مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: نسبت به اجرای طرح طبقهبندی مشاغل کارگری اقدام شده و تا پایان سال این طرح عملیاتی میشود. محمود ترفع با اعلام اینکه اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، پرداخت معوقات و تحویل لباس کار رانندگان در دستور کار است، افزود: شرکت واحد به استناد قانون کار، نسبت به اجرای […]
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: نسبت به اجرای طرح طبقهبندی مشاغل کارگری اقدام شده و تا پایان سال این طرح عملیاتی میشود.
محمود ترفع با اعلام اینکه اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، پرداخت معوقات و تحویل لباس کار رانندگان در دستور کار است، افزود: شرکت واحد به استناد قانون کار، نسبت به اجرای طرح طبقهبندی مشاغل کارگری اقدام کرده و با توجه آغاز فرآیند اجرایی کار، انشاالله پس از اتمام کار مشاور و اخذ تاییدیه های لازم تا پایان سال شاهد عملیاتی شدن آن خواهیم بود.
وی همچنین اظهار کرد: به منظور ایجاد انگیزه و تقویت روحیه خدمتی کارگران شرکت واحد با توجه به تخصصی شدن مشاغل و پستها از سالهای گذشته، با پیگیریهای به عمل آمده مجوزهای لازم برای بازنگری طرح، اخذ و سال گذشته به تصویب هیئت مدیره شرکت رسیده است.
ترفع با بیان اینکه ملزومات حفاظت فردی مطابق قانون کار برای کارگران شرکت واحد، خریداری و تحویل شده است، تصریح کرد: در خصوص لباس کار نیز مناقصه برگزار شده و در حال تهیه آن هستیم، همچنین در خصوص موضوع شیر و کیک کارگران، سهمیه شیر تا پایان اسفند ١٣٩٩ در فیش حقوقی ماه جاری پرداخت و برای فروردین و اردیبهشت به زودی اقدام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با استقبال از ورود اعضای شورای شهر تهران به مباحث مربوط به این شرکت خاطرنشان کرد: البته استمداد و انتظار داریم شورای شهر با انجام اقدامات حمایتی و مساعدتهای مالی در جهت حل مسائل و مشکلات رانندگان و کارکنان شرکت واحد، بیش از گذشته در کنار این شرکت باشد.
از هر ۵ زن زندانی در بریتانیا ۴ نفر قربانی خشونت خانگی است
بنابر مطالعات انجام شده، از هر ۵ زن زندانی در اسکاتلند و بریتانیا ۴ نفر سابقه آسیب دیدگی شدید از ناحیه سر را به دلیل خشونت خانگی دارد.
از هر ۵ زن زندانی در اسکاتلند و بریتانیا ۴ نفر سابقه آسیب دیدگی شدید از ناحیه سر را دارند. بنابر مطالعات انجام شده توسط دولت اسکاتلند، علت اصلی آسیب دیدن سر و مغز این زنان زندانی نیز سو استفاده و خشونت خانگی است.
براساس نتایج این مطالعات که در مجله روان پزشکی لانست منتشر شده است، رفتارهای خشونت آمیز و جنایی در زنان قربانی خشونت خانگی و آسیب دیده از این ناحیه، سه برابر بیشتر از دیگر زنان است.
به علاوه این دسته از زنان سه برابر از دیگر بانوان زندانی، مدت زمان طولانیتری را در زندان سپری کردهاند.
در این مطالعات که بر روی یک چهارم زنان زندانی در اسکاتلند انجام شده است، ۸۹ درصد شرکت کنندگان نسبت به تجربه صدمات مکرر ناشی از خشونت خانگی اذعان کردهاند.
بر اساس این گزارش رسمی بریتانیا، بیش از نیمی از زنان زندانی (۵۴ درصد) بررسی شده در این مطالعات در کودکی مورد سو استفاده جنسی و ۴۶ درصد آنها در بزرگسالی مورد سو استفاده جنسی قرار گرفتهاند.
مطالعات انجام شده توسط دانشگاه گلاسگو بریتانیا حاکی از آن است که ۹۲ درصد زنان زندانی در این کشور از مشکلات سلامت روان ازجمله افسردگی و خشونت رنج میبرند. به علاوه سابقه مصرف الکل و مواد مخدر نیز میان اکثر این افراد به صورت مشترک وجود دارد.
بر اساس این مطالعات ۶۶ درصد زنان زندانی در کشور اسکاتلند و بریتانیا، سالهای طولانی خشونت خانگی و صدمات مکرر به سر خود را گزارش دادهاند.
به علاوه ۶۹ درصد زنان زندانی نیز اولین بار پیش از ۱۵ سالگی، خشونت خانگی را تجربه کردهاند.
پاتوق معتادان در شرق پایتخت تخریب شد
شهردار منطقه ۱۳ گفت: حدود یازده پلاک متروکه و خالی از سکنه در محله صفا که تبدیل به پاتوق و مکانی مناسب برای معتادان شده بود، با دستور قضائی و تمهید شهرداری منطقه تخریب و رفع خطر شد.
مجتبی شکری، شهردار منطقه ۱۳ با بیان اینکه در راستای ایمن سازی محلات ناحیه یک، عملیات رفع خطر املاک متروکه و نیمه مخروبه محلات بافت فرسوده در دستور کار شهرداری منطقه ۱۳ قرار گرفت، گفت: حدود یازده پلاک متروکه و خالی از سکنه در محله صفا که تبدیل به پاتوق و مکانی مناسب برای معتادان شده بود، با دستور قضائی و تمهید شهرداری منطقه تخریب و رفع خطر شد.
وی افزود: این اقدام، بر اساس بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداریها صورت گرفت که بر اساس آن اماکنی که در مناطق مختلف از سوی صاحبان خود به هر علتی رها شدهاند، شناسایی و به این نهاد معرفی شوند.
شکری بیان کرد: از آنجا که با توجه به اطلاع رسانیهای صورت گرفته، طی مراحل قانونی و دستور قضائی، مالکان ۱۱ پلاک مذکور نسبت به رفع خطر ریزش اقدام نکردند؛ از این رو به منظور برقراری امنیت جانی شهروندان خانههای آنان تخریب شد.
شهردار منطقه با بیان اینکه اگر مالکان خانههای مخروبه رها شده نسبت به رفع خطر ریزش اقدام نکنند، به خاطر برقراری امنیت جانی شهروندان خانههای آنان تخریب میشود، یادآور شد: از آنجا که این خانهها؛ محل پاتوق معتادان و ولگردان شده و سلامت بهداشتی و روانی شهروندان را مورد تهدید قرار داده بود، تعیین تکلیف این خانهها در دستور کار شهرداری منطقه ۱۳ قرار دارد.