهم به ریاستجمهوری دست خود را به نشانه تسلیم بالا ببرد و اقدامی انجام ندهد.
نکته نهایی این است که علیرضا کاظمی پیش از پذیرش مسئولیت وزارت بر آموزش و پرورش بر همه این ناترازیها اشراف داشته حتی بیشتر از مسعود پزشکیان و امروز توقع این است که خود برای جبران آن طرح و برنامه داشته باشد و از برنامه خود بگوید.
پس شما چهکارهاید ؟
برچسب ها
در گفتگو با ریاست کانون وکلای دادگستری مازندران مطرح شد؛ چالشهای حرفه وکالت خبرنگار حقوقدان
مدیریت عدالتمحور در دادگستری استان مازندران؛ تقدیر از اقدامات مؤثر و ارائه پیشنهادات اصلاحی برای ارتقای عدالت و مبارزه با فساد
در جوامع امروز، عدالت بهعنوان شالودهای اساسی برای ثبات و رشد پایدار شناخته میشود. دستگاه قضائی، قلب تپندهای است که وظیفه استقرار و تضمین عدالت را بر عهده دارد.
چالشهای حرفه وکالت خبرنگار حقوقدان
وکالت به عنوان نهادی تاریخی با مأموریت دفاع از حقوق شهروندان، در سالهای اخیر با چالشهای غیرکارشناسی مانند طرح تسهیل صدور مجوزهای وکالت روبهرو شده است.
ممنوعیت ورود گوشی همراه به دادگاه تجدیدنظر: مغایرت قانونی و چالشهای حرفهای وکلا و کارشناسان رسمی دادگستری
اخیراً دادگاه تجدیدنظر استان مازندران اقدام به اعمال محدودیتهایی در ورود گوشی تلفن همراه به داخل دادگاه نموده که این امر شامل وکلا و کارشناسان رسمی دادگستری نیز میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

زنان خسته از سرگردانی در بازار کار
اشتغال زنان نقش کلیدی در رشد اقتصادی و افزایش سطح رفاه جامعه دارد.
نقش زنان در منطقه دیده شود
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری درمورد نقش زنان در منطقه توضیحاتی ارائه کرد.
حقیقتی که گم شده است
در دنیای امروز، رسانههای اجتماعی به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای ارتباطی و اطلاعاتی، نقش پررنگی در شکلدهی به آگاهی عمومی دارند. اما این ابزار قدرتمند به همان اندازه که توانایی انتقال اطلاعات را دارد، میتواند بستری برای گمراهی و ایجاد آگاهی کاذب باشد.
پایه وفاق، پذیرش درک تفاوتها است/همه یکصدا برای ایران باشیم
سخنگوی دولت در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی عنوان کرد: پایه وفاق، پذیرش درک تفاوتها است بلکه همه با وحدت و همدلی، یکصدا برای ایران باشیم.
قانون حجاب و اتفاقات سوریه !
اصولگرایان تندرو و طیف پایداری قصدی برای کوتاه آمدن ندارند و عزم خود را برای ابلاغ قانون حجاب در تاریخ 23 آذر جزم کردند آن هم در شرایطی که بسیاری از دلسوزان حوزه دین و معارف بر آن نقدهای جدی وارد کردهاند و مدیران ارشد دولت چهاردهم بهعنوان مجری قانون نیز بندهایی از آن را غیرقابل اجرا میدانند و بسیاری از سیاسیون هم تأکید کردند با توجه به نیاز به تصمیمات سختی که در شرایط فعلی وجود دارد و ضرورت همراهی و هماهنگی مردم با این تصمیمات، اجرای این قانون که مخالفان بسیاری در میان شهروندان دارد، در حال حاضر به مصلحت نیست.

بسته حمایتی پیشنهادی وزارت صنعت، معدن و تجارت از سوی دولت ابلاغ شد
تصویبنامه هیئت وزیران در مورد مصوبه بسته حمایتی صنایع که چندی پیش توسط وزیر صمت در کمیسیون زیربنایی دولت تایید شده بود؛ ابلاغ شد.
وزیر اقتصاد: تاب آوری ایران در ۷ سال تحریم الگوی قابل توجهی برای کشورهای منطقه است
وزیر اقتصاد با اشاره به مذاکراتی که در حاشیه کنفرانس فرصتها و چالشهای اقتصادهای نوظهور در عربستان داشته است گفت: تاب آوری ایران در ۷ سال تحریم برای مقامات سایر کشورها و حتی مسئولان صندوق بین المللی پول جالب توجه است.
رگولاتورهای داخلی ضعف شفافیت دارند
مهدی حیدری، اقتصاددان در رویداد بزرگ فینشورتک گفت: با بررسی مشکلات و چالشهای سامانههای مختلف در کشور و مقایسه آنها با سیستمهای دیگر کشورها بیان کرد: چندین سامانه مانند سامانه سنا، سخاوت و ملک و… در کشور داریم که این سامانهها به صورت جداگانه عمل میکنند و این موضوع باعث ایجاد مشکلاتی در احراز هویت و دسترسی به اطلاعات میشود.
تلاش بانکها بر تعامل با زیستبوم فناوری کشور
عضو هیأت مدیره بانک مهر ایران در رویداد بزرگ فینشورتک با تاکید بر به اهمیت خدمات غیرحضوری در نظام بانکی و تلاشهای بانکها برای پیشگامی در این زمینه گفت: در ده سال گذشته، سهم فناوری در کسب و کارها بهویژه در نظام مالی بهطور قابل توجهی افزایش یافته است. بانکها به ارائه سرویسهای مشخص و تعریفشده در ساحت عمومی پرداختهاند، در حالی که نیاز مشتریان به کاهش مراجعه حضوری به بانکها بیشتر شده است.
هدف ما تمرکز بر فناوریهای نوین در بانکداری و بیمه است
محمدمهدی الحسینی مدیرعامل رسانه اقتصادآنلاین در رویداد بزرگ بانک و بیمه فینشورتک بیان کرد: خوشحالم که امروز در دومین رویداد اقتصادی از مجموعه رویدادهای اقتصادآنلاین میزبان مدیران عامل محترم بانکها، بیمهها و شرکتها، هستم.

تیم التپه قهرمان بیچون و چرای جام رمضان شد
تیم التپه با نمایش قدرت و هماهنگی بینظیر، عنوان قهرمانی جام رمضان را از آن خود کرد و در فینال رقابتی حساس، تیم شیان را در جایگاه دوم قرار داد. این دوره از مسابقات با بازیهای جذاب و هیجانانگیز، به یکی از رویدادهای مهم ورزشی منطقه تبدیل شد.
تحلیل حضور ریاست قوه قضائیه در هفتاد و دومین سالروز استقلال کانون وکلای دادگستری
آیین هفتاد و دومین سالروز استقلال کانون وکلای دادگستری، در تاریخ ۷ اسفند ۱۴۰۳، با حضور حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای، رییس قوه قضائیه، و امیرحسین رحیمی، وزیر دادگستری، در سالن همایشهای وزارت کشور برگزار شد.
دانشآموز شایسته مازندرانی؛ با درخشش مثالزدنی، قهرمان مسابقات انتخابی تیم ملی تنیس روی میز شد
دانشآموز شایسته مازندرانی؛ با درخشش مثالزدنی، قهرمان مسابقات انتخابی تیم ملی تنیس روی میز شد.
مشکل پرسپولیس؟ همان همیشگی
پرسپولیس در فصول اخیر دچار مشکلات متعددی در خط دفاعی بوده است که در اکثر بازیها و بهویژه در دیدارهای حساس به وضوح خود را نشان دادهاند. یکی از مهمترین مشکلات این تیم دریافت گلهای سریع و به ویژه از روی ضربات شروع مجدد است. در دیدار سوپرجام ۱۴۰۳، گل سریع سپاهان در دقیقه ۳، از طریق یک ارسال پرتاب اوت بلند و ضربه سر استیون انزونزی، بار دیگر این ضعف را به وضوح نمایان کرد. این گل که به دست پرسپولیس جام سوپرجام را گرفت، یکی از نمونههای تکراری مشکلات دفاعی این تیم است که در سالهای اخیر همچنان ادامه داشته است.
۷ بازیکن در آستانه جدایی از آبیها
نیمفصل اول لیگ برتر فوتبال ایران به لحظات حساس خود نزدیک میشود، و استقلال، بهعنوان یکی از مدعیان جدی قهرمانی، با دو بازی سرنوشتساز مقابل چادرملو و سپاهان، فرصت دارد تا هم جایگاه خود در جدول را تقویت کند و هم تکلیف بازیکنان نامطمئن را مشخص کند.

خیال خام خانهدار شدن
به تازگی گزارش تورم مسکن در ماه گذشته، یعنی دی ۱۴۰۳ منتشر شده و آمارها حاکی از افزایش تورم در این بازه زمانی بوده است. این افزایش تورم در شرایطی رخ داده که شاهد کاهش التهابات منطقه و تثبیت نسبی قیمت دلار بوده ایم؛ بنابراین می توانیم آن را متأثر از عوامل بیرونی بدانیم.
حمایت از مسکن اقتصادی در خانه ملت
موضوع مسکن به موضوعی کهنه و چالشی همیشگی برای مردم ایران تبدیل شده است.
فرسودگی ناوگان؛ متهم اصلی
جای شکرگزاری است که بهدلیل مشکلات مالی بخش اعظمی از جامعه، تمایل به سفر با هواپیما در کشور بسیار پایین است تا جاییکه پایین بودن تعداد هواپیماهای مسافربری در کشور احساس نمیشود و بسیاری از شهروندان ترجیح میدهند مسیرهای سفر را با خودرو طی کنند به این دلیل که توان مالی برای پرداخت هواپیما را ندارند.
فروش کلیه به دلیل هزینه رهن خانه!
زارع، نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: اگر واقعا بخش خصوصی جهت ساخت متراژ ۲۵متری ورود داشته باشد دولت موفقیت بسیاری بدست میآورد.
تامین آرامش جوانان با ساخت مسکنهای کوچکمقیاس
ذاکر، نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید مشکل مسکن را حل کند نه متراژ؛ متراژها براساس سلیقه مردم متفاوت است.